Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ «ΞΕΡΟΥΝ» ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ και ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ... ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

 
ΚΟΜΜΑ «ΑΧΤΑΡΜΑΣ» ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ και ΥΠΟΠΡΟΪΌΝΤΩΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΣΟΚΙΚΗΣ»  ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…!!!

Το ημιμαθές «πολιτικό βλαχάκι», πού αναπαλαιώνει τις ψευδαισθήσεις του ανυποψίαστου, αδαούς και χιλιοταλαιπωρημένου κοσμάκη με την γελοιγραφική απομίμηση του αλήστου μνήμης Ανδρέα «Τσοβόλα δώστα όλα», δεν ξέρει… τι του γίνεται…!!!

Με τυμπανοκρουσίες στη Κ.Ε. του κόμματός του ανήγγειλε τις Υποψηφιότητες Περιφεριαρχών πού όπως συνήθως συμβαίνει να συσπειρώσει τις τάσεις και συνιστώσες από τον αλληλοσπαραγμό για το ευρώ, το μνημόνιο, το χρέος…
********
Αλίμονο όμως οι επιλογές του ξεθώριασαν αυτοστιγμί…
********
Τέτοιο «κάζο», όπως ο Καραμανλής με την επιλογή… Τζανετάκου…!!!
*********
Ο Βουδούρης υπ. Περιφεριάρχης Πελοποννήσου μέσα σε 12 ώρες δήλωσε:
********
«Δεν μετανιώνω πού ψήφισα το μνημόνιο και δεν…είμαι ΣΥΡΙΖΑ»…!!!
********
Ο έτερος , ονόματι Θόδωρος Καρυπίδης, εκλεκτός για υπ. Περιφεριάρχης Δυτικής Μακεδονίας, αποκαλύφθηκε για τα φιλοχρυσαυγίτικα αισθηματά του, αφού  στο facebook είχε κάνει…φιλοχρυσαυγίτικη ανάρτηση…!!!
********
Τώρα μαθαίνουμε ότι η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, συνεδριάζει για να επαναξετάσει τις υποψηφιότητες και των δύο, όπου το «πολιτικό βλαχάκι» και ελεεινός τοκογλύφος της λαϊκής οργής, θα δώσει απάντηση στους «συντρόφους» του, πως και για ποιους λόγους τους εδιάλεξε, τους δύο…Τζανετάκηδες…
********
Κόμμα οπερέτα, αποτελούμενο από συνοθύλευμα κρατικοδίαιτων σαλτιπάγκων-τεμπέληδων και λωποδυτών  του δημοσίου χρήματος πού γέννησε η λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του ¨ 80¨…!!!       
       ----------------------------------------------

4 σχόλια:

  1. Την ίδια ώρα που η εθνομηδενιστική κυβέρνηση της ΝΔ «τιμά» την μνήμη των τριών νεκρών Αξιωματικών στα Ίμια, στην πραγματικότητα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να ασελγήσει πάνω στην μνήμη τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το βιβλίο της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου, το οποίο με τον τρόπο που αναφέρεται στην κρίση των Ιμίων, δημιουργείται η εντύπωση πως οι βραχονησίδες είναι αμφισβητούμενες ως προς την ελληνικότητά τους και ουσιαστικά υιοθετείται η τουρκική θεωρία των «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο.

    Για την ακρίβεια, στο βιβλίο «Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία» της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου, έκδοση 2013, στην ενότητα 58 (σελίδα 163) με τίτλο «η Ελλάδα στη μεταψυχροπολεμική εποχή (1989-2011)» γράφονται επί λέξει τα εξής, αναφερόμενοι στο σκηνικό των Ιμίων: «Την ίδια εποχή με αφορμή τη διεκδίκηση από την Τουρκία της βραχονησίδας Ίμια, στα Δωδεκάνησα, ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις». Πέρα του ότι τα Ίμια αποτελούνται από δύο βραχονησίδες και όχι από μία, είναι φανερό ότι στο κείμενο αυτό δεν αναφέρεται ότι τα Ίμια είναι ένα έδαφος στο οποίο αναμφισβήτητη κυριαρχία έχει η Ελλάδα, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι είναι μια διεκδικούμενη περιοχή. Αυτό ακριβώς, δηλαδή, που υποστηρίζει η Τουρκία…

    Ακόμη χειρότερα, όμως, είναι η φράση «η κρίση αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις», καθώς βάζει στην ίδια κλίμακα την αποχώρηση των τουρκικών πλοίων από τα χωρικά μας ύδατα, στα οποία βρίσκονταν παράνομα, με την εθνική προδοσία που συντελέσθηκε από την κυβέρνηση Σημίτη, με την υποστολή Σημαίας από Ελληνικό έδαφος και την απόκρυψη των πραγματικών συνθηκών του θανάτου (δολοφονίας) των τριών Ελλήνων Αξιωματικών. Εννοείται, φυσικά, πως τα ονόματα των Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού δεν υπάρχουν γραμμένα στο βιβλίο. Λες και δεν έγινε η πτώση (κατάρριψη) του ελικοπτέρου, με συνέπεια τον θάνατο των Ελλήνων Αξιωματικών. Τα παιδιά «δεν πρέπει» να μάθουν τα ονόματά τους, πολύ περισσότερο κάτω από ποιες συνθήκες έχασαν τη ζωή τους.

    Αυτό που «πρέπει» να μάθουν είναι ο πολυπολιτισμός και ο εθνομηδενισμός, τα οποία σε αφθονία προσφέρουν τα σχολικά βιβλία, εξοβελίζοντας πλήρως τον Πατριωτισμό από τις καρδιές των Ελλήνων. Την στιγμή που η αδίστακτη κυβέρνηση του Μνημονίου χρησιμοποιεί ακόμη και τους συγγενείς των νεκρών Αξιωματικών για τα φτηνά προεκλογικά της παιχνίδια, εκδίδει σχολικά βιβλία τα οποία βάναυσα κακοποιούν την Ιστορική Αλήθεια και φτύνουν πάνω στην Μνήμη των Τριών νεκρών Αξιωματικών.

    Ντροπή και αίσχος, λοιπόν, στην εθνοπροδοτική κυβέρνηση Σαμαρά που με κάθε τρόπο δείχνει την αληθινή ποιότητα του χαρακτήρα της.


    ΠΟΣΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑ ΘΑΝΑΣΑΚΗ; ΠΟΣΟΟΟΟ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗΣ Χ.Α. ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ "ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΤΣΟΝΤΑ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ...ΤΣΙΠΡΑ.
    ΑΠΟΒΡΆΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ...ΦΥΛΗ.! ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΑΣΧΟΥΝ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...στα παπαρια μας ρε βλακα μυλωνοπουλε οι αναρτησεις σου...οπου γουσταρω ποσταρω και σε γαμαω πατοκορφα ρε μουνι της λασπης....τι συριζα τι νουδου εξαλλου...αφου τατση μητσι ειστε ρε σκατιαρηδες και οι δυο...πατε να μας το παιξετε..διαφορετικοι αλλα ο διαολος οσο κι αν κρυβεται η ουρα του φαινεται.ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΑ

      Διαγραφή


  3. Την οργή των κατοίκων από τις σεισμόπληκτες περιοχές αντιμετώπισε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο διαμαρτυρήθηκαν πολίτες επειδή δεν σταμάτησε στα χωριά τους. Ειδικότερα προέκυψε θέμα με κατοίκους του χωριού Αγιος Δημήτριος οι οποίοι αναφέρουν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν σταμάτησε στο χωριό τους που θεωρείται ένα από τα χωριά που έχουν πληγεί περισσότερο από τον «εγκέλαδο». Ενας κάτοικος της περιοχής δήλωσε εξοργισμένος, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν σταμάτησε στο χωριό τους. «Μας αγνόησε και δεν σταμάτησε καν να μας πει μια καλησπέρα, ενώ ήξερε ότι η περιοχή έχει πληγεί περισσότερο από όλο το νησί» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει «υπάρχει βαθιά θλίψη σε όλους τους κατοίκους του νησιού. Εγώ του ζήτησα πως ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει την υποχρέωση .
    Βιαζόταν να πάει εκει που υπήρχαν οι κάμερες.να μας πουλήσει μούρη ότι ήρθε ο αυριανος πρωθυπουργός.
    Τρομάρα του το βλαμμένο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή