Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ--ΛΑΜΟΓΙΟ Π.ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ ΠΟΘΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ» ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...!!!

ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΒΕ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ «ΤΑ ΠΑΡΕΙ», ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ... ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ...!!!

Το γελοίο υποκείμενο, ο κωμικός Βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, (αποτέλεσμα ψηφοδότησης της «σοφίας» του λαού μας, πού τέρπεται από γελοίους ) Παύλος Χαϊκάλης, κατά γενική ομολογία και κυρίως σε νομικούς κύκλους είναι εμφανές ότι από τον Αύγουστο του 2014, «έψαχνε» να βρεί άκρες γιά να τα «πάρει», σύμφωνα με το κλίμα πού είχαν δημιουργήσει Τσιπροκαμεναίοι και Δημοσιογραφικά απορρίμματα, ότι όσοι ψηφίσουν Πρόεδρο θα τα... «πάρουν»...!!!

Ηδη από τον Αύγουστο και συγκεκριμένα στις 21-8-2014 στο Μεγκα, άφησε γιά πρώτη φορά να εννοηθεί, ότι κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες θα ψήφιζε Πρόεδρο Δημοκρατίας.
******
Στις 22-8-2014, δηλ. την άλλη ημέρα, το επανέλαβε στο Σκαϊ.
*******
Προκαλούσε ό «έντιμος» κωμικός-Βουλευτής και έδινε σήματα στον αέρα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, ότι:
********
Εδώ είμαι έτοιμος να τα «πάρω», έχοντας στην τσέπη εκτός από τα λεφτά και την... δικαιολογία...!!!  
********
Μάλιστα δε ακριβώς το ίδιο μήνυμα, έστειλε το λαμόγιο-κωμικός Βουλευτής ακόμη και την παραμονή πού περίμενε να τα πάρει δηλ. στις 11-12-2014, δηλώνοντας ότι:
********
Άν υπάρξει κίνδυνος να μην έχουν οι Τράπεζες Χρήματα δηλ. (κίνδυνος να Κυβερνήσει ο Σύριζα), τότε θα ψηφίσω γιά Πρόεδρο.
********
Τώρα όσον αφορά την αλήθεια και τα πραγματικά περιστατικά όπως κατατέθηκαν στις Δικαστικές Αρχές και την Ασφάλεια μεταξύ των δύο άλλοτε κολλητών φίλων και εν δυνάμει κουμπάρων πού αντάλασαν τα πεντοχίλιαρα σαν να πίνουν πορτοκαλάδα και επειδή άλλα λαμόγια  και αγράμματοι ή εμπαθείς δημοσιογράφοι (όρα Χατζηνικολάου) γιά να σκοτεινιάσουν το μυαλό του Έλληνα και να δημιουργήσουν αμφιβολίες γιά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης από το Εισαγγελέα, με το αιτιολογικό ότι:
*********
Γιατί δεν άνοιξαν τα κινητά τηλέφωνα των δύο πρώην κολλητών και εν δυνάμει κουμπάρων, εδώ και αν υπάρχει η απάντηση του Εισαγγελέα-- στους συκοφάντες της Δικαιοσύνης πού ενεργούν γιά λογαριασμό του Σύριζα και την εξυπηρέτηση των οικονομικών-επαγγελματικών τους συμφερόντων--ή οποία έχει ως εξής:
******** 
Πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι το ραντεβού του  Χαϊκάλη με τον  Αποστολόπουλο, ήταν προγραμματισμένο για τις (18:00 της 12ης Δεκεμβρίου). 
********
Σύμφωνα με το πόρισμα του Εισαγγελέα, από τα στοιχεία αυτά, αλλά και από το σύνολο της έρευνας, προέκυψε πως μέχρι τις... (18:15 της 12ης Δεκεμβρίου) τόσο η Εισαγγελία Εφετών και ο προϊστάμενός της, κ. Ντογιάκος, όσο και η αστυνομία, δεν γνώριζαν τα στοιχεία ταυτότητας του προσώπου που έπρεπε να προσεγγίσουν και το οποίο θα επισκέπτοταν το βουλευτή των ΑΝΕΛ στο σπίτι του...
********
Σύμφωνα με τον Εισαγγελικό λειτουργό, η Αστυνομία έμαθε επίσημα τα στοιχεία του Γ. Αποστολόπουλου στις... (20:10 το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου), όταν ο Π. Χαϊκάλης τα έδωσε στη ΓΑΔΑ.
********
«Έτσι πιθανολογείται σφόδρα ότι η μη προσέλευση του Γ. Αποστολόπουλου στην οικία του Π. Χαϊκάλη, δεν οφείλεται σε διαρροή από υπηρεσιακούς παράγοντες για τον απλούστατο λόγο ότι πριν από τις (18:15 της ημέρας εκείνης), ουδείς εκ των... Εισαγγελέων και των αστυνομικών, γνώριζε τα στοιχεία του προσώπου» επισημαίνει ο κ. Παναγιωτόπουλος στο επτασέλιδο πόρισμά του. 
********
Τώρα γιατί έσπευσε λαχανιασμένα ο Χαϊκάλης να καταγγείλει επειδή δεν εκπληρώθηκε ο διακαής του πόθος να...δωροδοκηθεί, επισημαίνει ο Εισαγγελεάς:
********
Σύμφωνα με τον Εισαγγελέα, η βασιμότητα της καταγγελίας δεν προκύπτει, μεταξύ άλλων, και γιατί στη συνάντηση που είχε στο ξενοδοχείο Plaza o βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης με τον Γιώργο Αποστολόπουλο, ο τελευταίος είχε και αυτός παγιδεύσει το χώρο με τοποθέτηση συσκευής καταγραφής ήχου κάτω από το τραπέζι.
********
Επίσης, κατά τον Εισαγγελέα, στη συνάντηση αυτή ο Γ. Αποστολόπουλος είχε τοποθετήσει κάμερα σε ανιχνευτή φωτιάς στην οροφή και ακόμη είχε τοποθετήσει ένα δικό του ζευγάρι ατόμων σε επιλεγμένη θέση, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τη συνάντηση. 
********
Ακόμη, κατά τον κ. Παναγιωτόπουλο, δεν είναι λογικό ο δράστης ενός σοβαρότατου κακουργήματος, όπως είναι η δωροδοκία βουλευτού, να «προσλαμβάνει» αυτόπτες μάρτυρες που θα παρακολουθούν τα τεκταινόμενα, να τους εγκαθιστά σε περίοπτη θέση, ώστε να παρακολουθούν τα πάντα και, το σημαντικότερο, να τοποθετεί συσκευή παρακολούθησης κάτω από το τραπέζι, να αυτοπαγιδεύεται δηλαδή, και να εγκαθιστά και κάμερα, ώστε να καταγράφει το έγκλημα.

********
Γιά όσους καταλαβαίνουν αυτό είναι το χάλι του λαμόγιου Χαϊκάλη...!!!

                  -----------------------

13 σχόλια:

  1. Ρε άντε και πηδήξου προδότη νεοδημοκρατη ,βλακα πήγαινε γλυψε τον γκαβο αφεντικό σου βρωμοσαμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα ? Κανατε διαλλειμα απο το γλυψιμο του κωλου του Συριζα και βγαλατε γλωσσα ? Ποτε γινατε 'εξυπνα' εσεις τα οι ψεκασμενοι μπετοβλακες ? Ποτε ? οταν σας εχει στα τεσσερα και σας κανει την 'δουλεια' η Χρυση Αυγη της αριστερας ο Συριζας ? Οταν σας εκανε το 'οικονομικο προγραμμα' το σημερινι καταγγελομενο (δηθεν για λαδωμα) στελεχος σας στο πανιβλακα χαικαλη ? Ρε αει στα διαλλα νουμερα του κερατα, αιντε και τελειωνουμε με σας τα λαμογια στις εκλογες γιατι δεν προκειται ΠΟΤΕ να ξαναμπει καποιο σουργελο απο αυτα που εκλεξατε οταν ΔΕΝ ΣΑΣ ΗΞΕΡΕ Ο ΛΑΟΣ...
      Σαλτα και πηδηχτειτε βρωμιαρηδες του κερατα, αιντε γιατι παρατραβηξε η βρωμα σας,

      Διαγραφή
    2. ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ......
      ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΔΕΣ.......

      http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/04/t-chemtrails.html

      ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΕΙΟ,
      ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ.
      ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ....


      https://www.youtube.com/watch?
      v=wZ1j_MjsRm4

      http://www.katohika.gr/2013/04/aeropsekasmoi-geomixaniki-kai-haarp.html

      http://www.ntokimanter.net/2013/02/chemtrails-giati-sto-kalo-psekazoun.html

      http://psekasmata.blogspot.gr/2013/03/nasa-binteo-bbc.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/tQwB+(%CE%A7%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF+%CE%91%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%88%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF+-+Chemtrails)

      http://www.slideshare.net/LovingTruth/chemtrails-hearing-eu-parliament-brussels-9-april-2013

      http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/07/130.html

      https://www.youtube.com/watch?v=OK5a3UIfQLk

      https://www.youtube.com/watch?v=tU7ZFPVDgto

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ;;;;;ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑ(ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΕΙΑΣ) ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.......
      ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;;;;;
      https://www.youtube.com/watch?v=xoKQPIh70P0

      http://www.katohika.gr/2013/01/chemrtails-aeropsekasmoi-anosopoihtiko-mas-systima.html

      ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΟΕΟΟΟΟΟΟ
      ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
      ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ

      http://www.gargalianoi.com/2013/11/18/100010/
      ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.....

      ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ.....
      ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΑ ΕΝΑ ΕΝΑ...

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ

      Διαγραφή
  2. Κωμικό λαμόγιο και αρπάχτρα, έβγαινε στα μ.μ.ε. και έλεγε ότι του χρωστάνε λεφτά από τις παραγωγές και σκόπευε να οικονομήσει με την ευκαιρία της εκλογής προέδρου πλήν όμως τον αποκάλυψε και τον εξευτέλισε ο κουμπάρος του και οικονομικός του σύμβουλος. Πήγε γιά μαλλί το λαμόγιο ο Χαϊκάλης και βγήκε... κουρεμένος.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που....τσα παλι....Απο μεγαλη εταιρεια εσωρουχων πωλουνται κυλοτεs με τουs κωδικουs κυλοτα νταβρι κυλοτα μπουκoυρα κυλοτα αλεξοπουλοs κυλοτα με σημα το αηδονι κυλοτα κασαπιδιs η ησυχη κυλοτα με τριχεs οικονομου κυλοτα ψαριανοs με σημα το ψαρακι κυλοτεs κυλοτεs βρακακια και stringk μονον κυλοτεs πλυνε βαλε κυλοτεs....k.pipitanias alkaioss...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απουσιάζει μη το ξεχνάς το στριγκάκι της Ου...ρα...νίτσας, πού της έκενε δώρο η "μαμά" της, όταν αρραβωνιάστηκε τον Αρ....τέ...μη...! Πανηγυρίστε αγράμματοι και γενίτσαροι τούς κατσαπλιαδες ληστοσυμμορίτες του Συριζα που θα σας κυβερνήσουν. Τώρα μάλιστα που είσαστε υπό εξαφάνιση θα σας καταπιούν αμάσητους. Τόσο ζώα είσαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τsampieri na mia kolot...prypida tis tin kanane stin KNE na fonazi mpeeeeeeeeeeee gioytsoy xezei aneta i xontrokola tis kanane thn kol...otry..pida stis BRUKSELLES na mia troypa san toy kydoniati mes sta psol...oxymata vorgiantzaki kolotr...ypidaki gkatsoy h kar...iola poy ta royfaei ola koytra fonazei pipes pipes papaloyka sta grigora ton eroyfa koroli kai foynti panta me tin pso..li anagnostoy skandalakis tzitzokos kapsiotis poy...stides gramis protis othonia kai kaloydis tis pso...lis loyloydi....mitroylia theli poy....tsa me karoylia oles einai toy ΛΑγΟΣ ΠΟΥΣ...ΤΗΔΕΣ ΠΟΥΤ...ΑΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΩ....ΛΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛ...ΟΤΡΥ...ΠΙΔΑ ΛΙΩΜΑ.....POYTSOMITROYLAS Α.Ε ΚΑΙ ΚΟL...OTRY...PIDES EMPRIME....PIPES TERCS KEIKOS ΚΩΛΩΓΛΥΦΤΗΣ KARA-ZAFERI ΘΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Ο ΑΛΙΘΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο προεδροs του ΛΑΟΣ γιωργοs καρατζαφερηs καποιοs του ειπε μια ιδεα στο ΣΤΕΚΙ οτι καλο θα ηταν ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΣ......Τωρα στην ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ του το ειπε;;;;;Ο CHEV DR NIKOLAOS O MASONOS του το ειπε;;;;;;Ο APOSTOLOS TSIPIDIS ΤΗS STOAS GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE του το ειπε;;;;;;19/12/2014 Ρωτησε η φαλακρη κερκυραια το Στελεχοs του ΛΑΟΣ την κ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΜΠΙΕΡΗ ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......Ειναι χαλια η περιστεροχεσμενη κουραδα του πεσανε τα δοντακια ενα χρωμα κατακιτρινοs του χαρουλη....αλλα το μαλλι βαμμενο σε σκουρο σκατι τσιρλι με ανταυγειεs σε ανοιχτο σκουρο σκατι τσιρλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε κρεμαλες που σας χρειαζονται , πολιτικους , δικαστικους και παρατρεχαμενους μασονους.

    Στο αρχειο λεει η υποθεση , φασκελοκουκουλωστα δηλαδη , αν ειχαν κατι εναντιον του Χαικαλη θα την προχωρουσαν την υποθεση και θα τον τσακιζαν , ενω τωρα και αυτη οπως και τοσες αλλες στο αρχειο , τομαρια .

    Πως αντεχετε τον εαυτο σας ρε ; μαζι σας θα τα παρετε;

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καθομαι και εγω με ολα τα σωστα μου και ασχολουμαι με το βοθρομπλογκ σας και η αλλη η βρωμογκουγκλ , για να αποδειξεις πως δεν εισαι ρομποτ σου βγαζει την ψυχη , τα γραμματα που βαζει δεν διαβαζονται με τιποτα.

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟFFSHORE No1 Homeric TCI OFFSHORE No2 Catalina Ιnternational Limited μετονομαστηκε σε Sunlight Dolight Ltd OFFSHORE No3 DeckRock 79 junction Road London 23/02/2005 diaxeiristis Mr George karatzaferis 23/02/2005 Grammateas Ms Cristine Papakyriakoy Η Θεια παναγιωτα η γ@μιολοκ@ργιολα το αλοιθωρο ανηψακι ο βρωμοπ....ουστοs ο κωλ...ογαμ...ημενοs ο παλιομ....πινεs και ο αρχιπ...ουστηs η περιστεροχεσμενη κουραδα Ο ΠΟΥ...ΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΥ...ΤΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΒΑΡΝΑ!!!!!!!!!!!!Τσιου τσιου το πουλακι και αλοιθωροs και ΠΟΥ...ΣΤΗΣ πραμα που βγαινει απο την κωλ...οτρυ...πιδα χαιρι δεν εχει......Ο ΜΑΣΩΝΟΣ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΠΑΛΙΟΠ...ΟΥΣΤΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ Ο ΠΑΛΙΟΜ...ΠΙΝΕΣ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΩΞΩ ΠΟΥ...ΣΤΗ.....savorgiantzaki mitroylia tsimpoyklidoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Δημητρακηs την εκλασε την μπροεδρασ και παει στην ελαφροδεξιουλα....Τετοια πρωσχωωωωρηση τετοια εισπηδηση βρε δημητρακη;;;;;;Τετοιο ΚΛΑΣΙΜΟ;;;;;;;κλαμα η φαλακρη κερκυραια....χαχαχαχαχαχαχαχεχεχεχεχεχεχεχοχοχοχvompiros mpinidis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακροδεξιε καριολη! Γαμω το μουνι της Μανας σου! Βλακα τι θες δλδ να φτασει το χρεος μας 1τρις! ΖΩΟ....Δουλε για παντα δουλος θα εισαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή