Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΜΕ «ΚΕΧΗΝΟΤΑ ΑΠΟΧΑΥΝΙΣΜΟ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ και ΤΥΡΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ... ΕΡΝΤΟΓΑΝ...!!!

...ΜΕ ΕΛΕΕΙΝΟ και ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ-- ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ (ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΖΗΤΙΑΝΟΥ), ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΩΣ...«DOCTOR TSIPRAS»...!!!

Το θέαμα Τσίπρα και της ελεεινής Κυβερνητικής «λεχριτοκουστωδίας» πού επισκέφτηκε την Τουρκία, θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει κωμικό επιθεωρησιακό θίασο το καλοκαίρι στο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ, κάτω βέβαια από την επίβλεψη Μάρκου Σεφερλή και να δώσει γέλια, πολλά γέλια στο κοινό, άν δεν ήταν άμεσα καταστροφικά επικίνδυνο γιά την Πατρίδα μας...

Τό παιδί , δεν έχει σχέση με Κυβερνητική Διοίκηση ούτε έχει γνώσεις οικονομίας, Διπλωματίας, επίγνωση Διεθνούς Δικαίου όπως και Παγκόσμιων συσχετισμών.
********
Αυτό το κακόμοιρο, εξαντλεί τις γνώσεις του στο Κομμουνισμό--όπως τού τον δίδαξε από τα 17 του χρόνια η Περιστέρα--πού σήμερα σαν σύστημα ισχύει μόνο στην Β.Κορέα...
********
Άντε να βρεί μερικούς ακόμη γραφικούς «ομοιοπαθείς» αριστερούς σε Βενεζουέλα, Βολιβία, με τούς οποίους νιώθει άνετα,  κυρίως από «εκλεκτική» συγγένεια κατά το... «ούνα φάτσα ούνα ράτσα»...!!!
********
Πήγε στη Τουρκία συνάντησε τον «ομολογό» του Νταβούτογλου, αρχιτέκτονα της Τουρκικής Διπλωματίας , τη «γάτα» Τουρκίας (από γάτα σε γάτα, πέφτει το τσουρούτικο) , όπου όταν τού είπε κατάμουτρα «Όσον αφορά στις εναέριες παραβιάσεις, για εσάς τα σημεία που φαίνονται παραβιάσεις δεν είναι για... εμάς», τον άκουγε ο Έλληνας Τσίπρας... «ενεός και κεχηνώς»...!!!
********
Άστε το μέγα κάζο πού υπέστη όταν έχοντας πλήρη άγνοια των Διεθνών Συνθηκών, είπε ότι  το "casus belli", αποτελεί «κατάλοιπο από τη δεκαετία του '60», ενώ ψηφίστηκε το... 1982 η Διεθνής Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας, που περιελάμβανε την οριοθέτηση των χωρικών υδάτων στα 12 Ναυτικά Μίλια από την κοντινότερη ξηρά, την στιγμή που η Ελλάδα θεωρούσε χωρικά ύδατα της τα 6 ΝΜ, ενώ το  "casus belli", έγινε στις 8 Ιουνίου 1995, όταν η Τουρκική Εθνοσυνέλευση εξουσιοδότησε την Τουρκική Κυβέρνηση να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών, για την αξίωση της Ελλάδας να υιοθετήσει τον νόμο του Διεθνούς Δικαίου.
********
Με τέτοια άγνοια από Έλληνα Πρωθυπουργό πού χάσκοντας πηγαίνει, σε διεθνείς συναντήσεις, πως είναι δυνατόν να υπερασπιστεί   την Εθνική ακεραιότητα της Πατρίδας...;;; 
********
Ή, πού τον παρέσυρε ο παγαπόντης Νταβούτογλου και «έπεσε» θύμα της απίστευτης Τουρκικής προπαγάνδας, υπογράφοντας συμφωνία συνεργασίας με το Τουρκικό Κρατικό Πρακτορείο Ειδήσεων Anadolu, σε μια χρονική περίοδο που η Τουρκική Κυβέρνηση και ο Ερντογάν  δέχονται μύδρους επικρίσεων  από την Ε. Ε., τις Η. Π. Α., την Γερμανία και την Γαλλία ότι παραβιάζουν την ελευθερία του Τύπου και θέλουν να ποδηγετήσουν την εημέρωση.
 ********
Πήγε «ενεός και κεχηνώς», να νομοποιήσει το λουκέτο στην εφημερίδα Zaman,τις διώξεις και φυλακίσεις δημοσιογράφων πού αντισκέκονται στο τυρανικό καθεστώς Ερντογάν, προφανώς για να τον μιμηθεί στην Ελλαδα με τον νόμο αδειοδότησης των ΜΜΕ, και την πλήρη νομική κάλυψη Θάνου-Παπαγγελόπουλου...!!!
( Μετά τη Zaman, και σε πρακτορείο ειδήσεων έβαλε δικό του διαχειριστή ο Ερντογάν!)
*******
Όταν δε παραδόθηκε σε όλα ο Νταβούτογλου τον ανακήρυξε Διδάκτορα ( ο Τσίπρας ρε, θα αποκαλείται από «τούδε»...Doctor Tsipras...!!!!), σε ένα Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο το οποίο είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και ανήκει στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης.
*********
Απεδέχθη δε ο Τσίπρας την ανακηρυξή του σε Doctor Tsipras, άν και ο ίδιος είναι εναντίον των... Ιδιωτικών Πανεπιστημίων...!!!
********
Τέτοια αναξιοπρέπεια και όνειδος, όχι μόνο πολιτικό αλλά και προσωπικό...
*********
Αυτός με άμεσο  συνεργό τον «σοφό» λαό μας, κυβερνάει την δύσμοιρη Ελλάδα μας...!!!
********
Ως πότε.;;;
           ----------------------------- 

2 σχόλια:

  1. ******* ΩΣ ΠΟΤΕ******
    ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΕΞΗ ΕΤΡΩΓΕ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΔΙΑ ΑΧΥΡΑ !!
    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΙΣΙΤΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ Η ΥΓΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ !!
    ΤΟΥΣΚ ΑΠΟΦΑΣΙ Ε Ε ΝΑ ΚΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ !!
    {{ ΑΛΕΞΗ Ο ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΦΤΑΙΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗ ΥΠΟΓΡΣΨΕΣ:;;;
    ΑΛΕΞΗ ΕΚΑΝΕΣ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙ 82 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 48 ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΙ !!ΑΛΕΞΗ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΗ ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΡΧ@ΔΙΑΣΟΥ !!
    ΑΛΕΞΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗ ΚΑΝΗΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΗ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ! ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΗ ,ΑΝΟΙΓΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ,ΚΑΝΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ,! Α ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΤΟ ΟΡΙΜΟ !!ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑΙ ΝΤΟΡΑ ΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !! ΝΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΣ ΕΓΙΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗ ΘΑ ΒΡΗΣ ;;
    ΞΕΡΗΣ ΤΗ ΛΕΕΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ''ΚΑΜΟΙΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΧΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΑΤΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ !!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΕ ΠΕΤΡΕΣ 'ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΩΒΟΣΤΕ ΣΤΟΝ ΦΩΒΟ ΣΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ}}}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη Σμύρνη, την "χαμένη μας Πατρίδα" εκεί πού έγινε η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ τού ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, εκεί, ο ξευτιλισμένος Πρωθυπουργός δέχθηκε να τον αναγορεύσουν οι Τούρκοι σαν Doctora Tsipra.
    Γελοιοποίηση και Εθνική ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή