Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ»,... ΤΣΙΠΡΑ - ΤΑΣΟΥΛΑ και ΛΟΙΠΟΙ ΛΕΧΡΙΤΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...!!!

ΟΙ «ΤΣΙΠΡΟΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ» ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΡΑ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ…!!!

Με την μεγαλύτερη πολιτική απάτη πού διαπράχθηκε ποτέ στην ιστορία του τόπου,-- μία ομάδα λεχριταριών-φρικιών και σαλεμένων, με την ιδεολογική κάλυψη του παταγωδώς  καταρρεύσαντος Μαρξισμού-Λενισμού--, κατέλαβαν την διακυβέρνηση του τόπου με την σύμφωνη γνώμη του αγρίως και συνεχώς επαινούμενου λαού μας, ως…«σοφού» …!!!

Αυτός ο «σοφός» λαός μας πως επέτρεψε στον εαυτόν του να εξαπατηθεί τόσο βάρβαρα και ανάρμοστα μπροστά στα μάτια του, όποια εξήγηση και να δώσουμε, δυστυχώς έχει αναφορά στο χαρακτήρα της φυλής μας πού ανέκαθεν υπήρξε επιρρεπής σε εύκολα λόγια και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.
********
Βέβαια εδώ, δεν πρόκειται απλά περί ανεκπλήρωτων υποσχέσεων και συμβατικών ψεμάτων πού συνήθως λέγονται σε προεκλογικές περιόδους, πρόκειται περί πρωτοφανούς απάτης πού δεν έχει προηγούμενο στη πολιτική ιστορία του τόπου.
*********
Η κατάργηση του μνημονίου π.χ.-κύριο προεκλογικό σύνθημα του Τσίπρα- έγινε 3ο μνημόνιο με 12 φορές επαχθέστερους όρους και η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ στα ακίνητα επεκτείνεται τώρα και στα… αυτοκίνητα…!!!
********
Ο Συριζα είναι ο ορισμός της καταστροφής και αυτή η Κυβερνητική λετσοπαρέα, αποτελούμενη από φρικιά, βαρεμένους, σαλεμένους, παρακατιανούς, ελαττωματικούς, μειονεκτικούς, είναι απορίας άξιον, πως ο «σοφός» λαός μας δεν τους πήρε χαμπάρι, αφού τα «άτομα» το προδίδουν από την κορυφή μέχρι τά νύχια.
********
Ο «Homo syrizaios» είναι η εξέλιξη των Αυστραλοπιθηκίνων, η οποία άρχισε με την εμφάνιση του Homo habilis.      
********
Με τον Τσίπρα πού παριστάνει τον Πρωθυπουργό γελάει όλη η Ευρώπη, τον θεωρούν ανθρωπάκι και είναι σαφές ότι σαν πρωτόβγαλτο «βλαχάκι» αντιμετωπίζεται από τους Ευρωπαίους εταίρους και η Μέρκελ τον σέρνει δίπλα της σαν παρατρεχάμενο, αφού μαγεμένο από την εξουσία και άσχετο το «βλαχάκι» το βάζει και υπογράφει ότι καταστροφικό εις βάρος της Ελλάδος, αυτό πανηγυρίζει στην αρχή και μετά χωρίς ντροπή σε δύο ημέρες αυτοδιαψεύδεται είτε επειδή δεν ήξερε τι υπέγραφε από άγνοια, είτε, για να δείξει ότι δεν καταλαβαίνει το «βλαχάκι»…υπέγραφε…!!!
********
Θυμίζει τις παλιές υπηρέτριες πού τους αγόραζαν τα αφεντικά του σπιτιού για να τις κολακεύσουν «σκουτιά» από τσίτι φανταχτερά μεν κατωτάτης ποιότητος δε, αυτές καμάρωναν στην αρχή αφού εν τω μεταξύ είχαν γευθεί και τα ερωτικά χάδια του αφεντικού και όταν στο πρώτο πλύσιμο δεν εμενε τίποτα από το τσίτινο φουστάνι, τότε κλαίουσες μοιρολογούσαν την καταγωγή  και την αμάθειά τους κατηγορώντας εκ των υστέρων το αφεντικό, πού για ένα τσίτινο φουστάνι τους πήρε τη… παρθενιά…!!!  
*********
Η απόλυτη ξεφτίλα ήρθε από τον Σόϊμπλε, όταν κατάμουτρα τον αποκάλεσε «ηλίθιο» και αυτός έκανε ότι δεν… άκουσε…!!!
********
Τέτοιο παγκόσμιο ρεζιλίκι από Πρωθυπουργό δεν έχει γίνει ποτε στην παγκόσμια ιστορία της ανθρωπότητος.
********
Παγκόσμιο φαινόμενο ξεφτίλας με Εθνικές διαστάσεις, πού παίρνουν χαρακτήρα Εθνικής μειοδοσίας, ήταν η πρόσκληση πού αποδέχθηκε ο Τσίπρας από τον Νταβούτογλου για συνάντηση στην μαρτυρική Σμύρνη:
********
Εκεί ο Νταβούτογλου είπε στο «βλαχάκι» κατάμουτρα ότι ο «χώρος της ιστορικής συνάντησης, είναι ο τόπος για την αρχή νέων σχέσεων μεταξύ των δύο Χωρών».
Δηλ, στο τόπο της γενοκτονίας των Ελλήνων στην Σμύρνη εκεί αρχίζουν οι νέες σχέσεις Ελλάδος-Τουρκίας.
********
Τι να καταλάβει το «βλαχάκι» από τη πεπονόφλουδα πού του πέταξε ο αρχιτέκτονας της Τουρκικής διπλωματίας, αφού αργότερα τον πήγε σε ένα ΙΕΚ Ξυνή και τον αναγόρευσε σε  «Doctor Tsipras» σε ένα κιτσαριό θεάματος, για να γελάνε οι…γάτες…!!!
********
Αποκορύφωμα το ρεζίλι με τους λαθρομετανάστες πού του φόρτωσαν οι Ευρωπαίοι χωρίς να το πάρει χαμπάρι.
********
Πανηγύρισε ότι «έχασαν όσοι νόμισαν ότι μπορούν να απομονώσουν την Ελλάδα» καιτην άλλη ημέρα, ακριβώς την άλλη ημέρα του κλείσανε τα σύνορα στα Σκόπια και φόρτωσαν στις πλάτες του όλους τους ξεμεινεμένους λαθρομετανάστες χωρίς φαϊ χωρίς τόπο να κοιμηθούν και να αφοδεύσουν σε τραγικές συνθήκες, έτσι για να τον εκδικηθούν για όσες ανοησίες έλεγε υπέρ τους μιά και με την κυρά Τασούλα τους είχαν τάξει λαγούς με πετραχήλια και θεωρούσαν την Ελλάδα… γή ευδαιμονίας πάσης φυλής λαθραίων μεταναστών.
********
Και μαζί με αυτούς και οι Τζιχαντιστές τρομοκράτες του ISIS που επιτέθηκαν και σκόρπισαν τον θάνατο στο Παρίσι, προήλθαν από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Λέρο, όπου κατέληξαν μαζί με άλλους αλλοδαπούς ως «Σύροι πρόσφυγες» και στους οποίους δόθηκαν από την Ελλάδα σχετικά… νομιμοποιητικά έγγραφα…!!!
********
Συμφορά μας έφεραν, οι συμφοριαμένοι της Τσιπρολεχριτοαριστεράς.
********
Οι Τσιπρολιγούρηδες της εξουσίας δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους λαθρομετανάστες σε παράνομους και πρόσφυγες.
********
Δεν καταλαβαίνουν ότι «ολοι οι Μουσουλμάνοι δεν είναι τρομοκράτες αλλά όλοι οι τρομοκράτες είναι Μουσουλμάνοι».
********
Δεν είναι μόνο για Ειδικό Δικαστήριο το πώς φτάσαμε στο 3ο μνημόνιο, αλλά και γιατί φορτωθήκαμε όλες τις φυλές του Ισλάμ στην πλάτη μας.
********
Εκτός και αν οι «ηλίθιοι»-κατά Σόϊμπλε-, απαλλάσσονται λόγω… βλακείας…!!! 
                    -----------------------------

7 σχόλια:

  1. Τα γίδια οι Συριζαίοι πού είναι Υπουργοί ποιός θα τους προσλάμβανε για υπαλλήλους στην ιδιωτική πρωτοβουλία; Αυτοί οι άχρηστοι και βρωμιαρέοι πού κυκλοφορούν με ταγάρια κυβερνούν την Πατρίδα μας. Ούστ γιδοπίτουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΘΕ ΛΑΟς ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ(πλατωνασ)

      Διαγραφή
  2. Ερχεται το δεξιο κομμα !!ερχεται ''Ο ΗΓΕΤΗΣ ,,
    **Γ Καρατζαφερης !!Ο παρτιωτης !που εχει συνχιση ειναι ''συμπλέγματικος λογω της σωματικης του διαπλασης ενα φαιρδο παχυδερμο!!
    Ογκομενος της ανουλας !!
    ΟΕΛΛΗΝΑΣ ,Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ,Ο ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΗΣ ,,!!
    Ο πολιτικος πατριδοκαπηλος ο ελεημων με ξενα κολυβα κανη μνυμοσυμα ο πατριωτης που ψηφησε με τον ΓΑΠ
    ΤΟ ΜΝΥΜΟΝΙΟ που ακομα πληρωνη ο ελληνας !!
    Ν Νικολοπουλος χρ ορθοδοξος "'50 ακινητα '' Ο επαγκελματιας ψευτης !
    ΡΕ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΡΕ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ !!
    Που πατε με ποιοιςπατε ! ΔΕΝ Γινεται καλη''ΑΡΧΗ''
    Δεξιος ειναι και λεγεται {{ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ }}}}}
    Που ηταν γρ δικαισυνης του ζητησε ο συριζα ανελ να παραμεινη και ειπε οχι !ΕΓΩ ΕΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ!!
    Ο Γ Καρατζαφερης ο Νικολακης οι ''ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΕΛΟΙ ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υ Γ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΠΕΛΑΤΗ ΤΩΝ ΔΙΚ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΜΕ ΤΙΣofson ΤΡΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τον εχεσε και το περιστερι τον χερι-χερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πειραιωs Σεραφειμ ξεμπροστιαζει τον πατριδοκαπηλο με τιs οφσορ...
    deltio11.blogspot.gr/2016/03/o_23.html
    'Ρομπα'Ο Ψωμιαδηs απο τη Χειλουδακη:Οταν πηγαινεs με...
    attikanea.blogspot.gr/2015/12/blog-post_181.html
    'Ξαναρωταω:Ποιοs εφαγε την επιταγη...
    www.makelio.gr/?p=222412
    Αποκαλυψη ΣΟΚ και Επισημα υπαρχουν...
    attikanea.blogspot.gr/2016/03/blog-post_650.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή