Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ME «KOΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ» ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΡΙΞΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ... ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...!!!

ΤΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ» ΣΑΝ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΙΑΚΗΡΥΞΕ  ΟΤΙ...«ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»...!!! 

Εκτοξεύθηκε το Τσίπρα στον αστερισμό του «τζάμπα» και διακήρυξε, από το βήμα της  ΔΕΘ, ότι «λεφτά υπάρχουν», μοιράζοντας δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, κουπόνια σίτισης, σπίτια, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων, εισιτήρια λεωφορείων, χάρισε δάνεια, εξαφάνισε τους φόρους, ίδρυσε Τράπεζες, «γέννησε» εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας

και τελικά... επανίδρυσε και τη Δημοκρατία στη Χώρα μας, όπως εύστοχα δήλωσε η Σοφία Βούλτεψη.
********
9 δισεκατομμύρια ευρώ υποσχέθηκε μόνο για τον πρώτο χρόνο, μόνο που στο διάστημα αυτό θά πρέπει να έχουμε εγκαταλείψει το ευρώ και να επανέλθουμε στη δραχμή.
********
Βέβαια οι αφελείς και ανυποψίαστοι δεν απουσιάζουν απο την Ελλάδα και οι οπαδοί του Γιωργάκη με το «λεφτά υπάρχουν» και την αμέσως μετά υπογραφή του μνημονίου, δεν εξαφανίστηκαν, ούτε τούς αφαιρέθηκαν τα εκλογικά βιβλιάρια, (δεν είναι αδίκημα ποινικό το να είσαι γεννημένος μαλάκας) πήραν μεταγραφή και μετακόμισαν στον ομοιοπαθή τους στον Τσίπρα.
*********
Περαιτέρω ανάλυση του οικονομικού προγράμματος των Τσιπροσυριζαίων, θα έχουμε από αύριο Δευτέρα στους Ρ/Φ και τηλεοπτικούς σταθμούς, από τους «χαριτόβρυτους» οικονομολόγους του, Σταθάκη-Μηλιό-Τσακαλώτο-Στρατούλη-Βούτση-Παπαδημούλη, τον γητευτή φιδιών ονόματι Σκουρλέτη και μη ξεχάσω τον...Μπαλάφα...!!!
**********
Έλληνες... καλοφάγωτα και καλή χώνεψη...!!!
                       ----------------------

13 σχόλια:

  1. Όταν η μαλακία είναι "κοστολογημένη" τότε γιατί να μην είναι ποινικό αδίκημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Σοβαρή" πολιτική βέβαια για τον αρθρογράφο είναι η συμμορίτικη πολιτική των σαμαροβενιζέλων και του τζέφρυ που πλαστογράφησαν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και κατόπιν φόρτωσαν με εικονικά χρέη εκατοντάδων δισεκατομυρίων την Ελλάδα .Αι στο διάολο ξεφτίλες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΔΑΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΖΕΦΡΥ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ" ΗΛΙΘΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΟΗΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΣΚΥΒΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΡ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΤΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακόμα και καλόπιστοι να είμαστε,
    δεν σας κάνει εντύπωση το ύφος του,οι απλόχερες παροχές του,οι εξυπνακισμοί του,τα χαζοχαρούμενα γέλια του,η πίστη του οτι θα είναι πρωθυπουργός,και άλλα τέτοια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΟΜΟΡΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΚΟΜΑ, ΚΙ ΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ.ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε γραφε οτι γουσταρεις μωρη πουστάρα σιωνιστουλα μυλωνοσκυλε..στο τελος ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΙΑ.....ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΩΛΟΔΥΝΑΣΤΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οί Χρυσαυγίτες εκτός από τα πόδια και το σώμα τους, δεν πλένουν ποτέ και το στόμα τους. Άσε που στη ψυχή τους φωλιάζει το κοινωνικό μίσος, ίδιο, όμοιο και απαράλλαχτο με αυτό πού έχουν οι Τσιπροσυριζαίοι συμμορίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα...το γωγουλινι με τα 12ποντα και η καροτοζουμοποτισα μπεν χιραμ χαβα ναγκιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6.33 .ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ. ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ .ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΓΑΝΑΧΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μερος της τακτικης των πασοκονεοδημοκρατων ειναι αυτη..δεν τα λενε τυχαια.

      Διαγραφή
  12. Γεια σας,

      Ψάχνετε για ένα επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, auto
      δάνειο, φοιτητικό δάνειο, δάνειο σταθεροποίησης χρέους, ακάλυπτο δάνειο, επιχειρηματικών
      κεφαλαίου κλπ ... Ή Ήσασταν αρνήθηκε ένα δάνειο από μια τράπεζα ή οποιαδήποτε οικονομική
      ίδρυμα για ένα ή περισσότερα reasons.You είναι το σωστό μέρος για
      λύσεις δανείου σας!
      Είμαι ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα, θα χορηγούν δάνεια σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε ένα
      χαμηλές και προσιτές ενδιαφέρον
      ποσοστό 2%.
      Ενδιαφέρεστε; Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνέχεια επεξεργασία του δανείου και
      μεταφορά εντός 48 ωρών? επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail @ josedennison007@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή