Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

«ΠΤΩΧΕΥΣΑΝΕ» ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ και ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ...ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ «ΣΤΑΛΙΝΟΦΩΣΤΗΡΩΝ»   ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...;;; 

«Ο σταθμός των Τσιπροσυριζαίων ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν είναι απλώς στο κόκκινο. 
Έχει μπει μέσα με τα... μπούνια»...!!!
«Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να διαπραγματευτεί και να πείσει τους πάντες για τη διαγραφή του Ελληνικού χρέους, φαίνεται ότι αποτυγχάνει να συνεννοηθεί με τους εργαζομένους του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» τον οποίο ελέγχει. 
Να δούμε τι θα κάνει όταν θα έρθει η ώρα να δώσει στους ψηφοφόρους του τα... δεδουλευμένα - μετά το χοντρό δούλεμα που τους ρίχνει τόσον καιρό, τώρα»,

γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Θανος Τζήμερος και χαρακτηρίζει  τα στελέχη του κόμματος «γελοίους που θέλουν να... Κυβερνήσουν»...!!!
********
Ο  Τζήμερος επεκτείνει την κριτική του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναλύοντας και τον ισολογισμό του ραδιοφωνικού σταθμού χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως «οι γελοίοι που θέλουν να κυβερνήσουν».
********
«Οι Σταλινοφωστήρες δεν έχουν κάνει μόνο λάθος στη διαχείριση. 
********
Δείτε τον ισολογισμό του σταθμού και θαυμάστε τα παιδαριώδη λάθη στη σύνταξή του, λάθη που ούτε πρωτοετείς σε ΙΕΚ λογιστικής δεν κάνουν» γράφει ο Θάνος Τζήμερος σε δεύτερη ανάρτησή του στο Facebook.
********
Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Τζήμερου για τον ισολογισμό έχει ως εξής:
              -------------------------

“ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ!
     --------------
Οι γελοίοι που θέλουν να Κυβερνήσουν την χώρα έχουν έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Μολονότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει 17,7 εκατομμύρια ευρώ κρατική χρηματοδότηση την περίοδο 2011- 2014, ο σταθμός ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν είναι απλώς στο κόκκινο. 
Έχει μπει μέσα με τα μπούνια και οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι δυο μήνες. 
Όμως, οι σταλινοφωστήρες δεν έχουν κάνει μόνο λάθος στη διαχείριση. 
********
Δείτε τον ισολογισμό του σταθμού και θαυμάστε τα παιδαριώδη λάθη στη σύνταξή του, λάθη που ούτε πρωτοετείς σε ΙΕΚ λογιστικής δεν κάνουν. 
Το λαβράκι το εντόπισε στο ΦΕΚ Αρ. φύλλου 1720, 07/03/2012 ο Βασίλης Σαββουλίδης (Vasileios Savvoulides), που κάνει τα παρακάτω σχόλια:
********
Ας απολαύσουμε τον επικό ισολογισμό του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να καταλάβουμε ποιοι είναι αυτοί που «θα έρθουν να βάλουν μια τάξη στα οικονομικά της Ελλάδας».
********
Θα μπορούσα να κάτσω να σχολιάσω, αλλά η εικόνα μιλάει μόνη της. 
Ακόμα και για όσους δεν ξέρουν από ισολογισμό.
********
Πέρα από τα ανωτέρω, η εταιρεία «Στο Κόκκινο»:
      -----------------------
1) θα έπρεπε να είχε κάνει αύξηση στο μετοχικό της κεφάλαιο περίπου κατά 1.100.000€ (εκτός αυτής των 250.000€ που ήδη έκανε) ώστε να έρθει σε θετικά ίδια κεφάλαια και να μην πρέπει να της αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας. 
Έχει δηλαδή ακριβώς τα ίδια προβλήματα που παρουσίασαν πρόπερσι οι τράπεζες.
*********
2) Ο ισολογισμός που παραθέτω είναι της χρήσης 2009 επειδή η επιχείρηση «Στο Κόκκινο», ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ άλλους πρόσφατους ισολογισμούς!
 Ακόμα και αυτόν του 2009, τον παρουσίασε το 2012 (!). 
Τι περιμένει η αρμόδια Δ/νση Εμπορίου για να τους βάλει λουκέτο; 
Η μοναδική προσωρινή λύση (αφόσον δεν γίνεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) είναι η «Διοίκηση Πρωτοδικείου». 
Όπως οι αποτυχημένες μας, ποδοσφαιρικές ομάδες”.
            ---------------------------

7 σχόλια:

  1. ..ναι αλλα για αυτον δουλευεις μαλακα θανασακη.και 'συ και ολο το μπασταρδομπουρδελόκομμά σου.προλειαινετε το εδαφος για να μην εχει δυσκολα.θελετε να μας μπαστακωσετε για καμια 8ετια το μαλακισμενο,μη τυχον και του αφησετε καμια βρωμοδουλεια να κανει και φθαρει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποιος δεξιός ψηφίζει Χρυσή Αυγή, ψηφίζει Τσίπρα.!
    Δύο κόσμοι θα συγκρουσθούν στις εκλογές η ΝΔ. και ο Συριζα, τα άλλα κόμματα είναι απλά παρακολουθήματα. Να, οι ΑΝ.ΕΛ του Καμμένου άν και προέρχονται από την δεξιά στηρίζουν Τσίπρα. Όπως και οι Χρυσαυγίτες πού μισούν την παράταξη από την οποία προέρχονται και σαν "γενίτσαροι", μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα εύχονται την νίκη Τσίπρα. Ιδιαίτερα οι βαμμένοι Χρυσαυγίτες που έχουν την ίδια μήτρα με τους Τσιπροσυριζαίους, αφού τους συνδέει το κοινωνικό μίσος, το κόμπλεξ κατωτερότητος, η κοινωνική απαξίωση και ασημαντότητα, ή κατ΄ευθεία γραμμή αισθητική, μιά και δεν μπορείς ούτε φυσιογνωμικά να τους ξεχωρίσεις και η εν γένει βουκολική συμπεριφορά. Άλλωστε ανέκαθεν τα "άκρα" περιστοιχιζόντουσαν από περιθωριακά υπανθρωπάκια του υποκόσμου και εγκληματικά αποβράσματα της κοινωνίας πού ήσαν πρόθυμα να γίνουν και Τζιχαντιστές αφού είναι το μοναδικό επάγγελμα πού μπορούν να ασκήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..δλδ ποια συγκυβερνηση εχει περισσοτερες πιθανοτητες; συριζα-χ.α. ή συριζα-νδ;

      Διαγραφή
    2. αν εχει σπαση το καροτο στον κολο σου και δεν μπορεισ να το βγλεισ δενσου φταιη ηχρυση αυγη

      Διαγραφή
  3. Έκαψες φλάτζα κακομοίρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η. Η.D κατάστρεψε με το ΠΑΣΟΚ την ελλάδα.για 7000 αυτοκτονίες ποιος θα δόση το λόγο. ο σύρριζα?για τι φτώχεια.ανεργία ,ΔΝΤ k.t,l. όση μέχρι σήμερα κυβέρνησαν μονο καταστροφή έφεραν στην ελλάδα.την κατάκλεψαν, την ξευτέλισαν δεν μπορούμε να σηκώσουμε το κεφάλι, η "ολοδαπι" έχουν πιο πολλά προσόντα από τους ελλινεσ.ti να πεις ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσεις ρε πασοκονουδιτες πτωχευσατε τη χωρα και μιλατε;;;;;
    Σας σιχαθηκαμε ρεεεεεεεεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή