Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΜΕ «ΨΥΧΟΔΡΑΜΑΤΙΚΗ» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΚΗ, ΒΑΖΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΗΝ…ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ…!!!

ΧΑΝΕΙ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ – και ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΑ Η Ν.Δ….!!!

Δεν ξέρω αν αληθεύουν οι πληροφορίες πού είχαν διαρρεύσει  πρό δύο μηνών ότι ο Τσίπρας «επισκέφθηκε» δύο φορές το Αιγινήτειο Θεραπευτήριο  πάσχων από κατάθλιψη, όπως μετέδωσε αργότερα και το Reuters, πάντως από την ημέρα (9 Ιουνίου), πού τον άφησε ο Πούτιν με τα «ρούβλια στο χέρι»  και ταπεινωμένος με την ουρά στα σκέλια και «γονατιστός στα τέσσερα» υπέγραψε την επαύριο στις Βρυξέλλες, το πλέον βαρύ, ταπεινωτικό  και εξευτελιστικό 3ο μνημόνιο, έχασε την ικμάδα του,τη ζωντάνια του,  έστω εκείνη τη γιδοτσοπάνικη,

τη «μπρουτάλ» πού είχε όταν ήταν αντιμνημονιακός και κορόϊδευε το αφελές…πόπολο…!!!
********
Χθές στο ALPHA, σαν προερχόμενος από την επήρεια της «καταστολής», ομολόγησε ότι αν βγεί πρώτος δεν συνεργάζεται με κανένα πλήν…Καμμένου…!!!
********
Αν δηλ. δεν βγεί ο Καμμένος πού οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν στο όριο, τότε τι δεν θα σχηματίσει Κυβέρνηση.;;; 
********
Βέβαια, διαφορετικά ξεκίνησε τη προθεσή του να μας πάει σε εκλογές , όταν είχε το πλεονέκτημα των 15 μονάδων διαφορά και αλλιώς του ξημερώνει σήμερα, όταν στις δημοσκοπήσεις πού τρέχουν η διαφορά είναι στο στατιστικό λάθος και σε μερικές… προηγείται η Ν.Δ…!!!
********
Έτσι, αν βγεί πρώτος δεν θα μπορέσει να σχηματίσει Κυβέρνηση  ή αν αναγκασθεί να συνεργασθεί έστω με το Ποτάμι, δεν θα θέλει να είναι ό ίδιος Πρωθυπουργός για να μην υποστεί προσωπικά τις συνέπειες εφαρμογής του δυσβάσταχτου 3ου μνημονίου πού ό ίδιος υπέγραψε.
********
Αν βέβαια βγεί η Ν.Δ., ούτε γάτα ούτε ζημιά, μια και όπως ομολόγησε ο Βούτσης , αφού θα είναι αντιπολίτευση θα κάνουν πάλι τον… αντιμνημονιακό…!!!
********
Εδώ πηγαίνει το:
********
«Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;»…!!!
********
Πάντως ο Τσίπρας και η Κυβερνητική του «λεχριτοκομπανία», δεν αντμετωπίζονται  όπως κάποτε ο αλησμόνητος  Δελαπατρίδης.
********
Πρέπει να λογοδοτήσει πως και γιατί μέσα σε 6 μήνες ψήφισε το 3ο μνημόνιο χρέωσε τον λαό 86 δις και τον επιβαρύνει  14 φορές παραπάνω από το e-mail  Χαρδούβελη.
********
Μόνος σε 6 μήνες έκανε την αριστερά Κυβέρνηση «παρένθεση», όπως ακριβώς ημερολογιακά είχε προβλέψει  ο Αντώνης Σαμαράς, και είχε κατηγορηθεί από σύμπαντα τον τύπο και τους Τσιπροδημοσιογράφους ως…τρομοκράτης…!!!
********
Εκείνο πού πιθανόν να μην είχε  προβλέψει ο Σαμαράς ήταν ότι μόνος του ο Τσίπρας θα δραπέτευε από την εξουσία…
********
Να έχει σχέση με την ψυχοδραματική συμπεριφορά του και την…κατάθλιψη…;;;
                  --------------------------------

5 σχόλια:

  1. ΑΚΡΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΟΔΕΞΙΟΠΑΣΟΚΟΠΟΤΑΜΙΣΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τσίπρας δε θα βρίσκει ούτε εκλογικούς αντιπροσώπους, όλες οι κομματικές επιτροπές προσχώρησαν στον Λαφαζάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεχριτοκομπανία, ωραία λέξη για να περιγράψει Πασοκ και ΝΔ. Έκαστο κόμμα έχει χρεώσει τους Έλληνες από 150 δις!

      Διαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΝΟΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ,ΠΕΡΙ ΕΥΘΗΝΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ!! ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗ!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ !!ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!! Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΦΩΡΤΟΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΥΜΟΝΙΟ ΤΟ ΥΠΕΡΑΨΕ ΟΣΑΜΑΡΑΣ; Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ;; ΟΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ;; ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΗ ΤΟ ΨΕΜΑ;; ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΘΕΟΥ;; ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΣ -ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε,1:22 μ.μ., η "λεχριτομπανία" είναι ωραία λέξη γιατί έχει νονό "το πολιτικο σαφαρι" και έχει περιγράψει έτσι το Συριζα και τούς Χρυσαυγίτες, πού είναι εξ΄ορισμού "κατσαπλιάδες", λωποδύτες και αντιγραφείς χαρακτηρισμών διότι είναι αγράμματοι και τεμπέληδες.
    Δεν τους φταίει το μυαλό και η ανικανοτητά τους πού κατάντησαν "ΛΕΧΡΙΤΕΣ", αλλά η... άτιμη κοινωνία...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή