Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ «ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ» και «ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ» ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΤΩΡΑ...ΒΑΡΑΝΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ...!!!

ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΕΞΕΛΙΠΕΝ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...!!!

Η ζωή όπως και η πολιτική με τις δυναμικές πού αναπτύσουν και την καθημερινή εξέλιξη, αφήνουν σαν σκελετούς στα ντουλάπια το χθές  και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της κοινωνίας, όπως ακριβώς διαμορφώνονται με τις παρούσες συνθήκες...
Όσο και αν δεν αρέσει στούς προέδρους των κομμάτων (αλλά και σε μερικούς οπαδούς τους) πού «φτιάχτηκαν» στον όνομα του αντιμνημονίου, το μνημόνιο... τελείωσε...!!!

Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι από αύριο θα επανέλθουμε οικονομικά στην «ευδαιμονία» της πρό μνημονίου εποχής.
********
Η «κατάκτηση» όμως με τις οικονομιές θυσίες όλων μας ότι πετύχαμε πρωτογεννές πλεόνασμα 3 δις και να τον αναγνωρίζουν οι δανειστές, (πού θα είχαν κάθε συμφέρον να το αμφισβητήσουν), δίνει άλλες ελπίδες στην κοινωνία, ότι σταδιακά βγαίνουμε οριστικά από την κρίση.
********
Γεννάται μιά «Νέα Ελλάδα» και σε αυτή τα περιστασιακά αντιμνημονιακά κόμματα πού προπαγάνδιζαν την φτώχεια του λαού μας, για να αρπάξουν ψήφους χωρίς να προτείνουν λύσεις, δεν έχουν θέση και...αυτοδιαλύονται...!!!  
********
Σήμερα άλλοι δύο Βουλευτές του Καμμένου ανεξαρτητοποιούνται, ήδη έχει χάσει το... 25% της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας...!!!
********
Ο Τσίπρας μπορεί να κατάφερε να γίνει Αξ. Αντίπλίτευση, παίρνοντας μαζί του όλη τη «σαβούρα» του ΠΑΣΟΚ, δεν πείθει και δεν φαίνεται να προηγείται της ΝΔ σε πρόθεση ψήφου.
********
Είναι κόμματα περιστασιακής διαμαρτυρίας και αγανάκτησης και όχι κόμματα πού εμπνέουν εμπιστοσύνη   στούς πολίτες να τούς αναθέσουν τις τύχες τους.
********
Πέραν ασφαλώς και του γεγονότος ότι το ατομικό  μέγεθος των αντιμνημονιακών Αρχηγών είναι από ελάχιστον μέχρι μηδενικό, άν όχι... γραφικό...!!!
                    ------------------------

5 σχόλια:

  1. Αυτή τη μ.....Α ο σαμαράς την έγραψε;;;ο κοσμος ξέρει ότι το μνημόνιο είναι οι πολιτικες του που συνεχιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκάνε από μίσος και φθόνο τα "ζαγάρια" των αντιμνημονικων σκελετών, επειδή έφτασε το οριστικό τέλος τους και αυτοδιαλύονται.! Θα μείνουν με τις βρισιές και τις απειλές στο χέρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καμμένος προέρχεται από την προδοτική συμμορία που ίδρυσε ο βρωμερός Καραμανλής. Μαζί με τα υπόλοιπα καθάρματα της Νδούλας κατέκλεψε τη Χώρα, υπηρέτησε όλα τα ξένα συμφέροντα.
    Καιροσκόπησε στην δυστυχία των Ελλήνων που η διοίκηση των απατεώνων πασοκονεδημοκρατών εσώρευσε.
    Κλεπτοκράτης και ξενόδουλο κάθαρμα όπως οι Σαμαροβενιζέλοι.
    Ὸ τάφος θα είναι κοινός για όλα τα μέλη του «δημοκρατικού τόξου»
    Ζήτω το Έθνος
    Θάνατος στους προδότες πολιτικάντηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ ζήσε με το μίσος πού έχεις διαπαιδαγωγηθεί και ονειρέψου τη τύχη και τη δόξα του νεκρού και ομοιού σου, Αλεξάντρ Μουζίτσκο στην Ουκρανία. Μόνο πού εκείνο το κοπρογούρουνο έγινε αρχηγός του "δεξιού τομέα" εσύ άντε το πολύ δεκανέας στα τάγματα εφόδου γιά κανένα πλιάτσικο στους Πακιστανούς.
    Χρυσαυγίτης είσαι τόσο σού "κόβει"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρέμουν πού φυλλοροούν οι γενίτσαροι της χρυσαυγούλας και θα έχουν την ίδια τύχη με τον Καμμένο. Το τέλος του μνημονίου σηματοδοτεί και τον δικό τους πολιτικό τάφο,
    Πατριωτισμός με αποβράσματα και αλητεία δεν πάνε μαζί, είναι το άλλοθι της εγκληματικής τους δράσης με κατάληξη τη φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή