Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Η ΜΑΝΤΑΜ ΔΟΥΡΟΥ ΜΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ (ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ... ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ) και ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ...ΓΕΩΡΓΙΟ...!!!

ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΓΡΗΓΟΡΗ.;;;

Έχουμε πολιτικούς σωτήρες με «εναλλακτική» πρόταση γιά να βγούμε από τη κρίση  πού δεν ξέρουν όμως ούτε τα... στοιχειώδη...!!!
Καί μιλάμε βέβαια για γνώσεις πού αφορούν παιδάκια της Β! Δημοτικού...
Πέρισι είχαμε τον Παναγιώταρο πού αποκάλεσε σε ομιλία του στην Βουλή τον «Γέρο τού Μωριά»....Κωσταντίνο, ενώ ακόμη και οι ανιστόρητοι γνωρίζουν, αρκεί να έχουν βγάλει δύο τάξεις στο Δημοτικό, ότι τον έλεγαν Θεόδωρο.

Πόσο «ντενεκές» μπορεί να είναι κάποιος πού να μη γνωρίζει ότι τον ηγέτη της επανάστασης του 1821 τον έλεγαν Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.;;;
********
Φέτος το «ξεκούδουνο», η μαντάμ Δούρου, της οδού Κουμουνδούρου,  στην έναρξη του Μαραθωνίου από τηλεοράσεως ζήλωσε τη δόξα της αμάθειας του Παναγιώταρου και είπε:
********
«Ο Μαραθώνιος της Αθήνας συνδέει τον αρχαίο μαραθωνοδρόμο με τον... Γεώργιο Λαμπράκη»...!!!        
******** 
Με τον Γεώργιο Λαμπράκη.;;;
… Ξέρετε άλλον Λαμπράκη, πέραν του Γρηγορίου, να έτρεχε αυτόν τον Μαραθώνιο.;;;
 ********
Γελοία, περιθωρειακά  και εγκληματικά υποκείμενα πού παριστάνουν τους Πατριώτες, ενω δεν ξέρουν ουτε τη ιστορία της Ελλάδος και σε όποια τάξη του σχολείου και αν έφτασαν δεν ήξεραν να γράψουν έκθεση για την 25η Μαρτίου ή την 28η Οκτωβρίου και δεν έπαιρναν προβιβάσιμο βαθμό, και άλλα «ξεκούδουνα» αριστεροκουλτουριάρικης θολούρας, πού ξαφνικά από άσημοι, (χάρις πάντα στη «σοφία» του λαού μας)  λανσάρονται σήμερα ως αυριανοί σωτήρες, λένε του κόσμου τις ηλιθιότητες και δεν ντρέπονται...
********
Άντε τώρα, όλοι οι «παντός είδους» ελαττωματικοί της Ελλάδος ενωθείτε και γιά να στηρίξτε τους ομοιοπαθείς σας... αντιδράστε ανάλογα...!!!
                  ---------------------------------

6 σχόλια:

  1. Η Μπακογιάννη τελειώνει τον Σαμαρά - Βράζει η ΝΔ: «Μας ξεφτίλισε»!
    Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 - 12:34

    Όπως όλα δείχνουν ζούμε την τελευταία πράξη του δράματος στη ΝΔ. Η Μπακογιάννη έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία του «αποκεφαλισμού» του Σαμαρά και το κόμμα βρίσκεται σε εναρμονισμό με την επερχόμενη αλλαγή της ηγεσίας του και της μετάλλαξής του σε ένα μικρό κόμμα που θα φυτοζωεί ες αεί.

    Η κατάλληλη ευκαιρία δόθηκε με τη νέα άτακτη υποχώρηση που σήμανε ο Σαμαράς εμπρός στην τρόικα στο θέμα της εισαγωγή του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος στην ρύθμιση με τις εκατό δόσεις. Επρόκειτο για ένα ζήτημα που ο Σαμαράς έκανε το λάθος να του δώσει δημοσιότητα, μέσα από τα τσοντοκάναλα, νομίζοντας ότι θα του προσφέρει ψήφους. Το μοναδικό αποτέλεσμα ήταν πολλοί Έλληνες να περιμένουν την εισαγωγή της ρύθμισης για να προχωρήσουν με τις οφειλές τους και εν τέλει μείνανε «ξεκρέμαστοι», αφού ο Σαμαράς υποχώρησε ατάκτως.

    Ήδη χθες, η Ντόρα και ο Κακλαμάνης δήλωσαν ξεκάθαρα την δυσφορία τους, ενώ ο Κακλαμάνης προχώρησε ακόμα περισσότερο δηλώνοντας ότι δεν θα ψηφίσει, αναγκάζοντας έτσι την κυβέρνηση να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία, για να εκβιάσει τους βουλευτές της. Αυτή φαίνεται ήταν και η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

    Μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η Ντόρα Μπακογιάννη, πέρασε ευθέως στην επίθεση, λέγοντας ότι «Φάουλ όπως αυτό με τον ΕΝΦΙΑ δυσκολεύουν την ομαλή λειτουργία του κοινοβουλίου αλλά και την εικόνα της κυβέρνησης που δίνει την εντύπωση πως υπάρχει έλλειψη σχεδίου» και ότι «με αυτά που κάνει το υπουργείο Οικονομικών μας έχει φτάσει στο Αμήν».

    Οι βολές παρότι άμεσα πήγαιναν στον Χαρδούβελη, εμμέσως είχαν ως στόχο τους τον Σαμαρά. Δεν βλήθηκαν, όμως, άμεσα προς τον κύριο στόχο για προφανείς λόγους, ήτοι για την προστασία της συγκυβέρνησης, μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή για την οριστική και αμετάκλητη ρήξη. Ενδεικτική όμως της απαξίας στην οποία έχει περιπέσει ο Σαμαράς ήταν η μομφή της Μπακογιάννη ότι έχει ξεφτιλίσει τους πάντες. Συγκεκριμένα είπε: «Έφεραν την τροπολογία στη Βουλή, σήμερα ψηφίζεται μια άλλη τροπολογία με τον κόσμο που μας παρακολουθεί να ξεφτιλιζόμαστε σε αυτούς».

    Αληθώς ομιλεί η Μπακογιάννη, αφού το απόκομμα της Νέας Δημοκρατίας έχει πλήρως ξεφτιλιστεί στα μάτια του Ελληνικού Λαού, έχοντας χάσει κάθε είδους έρεισμα στην κοινωνία, όντας πλέον ένα εγκαταλελειμμένο συνονθύλευμα εξυπηρέτησης συμφερόντων και τίποτε παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσίπρας και χρυσή αυγή χερι-χέρι με τον Καρατζαφέρη. Ούνα φάτσα ούνα ράτσα. ΄'Ολοι οι ελαττωματικοί και ανύπαρκτοι στο ίδιο κλουβί βόσκουνε.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθεαθη η βενυ που τον παιρνει και γερνει του τον ερουφουσε του παναγιωταρου πριν....μολιs φερτε την φωτο με την κωλ...οτρτυ...πιδα τηs θα τον δειτε εκει ειναι την κραταει ενθυμιο η ψωλ...ου Η ΚΛΕΦΤΡΑ Η Γ@ΜΙΟΛ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DeckRokLimited julious Bank GUERNSEY Ο χωντροs η θεια ο αθλητικογραφοs πανε για την χρεια.....η φαλακρη κερκυραια σκανδαλακηs αναγνωστου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρτττττττττττττττττττττττ ατρτρτρρρτττττττττττττρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!χαχαχαχαχαχχαχχαχαχχααχαχαχα!!!! ολο μαλακιτσες ο θανασακης!!!!αχχχχαχααχαχααχαχχαχαχααχαχαχα!!!!! δεν πειραζει....τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους!!!! συνεχιστε.ζμπρτρτρτρττρτρτρτττρ ζζζζζρρρρρρρ τττττττ μπρρρρρρτττττττττ τρττττττττ ρρττρτρττρτρττττρττρ


    θανασουυυυυυκοοοοοοοοοοοοο!!! μπαναααααααααανααααααα!!!!χαχχαχαχααχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή