Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΑ «ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ… ΣΥΝΟΡΑ»…;;;

Η «ΧΟΡΗΓΙΑ» ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΦΕΙΔΩΣ –ΜΕΣΩ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ--Η ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ  ΜΕΧΡΙ …ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…;;;

Έβγαλε από τα σωθικά του το «πολιτικό βλαχάκι» τα Μαρξιστικά του απωθημένα και 5 ημέρες μετά την τελευταία πρόκληση των Τούρκων ότι, «Δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα οριοθετημένα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας», ταυτίστηκε πλήρως με την άθλια Τουρκική πολιτική και προπαγάνδα…

Απαντώντας στην ΔΕΘ σε ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου του “Spiegel”, ότι 
με την εφταμηνίτικη πολιτική του «άνοιξε τα σύνορα» σε πρόσφυγες και μετανάστες απάντησε:  
********
«Ποια σύνορα; 
Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το… ξέραμε»…;;; 
********
Προδοσία ή ανοησία, ας διαλέξει ό… ίδιος…!!!
********
Πάντως το ίδιο επικίνδυνος είναι, τόσο ο προδότης όσο και ο βλάξ.
********
Το πρωϊ έσπευσε το «χάπατο» του Συριζα, ο Χατζηνικολάου να τον δικαιολογήσει, λέγοντας ότι πρόκειται περί… «λεκτικού λάθους».
********
Ρε Χατζηνικολάκη, αν ένας Πρωθυπουργός κάνει λεκτικά λάθη είναι άχρηστος και ανίκανος να διαπραγματευτεί τη τύχη της Ελλάδος, όχι μόνο σε επίπεδο οικονομικής επιβίωσης αλλά κυρίως και προπάντων σε θέματα Εθνικής ακεραιότητος και αυθυπαρξίας.
********
Βέβαια, για εμάς στο «εφταμηνίτικο» στη Πρωθυπουργία «πολιτικό βλαχάκι», δεν υπάρχει το διαζευτικό (ή) δηλ. προδότης ή βλάξ, ανίκανος, άχρηστος.
********
Είναι συλλήβδην όλα μαζί.
********
Αυτός συνειδητά και αντεθνικά επέλεξε την Τασούλα της άκρας αριστεράς και των εναλλακτικών κινημάτων για Υπουργό Μετανάστευσης.
********
Βέβαια, μαθεύτηκε ότι η Τασούλα προέρχεται από πλούσια οικογένεια, (προσωπικά επιβεβαιώνω ότι πάντα ντυνόταν με ρούχα πανάκριβα και φιρμάτα, άλλο αν δεν φαίνονταν επάνω της), της άρεσε η κοσμική ζωή και το χρήμα δεν το υπολόγιζε.
********
Έτσι εξηγείται και η παρέα της με τον γραφικό Μπάρμα-Φλαμπουράρη, τον ψευδό Υπουργό του Τσίπρα πού μοιάζει με τον ταβερνιάρη τον Μπάρμπα-Στούμπο, πού έχει τη Βίλα στην Αίγινα και φιλοξενούσαν Τσίπρα με Περιστέρα και εκεί έγιναν και τα βαφτίσια των παιδιών τους.
********
Εκεί βρήκε γαμπρό η Τασούλα τον Δρίτσα πού έγινε και αυτός Υπουργός, αφού η Τασούλα δεν είναι τσιγκούνα τα «σπρώχνει»  αβέρτα και ο καθένας, ιδίως τέτοιες εποχές, αναζητεί τέτοιους πρόθυμους «χορηγούς» με ανταλλάξιμο είδος την…Υπουργοποίηση…!!!
********
Ξέρετε πουθενά στο κόσμο ζευγάρι να κατέχει ταυτόχρονα δύο Υπουργικούς θώκους…;;;
********
Μόνο με την πρώτη φορά αριστερά του Τσίπρα και την «ευγενή χορηγία» της Τασούλας είδαμε…
********
Ο Μπάρμα Στούμπος ο Φλαμπουράρης φαίνεται ότι ξέμεινε εξαντλήθηκαν οι αντοχές του, ότι μπόρεσε ο άνθρωπος έκανε με το αζημίωτο βέβαια...
********
Να η δύσμοιρη  Ελλάδα τον απόλαυσε και… Υπουργό…!!!
********
Θυμάσθε πού είπε το περασμένο Μάρτιο ότι το «χρέος θα το πληρώσει με… αέρα»…
********
Το έκανε ο ίδιος με την ΕΥΔΑΠ, πού του καταλόγισε 7.000 ευρώ κατανάλωση για την Βίλα στην Αίγινα, πού χρωστάει από το 2013 και τώρα πού έγινε Δ/νων Σύμβουλος  της ΕΥΔΑΠ ο σύντροφος της Δούρου, το έστειλε στη ρύθμιση…!!!
********
Ο Μπάρμπα-Στούμπος, Φλαμπουράρης μπορεί να πληρώνει με αέρα, δεν κάνει το ίδιο όμως και η Τασούλα πού είναι ανοιχτοχέρα.
********
Όπως δεν έκανε ποτέ το ίδιο με τον άλλο νεόκοπο φίλο του Τσίπρα τον επιχειρηματία εμφυτεύματος μαλλιών τον  Κ.Γιώτη, πού επειδή του «χορήγησε» το κότερο για βόλτα και «χορήγησε» στην Περιστέρα πάρτυ για το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, έσπευσε να κρεμάσει τις φωτογραφίες σαν αποδεικτικό υλικό στο προσωπικό του facebook και να τον… καταδώσει…!!!
********
Τον έπιασε «βλαχάκι», κορόϊδο ντε, αλλά ο Τσίπρας το έχει συνηθίζει δεν τον νοιάζει, απλώς σαν γνήσιο «βλαχάκι» παραδέχεται ότι τον κορόϊδεψαν, όπως οι Ευρωπαίοι, αλλά την ευθύνη δεν την έχει το κορόϊδο, αλλά αυτός πού τον… κορόϊδεψε…!!! 
********
Δηλ. αν έχεις Πρωθυπουργό πού πιάνεται κορόϊδο, ο λαός και η Πατρίδα θα ζητήσουν ευθύνες όχι από τον ίδιο αλλά από οποιονδήποτε τρίτο τον έπιασε…κορόϊδο…!!!
********
Βαρουφακιές—Φλαμπουραριές  και της ανοησίας και γραφικότητας το ανάγνωσμα…
********
Θα «συγχωρεθεί» άραγε ο Τσίπρας όπως οι μετά θάνατον αμαρτήσαντες για την προδοσία ή Εθνική του ανοησία και ανιδαιότητα…;;;
********
Ο «σοφός» Ελληνικός λαός θα κρίνει…!!!
    -------------------

6 σχόλια:

  1. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ
    Με επιστολή του ο Ιωάννης Καραθανάσης, γιος του Χριστόδουλου Καραθανάση, που έπεσε υπέρ Πατρίδος, την αποφράδα νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 1996 στα ΙΜΙΑ, ζητά από τον Τσίπρα να ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε για τα θαλάσσια σύνορα μας
    Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    "Με έκπληξη άκουσα τον π. Πρωθυπουργό και υποψήφιο ξανά για την Πρωθυπουργία της χώρας μας, Αλέξη Τσίπρα, να δηλώνει εμφατικά σε συνέντευξη τύπου που έδωσε την περασμένη Κυριακή ότι δεν υπάρχουν σύνορα στις θάλασσες. Με όλο το σεβασμό στη θεσμική ιδιότητά του, θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι η χώρα μας έχει θαλάσσια σύνορα, τα οποία η γειτονική Τουρκία αμφισβητεί συνέχεια και ότι τα σύνορα αυτά τα υπερασπίστηκαν με περηφάνια γενιές Ελλήνων που κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν βαρύ φόρο αίματος για να τα υπερασπιστούν. Στο όνομα όλων όσων αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για να κρατήσουν τα θαλάσσια σύνορά μας αλώβητα και όσων έταξαν τη ζωή τους στην υπεράσπισή τους, θα περίμενα από τον πρώην Πρωθυπουργό της χώρας μας να ανακαλέσει τη δήλωσή του αυτή.
    Και αν έχει το σθένος, πιστεύω ότι θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη".

    Ιωάννης Χ. Καραθανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντιμπέϊτ από ατάλαντους πολιτικούς και δημοσιογράφους.
    Ύπνος και ροχαλητό, κανένας πολίτης δεν έμαθε κάτι παραπάνω Μια κωμωδία γιά ηλίθιους.
    Πόσο δίκαιο είχε ο Σαμαράς, πού σε τέτοια ντιμπέϊτ με τέτοια πολιτικά υποκείμενα δε καταδεχόταν να συμμετάσχει."Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι...κότες!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε κάτι "ηγέτες" της αριστεράς και της πλάκας, Τσίπρας, Φλαμπουράρης και Τασούλα κ.τ.λ. που θα σώσουν την Ελλάδα. Ούστ, μωρόχαυλοι.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προχθές στο ΜΕGA στις 7 τού μήνα ο Γαβρίλος Σακελλαρίδης πού είναι ανοιχτός από παντού και το απολαμβάνει δηλ από σύνορα μέχρι μάτια, κατηγόρησε τον Σαμαρά ότι έδινε εντολές στο Λιμενικό να πυροβολούν τα πλοιάρια με τους μετανάστες και όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης του ζήτησε να ανακαλέσει με πείσμα πού είχε η Τουραντό, δεν ανακάλεσε.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ
    ΑΜΕΡΙΚΗΣ !!{{ ΟΥΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΥΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ!!! ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΗ ΤΟ ΨΕΜΑ !! ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ;; ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΦΟΡΟ!! ΣΕ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ , ΣΕ ΟΣΜΙΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΕ ΝΙΚΕΛΑΙΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!! ΞΕΠΟΥΛΙΜΑ ΘΑ ΓΙΝΗ!! ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ***8 ΜΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΟΔΥΝΙΡΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΙΕΣ!!!!
    *** ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ;;
    ΕΙΔΑΤΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ,ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ,,ΕΙΔΑΤΕ ΦΩΤΙΕΣ ,, ΣΙΓΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΕΓΙΝΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙ ΤΡΙΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΝΥΜΟΝΙΟ .ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ . ΕΙΔΑΤΕ ΟΥΡΕΣ!! ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ!! ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΔΙΕΓΡΑΜΕΝΗ , Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΡΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ !! ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ !! ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΑ!! ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ!! ΑΛΑΖΟΝΕΣ!!! ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!! ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ!;;ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΓΓΑ;; ;ΒΑΓΓΕΛΗ ΞΕΡΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΥΑΛΟ!! ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ Ν Δ ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΙΥΘΗΝΟΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή