Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΔΡΥΕΙ ΤΟΝ (REAL.TV) ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ «ΑΛΛΑΞΟΚΑΝΑΛΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΤΖΟΥΝ ΙΛΙΤΖΑΛΙ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ...ΕΛΛΑΔΑ...!!!

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ «ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ» ΤΟ ΔΥΔΙΜΟ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ...ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ...!!!

Εμείς χρόνια τώρα σας έχουμε αποκαλύψει τον ρόλο Χατζηνικολάου (συνέταιρου του... Κουρή...!) στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης κατά της ΝΔ, ήδη από την εποχή Καραμανλή, όταν τον αποκάλεσε «κουρασμένο» γιά Πρωθυπουργό, επειδή ιδιωτικά και σε στιγμή περισυλλογής τού εκμυστηρεύθηκε ο τότε Πρωθυπουργός τη διαθεσή του γιά όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και ο Χατζηνικολάου τον έκανε «βούκινο», προσθέτοντας και τον χαρακτηρισμό του «τυροπυτάκια» σε μιά προσπάθεια να τον γελοιοποιήσει  γιά λογαριασμό του Γιωργάκη, με το...«λεφτά υπάρχουν»...!!!
Το μίσος στη παράταξη πού το ανέδειξε, το συνέχισε με εντεινόμενο ρυθμό επί Σαμαρά, με προσωπικές επιθέσεις κάνοντας τα πάντα να έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία.

Σήμερα ο Ρ/Φ του σταθμός REAL και οι εκπομπές του στο STAR, αποτελούν «πλυντήριο» της Τσιπροκυβέρνησης και όλου του λεχριταριού της, προωθώντας έτσι τα συμφεροντά του γιά εξασφάλιση τηλεοπτικής άδειας, στην Ελλάδα με σκοπό να δοξολογεί την εγκληματική Κυβέρνηση.
********
Προ ολίγου στην εκπομπή του αποκάλυψε, ότι προτίθεται να καταθέσει πρόταση τηλεοπτικής άδειας στην Τουρκία, όπως ακριβώς κάνει και ο Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ελλάδα πού αποτελεί άλλωστε και προσωπική επιλογή και επιθυμία του  Τσίπρα.
********
Εδώ παίζεται το βρωμιάρικο μιντιακό παιχνίδι Τσίπρα-Χατζηνικολάου...
********
Είναι σαφές, ότι γιά να περάσει η αδειοδιαδότηση στον Τούρκο και να μη θιγεί το φρόνημα και το φιλότιμο  των Ελλήνων, έβαλαν τον Χατζηνικολάου να ζητήσει το «αντίστοιχο» στην Τουρκία, έτσι γιά να πούν ότι το ίδιο κάνουμε και εμείς.
********
Είναι σαφές επίσης ότι με τη κατάθεση πρότασης από τον Χατζηνικολάου θά προσπαθήσουν να «συμψηφίσουν» την παγαποντιά τους να κερδίσουν χρόνο μέχρι να πάρει ο Τούρκος την άδεια στην Ελλάδα, ενώ θα εκρεμεί η αδειοδότηση Χατζηνικολάου στην Τουρκία την οποία τελικά και δεν θα πάρει, απλά ο Χατζηνικολάου θα παίξει τον ρόλο τού «Εξαπτέρυγου» στον Τσίπρα με ανταλλάγματα  φυσικά τα οποία θα φανούν στη πορεία.
********
Ήδη ο Χατζηνικολάου στα ελάχιστα χρόνια λειτουργίας της εφημερίδας του χρωστάει 26 εκετ. ευρώ στις Τράπεζες...!!!
********
Αυτά λέγονται «αλλαξοκαναλιές» ή καλύτερα «αλλαξοκωλιές», όπως λέει και ο λαός μας...
                 -----------------

4 σχόλια:

  1. Hρθε η ώρα να φάει και αυτός ο Ιησουϊτης, ο Νικολάκης, τα γιαούρτια του. και θα τα φάει μέρα-μεσημέρι.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χατζηνικολάκης θα τη πάρει την άδεια από τούς Τόυρκους. Άμα έχεις εγγυητή τον Κουρή ο λόγος του είναι συμβόλαιο και η υπογραφή του είναι...Λίρα Αγγλίας!. Φιλότιμος απλοχέρης κουβαρντάς και καλοπληρωτής, άσε πού σιχαίνεται τη λέξη...απάτη.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Baloo

    Για όσο θα υπάρχουν πρόβατα κολλημένα στα τουρκικά σήριαλ και τουρκικές εκπομπές ανεβάζοντας τηντηλεθέασή τους όχι μόνο ένας Τούρκος αλλά εκατό θα πάνε να αγοράσουν τηλεοπτικές συχνότητες.
    Ο Χαντζηνικολάλου και ο κάθε χατζηνικολάου κάνουν τη δουλειά τους.
    Το ζήτημα είναι ρως θα αντιδράσουν τα πρόβ... εχμμ ...οι τηλεθεατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. {{{ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΗ }}}}}
    ** ΝΙΚΚΟΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΗΣ ΚΑΙΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΠΑΡΕ ΛΙΑΤΣΟ ΚΑΙ ΞΕΝΑΚΗ !!
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΗΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ ,''ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ,!!!
    ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΤΡΑΓΚΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ;;;
    ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΝΑΛΙ ΡΑΔΙΩΦΩΝΟ ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΙΚ- ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ;; Ο ΚΟΥΡΗΣ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ !! ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΙΡΙ ''ΤΟΥΡΚΙΚΑ '''ΕΚΑΝΕ Η ΑΛΕΠΟΥ ΟΥΡΑ Ν Χ *********
    ((( ΝΙΚΟ Η ΑΓΟΡΑ ΓΡΑΦΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕ ΑΛΕΞΗ ΠΙΣΩ ΤΟ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ))))
    ** ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ;; ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣ*******

    ΑπάντησηΔιαγραφή