Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ «ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ» ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΤΖΑΜΟΥΡΙΑΣ ΜΕ…non paper…!!!

ΣΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ… «ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ»  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ και ΑΝΟΙΞΑΝ ΖΗΤΗΜΑ…ΤΖΑΜΟΥΡΙΑΣ…!!!

Δεν εκπλήσσεται ουδείς  με τα καμώματα της αριστεράς—ιδιαίτερα στα ευαίσθητα Εθνικά μας θέματα—και του συνόλου της Κυβερνητικής λεχριτοκομπανίας.
Άλλωστε τη  προδοσία στα Εθνικά μας θέματα, οί κατσαπλιάδες  της Τσιπροαριστεράς  την έχουν στο DNA τους.

Σε ερώτηση  της Ευρωβουλευτού της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη  για την ανακίνηση αλυτρωτικών διεκδικήσεων εναντίον της Ελλάδας, από τους Αλβανούς, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Νίκου Κοτζιά στην Αλβανία, ανέφερε ο Επίτροπος  ότι «η Κομισιόν επικρότησε το γεγονός πως Ελλάδα και Αλβανία έχουν προχωρήσει  τη θέσπιση κοινού μηχανισμού για να εξετάσουν μεταξύ των άλλων θεμάτων και την …Τζαμουριά»…!!!
********
Το Ελληνικό Υπ.Εξωτερικών αντέδρασε κοινότυπα, δηλ νερόβραστα, λέγοντας ότι «αυτά είναι ψευδή και αναληθή»…
********
Τώρα ο ΥΠΕΞ της Αλβανίας  «καρφώνει» τον Κοτζιά  και μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Report TV δηλώνει:
********
«Η Αθήνα έχει συμπεριλάβει στα υπό εκκρεμότητα διμερή ζητήματα τα οποία συζητούν οι δύο χώρες και το... Τσάμικο»...!!! 
********
«Μάλιστα, έχει συντάξει ειδικό non paper (αντίστοιχο non paper έχει συντάξει και η αλβανική πλευρά) το οποίο, έχει δοθεί τόσο στον (Αυστριακό) Επίτροπο με αρμοδιότητα τη Διεύρυνση Γιοχάνες Χαν όσο και στην ύπατη εκπρόσωπο για την εξωτερική πολιτική της ΕΕ Φεντερίκα Μογκερίνι.» 
********
Έτσι λοιπόν και ο Επίτροπος Χαν σε απάντησή του στην Μ.Σπυράκη έκανε μία επισήμανση πού πέρασε απαρατήρητη και δεν ερμηνεύτηκε ούτε κατανοήθηκε σωστά.
********
 «Η Επιτροπή επικρότησε τις προσπάθειες αυτές, (δηλ. των… non paper) εκφράζοντας επιδοκιμασία για την εν λόγω σημαντική νέα διπλωματική δέσμευση σε ανταλλαγή επιστολών με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος». 
********
Άρα, ο κ. Χαν αναγνωρίζει ότι όντως ο  Κοτζιάς τον έχει ενημερώσει και του έχει αποστείλει σχετικό έγγραφο προφανώς το non paper στο οποίο αναφέρεται ο ΥΠΕΞ της Αλβανίας κ. Μπουσάτι.
********
Πούλημα-Προδοσία στα κρυφά με non paper Ελληνικού εδάφους στην Αλβανία, όπως ήταν άλλωστε η πάγια πολιτική των συμμοριτών-κατσαπλιάδων, από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μετέπειτα.
******* 
Στο κάτω κάτω- κάτω της γραφής,  οι Τσιπροσυριζαίοι έχουν και «εκλεκτική» συγγένεια με τους Αλβανούς, όταν τους βλέπεις και δεν τους ξέρεις δεν μπορείς –σε εμφάνιση και συμπεριφορά--να τους… ξεχωρίσεις…!!! 
             --------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου