Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ «ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ» ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ (π.ΔΕΞΙΟ)... ΑΙΜΙΛΙΟ ΛΙΑΤΣΟ...!!!

Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ Γ.ΚΟΥΡΗ) ΒΡΗΚΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΖΕΙ ΩΜΑ ΨΕΥΔΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ...!!!

Πρώτα την άθλια και χυδαία δημοσιογραφία, μέ όλα τα στοιχεία του ψεύδους, συκοφαντίας, σπίλωσης και εκβιασμών γιά χρηματισμό, την χαρακτήριζαν «κιτρινισμό», από το 1979--1980 ότε εξεδώθη η εφημερίδα «ΑΥΡΙΑΝΗ» τού έχοντος «βίο και πολιτεία», Γ.ΚΟΥΡΗ, την αντικατέστησαν και την ονομάζουν... «αυριανισμό»...!!!
Όταν πρωτοβγήκε η «αυριανή», προκειμένου να αποκτήσει αναγνώστες στηρίχθηκε σε μία αισχρή  απάτη με τα κουπόνια, εις βάρος των αναγνωστών της, όπου με 100 από αυτά θα έδινε λεφτά και δώρα στους αναγνώστες της, τα οποία ουδέποτε φυσικά έλαβαν...

Μακάρι να ζούσε ο αείμνηστος διευθυντής της Μάνος Χάρης, να μας διηγηθεί όλο το μεγαλείο με τις απάτες πού σκαρφίστηκαν οι εκδότες της προκειμένου να επιβιώσει.
********
Ασφαλώς και ο Κουρής έχει καταδίκες για τις συκοφαντίες του, έχει πάει φυλακή, έχει  καταδικασθεί με φυλάκιση για χρέη περίπου 9 εκατομμυρίων ευρώ του τηλεοπτικού σταθμού ALTER από μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών κ.τ.λ και κ.τ.λ. και ων ούκ εστιν αριθμός.
********
Είναι χαρακτηριστικές οι άθλιες συκοφαντίες γύρω από τον Κ. Μητσοτάκη, τον οποίο παραμονές των βουλευτικών εκλογών του 1985 παρουσίαζε ως συνεργάτη των... Γερμανών...!!!  
********
Η εφημερίδα της λάσπης-συκοφαντίας-εκβιασμών πού στήριζε με νύχια και μέ δόντια τον ευεργέτη της Ανδρέα Παπανδρέου, όταν δεν μπόρεσε να του δώσει μέσω ΕΘΝΙΚΗΣ ένα ακόμη δάνειο (ΔΑΝΕΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ), επιτέθηκε στην συζυγό του Δήμητρα Λιάνη, προβαίνοντας  στην αθλιότητα να δημοσιεύσει ιδιωτικές φωτογραφίες της... 
********
Αλλά το ποινικό μητρώο του Κουρή δεν φτάνουν 100 σελίδες για να αποτυπωθεί, αφού φθάνει μέχρι την... Καππαδοκία...!!!
********
Έ, σειρά  στη σκυτάλη του αυριανισμού ( μετάσταση του καρκινώματος)  κατέλαβε, ο π. δεξιός και πρόσφατα επι Σαμαρά, Δ/ντης Ειδήσεων στην ΕΡΤ, πτωχεύσας εκδότης της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και 13 Αιμίλιος Λιάτσος, κουμπάρος του γνωστού και μη εξαιρετέου Ν.Χατζηνικολάκη, ό οποίος με την σειρά του είναι συνέταιρος του...Γ.Κουρή...!!!
********
Αυτή λοιπόν η δημοσιογραφική μορφή, πού τα έπαιρνε σαν κρατικοδίαιτος  μέχρι χθές απο την Κυβέρνηση Σαμαρά, λόγω μετάστασης του καρκινώματος της ΑΥΡΙΑΝΗΣ, βρήκε παρηγοριά και σαν εξέλιξη της δημοσιογραφικής του εντιμότητος και ήθους, στον μέγα ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗ Γ.Κουρή, για να συνεχίσει το θεάρεστο και κερδοφόρο έργο του.
 ********
Έγραψε στο απόστημα του καρκινώματος του ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ, την kontra news, ότι στο γάμο Κόκκαλη--Μαρτίνου, βγήκε κουπαράς απο επιχειρηματίες για να μαζευτούν λεφτά γιά την εξαγορά 180 Βουλευτών γιά να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας.
*********
(Θα είχαν βάλει το κουπαρά μάλλον κάτω απο την Αγία Τράπεζα γιά να ευλογήσει το...ποσόν)
*********
Τέτοιες ανοησίες λένε στους χαχόλους οπαδούς τους και νομίζουν ότι αυτές τις γελοιότητες
 τις τρώει και η... Δικαιοσύνη...!!!
********
Τις υιοθέτησε όμως ο «σοβαροφανής χέστης» Βουλευτής του Συριζα Ι.Δραγασάκης με τον «Ρομά» και «γητευτή» φιδιών εκπρόσωπο του Συριζα τον ανεπανάληπτο...Σκουρλέτη...!!!
********
Ο Λιάτσος, πού στις αρχές του  2000  ο Καρατζαφέρης τον αποκαλούσε «Λατσό» και τούτο διότι ο Λιάτσος πήρε το μέρος του κουμπάρου του του Χατζηνικολάκη, επειδή ο Καρατζαφέρης είχε εκπέμψει χοντρούς υπαινιγμούς γιά την προσωπική του ζωή, (μη τα ξεχνάμε), εκλήθη από ανακριτή  να κατονομάσει τους επιχειρηματίες πού είχαν στήσει τον κουπαρά.
*********
Πού, ο Λιάτσος όμως να πεί όνομα, τουμπεκί, (φέρθηκε σαν «Λατσό»,  πού έλεγε και ο Καρατζαφέρης, ή «Λατσόνα» στά καλιαρντά)  και μάλιστα επικαλέσθηκε το... δημοσιογραφικό απόρρητο...!!!
**********
Ό εστί μεθερμηνευόμενο ότι πρόκειται περί αισχρού ψεύδους, λάσπης και συκοφαντίας και το σπουδαιότερο ότι το Μαξίμου δεν ενέδωσε στον εκβιασμό και την μετάσταση του καρκινώματος του ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ στον... Αιμίλιο...!!!
                        -------------------------------

6 σχόλια:

  1. τι ακουμε? τα επαιρνε απο την κυβερνηση σαμαρα? δηλ. θελετε να πειτε οτι η κυβερνηση σαμαρα χρηματιζει πολιτικους και δημοσιογραφους? θα αφησουμε τον αθλιο κουρη (γνωστο πρασσινοφρουρο) να μας εξεφτελιζει ετσι? μισο λεπτο. βεβαια συγκυβερναμε με τον αθλιο βενιζελο αλλα αυτος δεν ειναι πασοκ, σωστα? στελνω την αναρτηση στην αντιεισαγγελεια του αρειου παγου η οποια ενεργει προκαταρκτικη εξεταση για το ζητημα. γκαραντι θα σας καλεσει και ετσι θα μπορεσετε να συμβαλετε με την σειρα σας στην αποκαλειψη των αθλιων συκοφαντων. βασικα χεστηκα για τον λιατσο και τον κουρη. αλλα δεν μπορει να υπαρχουν υπονοιες για την τιμιοτητα των πολιτικων μας. αισχος!
    απορια. καλα, ακομα και οι επιχειρηματιες που τους τ ακουμπανε τοσα χρονια τους κλασανε πλεον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε χρυσαυγίτη και μη "εγέρθητω" εσυ ρε είσαι διάνοια στα νομικά, ρε τώρα που πάτε όλο το ασκέρι της μόρφωσης και του πολιτισμού γιά εγκληματική οργάνωση, εσένα ρε γιατί δεν σε προσλαμβάνουν γιά νομική υποστήριξη γιά να αθωωθούν τα αστέρια σας;
    Και μη ξεχνάς "μη εγέρθητω" να στείλεις τη παραπάνω ανάρτηση στον Αντισαγγελέα. Ρε "μη εγέρθητω" στον δρόμο γιά τον Άρειο Πάγο, θα συναντήσεις και τον συναγωνιστή σου και αντισαμαρικό, τον Ρομά εκπρόσωπο του Συριζα τον Σκουρλέτη.
    Δώστε ρε "μη εγέρθητω" χαιρετίσματα και πέστου καλή χαύνωση.. Άντε και καλό ξημέρωμα.!
    ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ΑΝΤΕ και γαμω τα σπιτακια σας ρε πουστονεοδημοκρατες!!!! κούτσα κούτσα θα μας κλασετε την πουτσα

      Διαγραφή
  3. ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΑΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λιάτσος είναι ένας από τους εκατοντάδες διεφθαρμένους δημοσιογράφους, που έχουν πλουτίσει εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Γνωστή η φωτογραφία με την έπαυλη του μετά της πισίνας στις Αφίδνες
    Την φυλλάδα του Παρασκευή και 13 με νεοδημοκρατική στάση ποιος την χρηματοδοτούσε.
    Ο Χατζηνικολάου δεν είναι γυιός βουλευτού και υπουργού της αντεθνικής και κλεπτοκρατικής ΝΔ;
    Δεν είναι επίσης κουμπάρος με πλείστα καθάρματα σαν τον Πέτρο Κωστόπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή