Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ «ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟΥ» και ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ «ΤΑΓΑΡΟΠΟΥΛΑΣ», ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ… ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ…!!!

ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ, ΕΞΟΡΚΙΖΟΥΝ ΜΕ «ΓΥΨΟ», Μ.Μ.Ε.-ΤΥΠΟ-BLOGS…!!!

Oι δικηγόροι πρώτοι με το «Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιός θα μπεί», ήδη προανήγγειλαν το θλιβερό τέλος και κατάληξη της άθλιας Κυβέρνησης των Τσιπροσυριζαίων.

Είναι όμως παγκόσμιο φαινόμενο ότι το καταφύγιο των απελπισμένων της Κυβέρνησης, είναι η προσφυγή σε Σταλινικά μέτρα -τύπου Β.Κορέας-, να φιμώσουν τον τύπο, να εξακολουθούν και μετεκλογικά να εξαπατούν βάναυσα τον λαό και να γαντζωθούν στην εξουσία με το φρικτό και προπάντων γελοίο ιδεολόγημα της καταρρέουσας Τσιπροαριστεράς, ότι η αλήθεια είναι μία και αυτή την εκφράζει μόνο η…Τσιπροκυβέρνηση…!!!  
*******
Δεν καταλαβαίνει όμως ο Τσίπρας με τα κοντοπίθαρα ποδαράκια της λογικής του, όπως και το «αξιοθέατό» του επί του τύπου, η ταγαροφερμένη Υπουργός  Όλγα Γεροβασίλη, ότι η επαρμένη γελοιότητα έχει τέλος.
********
Όπως και εκείνος ο απίθανος Υπουργός Χρ. Βερναρδάκης που με..επιστημονικούς όρους μας είπε ότι:
********
Η αυτονόμηση της ελεύθερης ενημέρωσης είναι… «παθογένεια» του πολιτικου μας συστήματος…!!!
********
Εντάξει να εκδώσουμε την «Πράβδα» του Στάλιν ή του σύγχρονου κομμουνιστή ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν της Β.Κορέας, ενός καταγέλστου υποκειμένου πού:
********
Όταν εκτόξευσε πύραυλο η Χώρα του, διοργάνωσε… «πυραυλικό πάρτι» και τραγούδησε η ερωμένη του, όπου όταν γελάει ό Πρόεδρος, πρέπει να γελάει όλος ο λαός και όταν θρηνεί, πρέπει αναγκαστικά να κλαίνε επίσης όλοι…!!! 
********
«Αυτή και μόνο είναι η ρίζα από όπου ξεπετιέται ένας τύραννος: όταν εμφανίζεται για πρώτη φορά ότι είναι ο… προστάτης»…!!!
Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος
                 -----------------------

8 σχόλια:

  1. Τα πάντα όλα ειναι πιθανά απο ένα ξεφτιλισμένο πρωθυπουργό πού με τη στάση του έβαλε υπογραφή ότι τα Δωδεκάνησα δεν είναι Ελληνικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε βάλτε και την τσελιγκοπούλα τη Γεροβασίλη επικεφαλής του διαδυκτίου και όποιος γράφει εναντίον της γιδοτσιπροκυβέρνησης, να το κλείνετε. Κιμ Γιονγκ Ουν.ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ.
    Αλήτες, προδότες αριστεροί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. {{{ ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Β ΚΟΡΕΑΣ}}}
    ''Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ "'ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣ
    ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ '''Η ΟΛΟΜΕΛΙΑ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΑΠΑ !!
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ;;;
    ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ !
    ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΗ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΦΡΟΝΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
    ΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣΑ !!ΕΤΣΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ !!!
    {{{ ΦΑΤΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ }}}
    ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ
    ******* ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑΔΑ ********

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενώ η νέα εθνοπροδοτική συγκυβέρνση Τσιπανδρεοψεκασμένων, που τα βάζει με τους αγρότες, οι οποίοι δίνουν ένα σκληρό αγώνα, απέναντι στην αντιλαϊκή και ανθελληνική πολιτική του, φτιάχνει Hot Spots για να μας κάνει αποθήκη λαθρομεταναστών, και η οποία ψήφισε τον λαθρονόμο για την ιθαγένεια, όπως και το βρωμοσύμφωνο συμβίωσης (ναι, καλά κάνει και διαμαρτύρεται η εκκλησία), έχουμε μία ανάρτηση - καταπέλτης από αυτό το blog, που χωρίς αυτή, η ίδια η κυβέρνηση επιχειρεί προφανώς να λογοκρίνει και εμάς που είμαστε ελληνορθόδοξοι εθνικοπατριώτες, και λέμε την αλήθεια. Άσε που ακόμα και να αδειοδοτηθούν τα 4 κανάλια, θα συνεχίζουν να αποκλείουν τους έλληνες εθνικιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ** ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΤΕΥΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ** Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ 230 ΚΕΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΝΑ ΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ !!!
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή