Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΟΝ «ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΡΟΓΧΟ ΤΟΥΣ», ΤΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ΚΝΩΔΑΛΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΩΣ «ΥΔΡΟΒΡΩΜΙΟΥΧΟ» ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ… Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑ…!!!

ΣΤΟ «ΣΤΡΑΤΗΓΟ…ΑΝΕΜΟ» ΠΟΥ ΠΝΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗ «ΡΑΦΗΝΑ»  ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ  ΣΤΗΡΙΞΗΣ  ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ… ΠΤΩΜΑΤΑ…!!!

«Θάφτηκαν οι ίδιοι στο λάκκο, πού άνοιξαν για άλλους»…
Στην «αυταπάτη» πού ζεί  ο Τσίπρας και η Κυβερνητική λεχριτοκομπανία του ήρθε ως αρωγός, συμπαραστάτης,  παραστεκάμενος, στυλοβάτης  και κυρίως αβανταδόρος –μετά την συντριβή τους από την απόφαση του ΣτΕ— ό άνεμος πού πνέει από Ραφήνα μεριά, με το προσωνύμιο του «Στρατηγού» πού σε τελική ανάλυση έχει το όνομα και επίθετο Β.Πολύδωρας.
Είχαν κάθε λόγο να το κάνουν αφού όπως λέγεται και σε ανώτατο πολιτειακό επίπεδο είχαν συνδράμει στη σύνταξη του αντισυνταγματικού νόμου Παππά και τώρα έκαναν την απεγνωσμένη προσπάθεια να κρατήσουν στην ζωή  την πνέουσα τα λοίσθια και ευρισκόμενη στον επιθανάτιο ρόγχο άθλια Τσιπροκυβέρνηση των «αυταπατημένων»,

Διαβάστε Περισσότερα

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ «ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗΜΕΝΩΝ» ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΓΟΝΩΝ, ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ «ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΑΤΕΡΛΩ ΑΠΟ ΤΟ… Σ.τ.Ε…!!!

Η «ΤΑΓΑΡΟΦΕΡΜΕΝΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, Ο ΕΚ ΚΡΗΤΗΣ «ΨΩΡΟΜΑΓΚΑΣ»  ΠΟΛΑΚΗΣ και Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΜΕ ΣΤΥΛ «ΕΑΜΙΤΗ» ΛΗΣΤΑΡΧΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ…!!!

Φρικιά, μειονεκτικά ανθρωπάκια, συμπλεγματικά υποκείμενα, άνθρωποι ελαττωματικοί, στερημένοι, ανίκανοι και κοινωνικά περιθωριακοί, αντιαισθητικοί,  είναι το συνοθύλευμα της αριστερής λεχριτοκομπανίας  πού κυβερνάει  την Χώρα.
Εκτονώνουν το μίσος πού νιώθουν βαθειά μέσα τους από τα χιλιάδες κόμπλεξ πού διακατέχονται,  με πράξεις… ληστοσυμμορίτικης και κατσαπλιάδικης συμπεριφοράς…!!!

Διαβάστε Περισσότερα

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΥΠΟ «ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ, ΤΗΣ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ», ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ-ΠΑΠΠΑ-κ.τ.λ. ΛΟΓΩ… capital controls…!!!

«ΔΑΝΑΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…ΟΥΑΟΥ»…!!! 

Εδώ και μήνες έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, έρευνα διερευνάται εάν έχουν διαπραχθεί Κακουργηματικού βαθμού Ποινικά αδικήματα, όσο και άλλα εξίσου σοβαρά που αφορούν ακόμα και τα «Πολιτειακά», ανάμεσα στα οποία και αυτό της… «εσχάτης προδοσίας»…!!!

Διαβάστε Περισσότερα

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Η ΝΕΜΕΣΙΣ (ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ) ΤΟΥ Σ.τ.Ε. ΕΠΕΣΕ «ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ» ΤΩΝ…ΤΣΙΠΡΑ—ΠΑΠΠΑ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΔΥΝΗΡΟ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗ ΣΤΡΕΒΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ …!!!

«ΧΑΛΙΝΑΡΙ» ΣΤΗΝ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ…!!!

Η λαμπρή παράδοση στην ανεπηρέαστη Δικαστική κρίση του Σ.τ.Ε.,-- πού δεν γονάτισε ούτε την εποχή της χούντας στις επιταγές των Συνταγματαρχών--,συνεχίζεται ακόμη και σήμερα όταν μία δράκα αριστερών «κατσαπλιάδων»  επιχείρησε να χαλιναγωγήσει και να προκαταλάβει την αποφασή του, με το «αμίμητο» πού εκπορεύθηκε εκ στόματος του Πρωθυπουργού Τσίπρα:
«Δεν δίδω ούτε μία πιθανότητα ο νόμος Παππά να κηρυχθεί…αντισυνταγματικός…!!!».

Διαβάστε Περισσότερα

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ «ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ» και ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ: «ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑΣ…ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ»…!!!

Ο «ΧΑΡΟΣ» ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ «ΧΑΧΑΝΟΥΛΗ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΤΟΥ…ΜΑΔΟΥΡΟ…!!!

Γνωρίζαμε, το γράφει άλλωστε και στο μέτωπό του, -- άλλο αν ο Τσίπρας  και η λεχριτοκομπανία του δεν ήξεραν να το διαβάσουν, γιατί «όμοιος ομοίω αεί πελάζει»—ότι ο Βαρουφάκης είναι ένα κατ’ έξοχήν ανόητο και συμπλεγματικό υποκείμενο του οποίου  οι εμφανίσεις στα πρωϊνάδικα και νυχτερινές εκπομπές  με τις ακατάσχετες οικονομικές μπαρούφες έγινε γνωστός στον κόσμο και από εκεί το «οξυδερκές βλαχάκι» ο Τσίπρας τον επέλεξε, τον εξέλεξε 1ο Βουλευτή και τον διόρισε Υπουργό Οικονομικών στην πιο δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, προκειμένου να την βγάλει από τη…κρίση…!!!

Διαβάστε Περισσότερα

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ «ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ» ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Γ.ΤΣΑΤΑΝΗ η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ) ΕΙΝΑΙ και ΥΠ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ… ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ…!!!

ΠΡΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ και ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ και ΕΤΣΙ ΤΗΝ «ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΒΟΡΑ» ΣΤΟΥΣ…ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ…!!!

Είναι γνωστή η κόντρα της Εισαγγελέως Εφετών κ. Γεωργίας Τσατάνη, τόσον με την Πρόεδρο του Α.Π.  κ. Θάνου όσον και με τον  αν.Υπουργό  Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλο για τις πειθαρχικές διώξεις πού υπέστη, μετά από τις αποκαλύψεις του (παρ΄ολίγον Διευθυντή στο  εκ βοσκοτοπίου Λευκάδος Τηλεοπτικό κανάλι του «αλήστου μνήμης» τρόφιμου της Τράπεζας  Συριζα  Χ.Καλογρίτσα,)  «καθηγητή» της  δημοσιογρφίας  Κ. Μπαξεβάνη του Hod doc,

Διαβάστε Περισσότερα

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ και ΣΤΥΓΝΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ «ΧΑΛΙΦΑΤΟ» ΤΟΥ… ΣΥΡΙΖΑ…!!!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ  ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙ 3 ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ και ΤΟΥ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ… Σ.τ.Ε …!!!

«Ο φόβος φυλάει τα έρημα»…
Παίρνουν τα μέτρα τους από τώρα, εν όψει του...αμείλικτου αύριο…!!!
Παραβιάζουμε το Σύνταγμα, στέλνουμε στο πειθαρχικό όποιους Δικαστές δεν μας κάνουν τα χατήρια, βγάζουμε όποια απόφαση μας υπαγορεύσει η Κυβέρνηση-- κυρίως για τις τηλεοπτικές άδειες-- , αρκεί να παραμείνουμε στον «θώκο» μας , επί 3 ακόμη χρόνια για να εξασφαλίσουμε και εμείς  το ακαταδίωκτο αν αύριο η νέα Κυβέρνηση, μας ασκήσει πειθαρχική δίωξη, (όπως νομοθετήσαμε και συνηθίζουμε να κάνουμε και εμείς) και

Διαβάστε Περισσότερα

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ» ΓΙΑ ΑΥΤΟ και ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ και ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΩΡΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΑΛΩΝΙΖΑΝ… ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…!!!

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΕΠΕΔΩΣΕ  «ΔΙΑΒΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ» Ο…ΚΑΜΜΕΝΟΣ και…ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ…!!! 

Αν δεν το απεκάλυπτε σήμερα η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, δεν θα το μαθαίναμε ποτέ, από την Κυβέρνηση των κατσαπλιάδων..
Τέτοιο «μπείτε σκύλοι και αλέστε», δεν έχει ξαναγνωρίσει ποτέ στην ιστορία της, η Πατρίδα.
 Τρία υποβρύχια (μεταξύ των οποίων το «Dolunay») είχαν δεσμεύσει εκτεταμένες περιοχές σχεδόν στο σύνολο του πελάγους, όπου και κινήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

«ΓΙΟΥΧΑ» ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Σ.τ.Ε ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΓΙΑ «ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ» ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ…ΜΙΣΘΟΥ…!!!

ΑΝ ΓΕΝΙΚΕΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ» Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΕΙ…ΠΕΡΙΠΑΤΟ…!!!

Σήμερα στις 9.30 το πρωΪ ο Πρόεδρος του Σ.τ.Ε  κ. Σακελλαρίου κάτοικος Κολωνακίου βέβαια, κατέβηκε στην πλατεία πέρασε από το  TOPS  ανενόχλητος δεδομένου ότι εκείνη την ώρα είναι πολύ πρωϊ για τους πελάτες του και προχωρώντας έφθασε στο da capo, όπου εκεί τον γιουχάϊσαν οι θαμώνες του πρωϊνού καφέ και ένας μάλιστα  εξαγριωμένος  πολίτης του απευθύνθηκε λεγοντάς του ότι:

Διαβάστε Περισσότερα

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΓΙΑ «ΑΡΝΗΣΙΔΙΚΙΑ» ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ.τ.Ε. ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ… ΔΕΝ «ΑΡΝΗΣΙΔΙΚΟΥΝ» και ΔΙΚΑΖΟΥΝ «ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ» ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ…!!!

Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ Σ.τ.Ε. ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ  ΩΣ «ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ» ΤΟΥ κ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ  ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ… ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ…!!!


Χούντα «Μποσελβίκικου τύπου»  στο Σ.τ.Ε. –έτσι μεταφράζεται και έτσι καταλαβαίνει ο λαός μας—τις παραιτήσεις δύο, κατά γενική ομολογία του νομικού κόσμου, εξαίρετων ανώτατων Δικαστικών λειτουργών και  Αντιπροέδρων του Σ.τ.Ε., κ.κ  Χρ. Ράμμου και Αικατερίνης Σακελλαροπούλου από  την Ένωση του Σ.τ.Ε, για τους εξής δύο κυρίως λόγους:

Διαβάστε Περισσότερα

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ «ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ» ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΤΖΑΜΟΥΡΙΑΣ ΜΕ…non paper…!!!

ΣΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ… «ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ»  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ και ΑΝΟΙΞΑΝ ΖΗΤΗΜΑ…ΤΖΑΜΟΥΡΙΑΣ…!!!

Δεν εκπλήσσεται ουδείς  με τα καμώματα της αριστεράς—ιδιαίτερα στα ευαίσθητα Εθνικά μας θέματα—και του συνόλου της Κυβερνητικής λεχριτοκομπανίας.
Άλλωστε τη  προδοσία στα Εθνικά μας θέματα, οί κατσαπλιάδες  της Τσιπροαριστεράς  την έχουν στο DNA τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

«ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΑΤΑΚΤΩΝ» ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ή ΦΟΥΣΚΩΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ… «ΑΥΓΗΣ»…!!!

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ  ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ( ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΙΓΑΣΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ…ΕΞΟΥΣΙΑΣ…!!!

«Απίστευτο βραχυκύκλωμα και κατέβασμα του γενικού διακόπτη»…
Ταράκουλο πολιτικό για την ελεεινή, άθλια και συμπλεγματική Τσιπροκυβέρνηση  της απάτης και εξαθλίωσης  του λαού μας, πού ορατά πλέον εγκυμονεί και ανυπολόγιστους  Εθνικούς κινδύνους, η δημοσκόπηση πού δημοσίευσε χθες η κομματική της εφημερίδα ΑΥΓΗ.
Ας έχουν δικά τους ΜΜΕ, ας έχουν δικό τους κομματικό κράτος , ας έχουν την διοίκηση της Δικαιοσύνης δική τους, ΔΕΝ έχουν δικό τους τον Ελληνικό λαό, ο οποίος 1 μόλις χρόνο  μετά τις εκλογές, αποκρουστικά πλέον αποστρέφεται τον Τσίπρα,

Διαβάστε Περισσότερα