Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ, Μ.ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ «ΜΑΪΜΟΥ» ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ... ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ...!!!

ΠΛΗΡΗΣ «ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ» ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ 27 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ
ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ...ΠΑΡΑΝΟΜΑ.!!! 

Τον Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκο περίμενε χθες το πρωί ο Κυρ. Μητσοτάκης στο γραφείο του, τελικά όμως, μαζί με τον Δήμαρχο, ανέβηκαν στον 5ο όροφο του υπουργείου και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης, της ΔΗΜΑΡ Μ. Γιαννακάκη, του ΚΚΕ Δ. Μανωλάκου και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ ( η γνωστή και απερίγραπτη συνδικαλιστικη φάτσα του Πασοκισμού πού έκανε μεταγραφή στους Τσιπροσυριζαίους) Θ.Μπαλασόπουλος.
 Το θέμα της συζήτησης ήταν οι 27 απολύσεις υπαλλήλων του Δήμου που, σύμφωνα με το ΑΣΕΠ, μονιμοποιήθηκαν παρανόμως με το Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου, καθώς δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις.
******** 
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι μεταξύ των Βουλευτών που ζήτησαν να μη γίνουν απολύσεις ήταν και η Μ. Γιαννακάκη, της οποίας ο σύζυγος βρέθηκε με πλαστό --μαϊμού, πτυχίο ...!!!
********
Τέτοια ξεφτίλα για Βουλευτή της αριστεράς και προσφάτως αντιμνημονιακή, πού στο όνομα  της μη απόλυσης 27 υπαλλήλων πού μονιμοποιήθηκαν παράνομα, θέλει να γλιτώσει τον συζυγό της Κ.Γασπαρινάτο και ουσιαστικά να νομιμοποιήσει την απάτη του, αφού με μαϊμού πτυχίο διορίστηκε στο Δημο Κορυδαλού και συνά παρίστανε και τον... Καθηγητή αφού  δίδασκε επί σειρά ετών στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης...!!!
*********
Σημειώνουμε ότι ο σύζυγος της αριστερής και εσχάτως αντιμνημονιακής Μ.Γιαννακάκη, είχει διορισθεί αρχές της δεκαετίας του 80', όταν ηγεμόνευε το Πασοκ σε διορισμούς  πρασινοφρουρών σε όλες τις «στάνες» του Δημοσίου και τα πάντα «έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά», από τους επικεφαλείς των χυδαίων πρασινοφρουρών, Κουτσόγιωργα-Τσοχατζόπουλο-Γεννηματά...!!!
                --------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου