Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

«ΦΥΓΟΔΙΚΟΙ» και «ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ «ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ» ΣΤΟΝ...ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ...!!!

«ΕΜΦΥΛΙΟΣ» και ΜΗΝΥΣΗ--ΑΓΩΓΗ  ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ...!!!

Η αναφορά- ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ  ότι δικάζεται ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ Δ.Γιαννακόπουλος στο ένατο τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών στις 13 Νοεμβρίου του 2014 και κατηγορείται ότι στον αγώνα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού για το μπάσκετ στις 9 Ιουνίου του 2013 απείλησε τους διαιτητές καί προχώρησε μάλιστα σε υβριστικές εκφράσεις, προκάλεσαν την οργή τού Δ.Γιαννακόπουλου.

Η πλευρά του Αλαφούζου για το περιβόητο ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το ΣΚΑΪ έλεγε ότι «η εκπομπή είναι αυτόνομη κι αυτό φαίνεται κι από το γεγονός, ότι στην ίδια εκπομπή αναγνώστηκε κανονικά η τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία ο ίδιος ο Αλαφούζος χαρακτηριζόταν μανιοκαταθλιπτικός». 
********
Η εφημερίδα «Πράσινη», που ανήκει στον πρόεδρο της ΚΑΕ, αναφέρει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της «Δεν θέλει ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος» και κάνει λόγο για «άνευ λόγου και αιτίας χτύπημα κάτω από τη μέση σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο».
******** 
Παράλληλα οι ισχυρισμοί Αλαφούζου περί αυτονομίας μάλλον δεν πείθουν τον πρόεδρο της ΚΑΕ, καθώς στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται πως «… φυσικά ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώνεται για τη θεματολογία της εκπομπής και σίγουρα ήταν ενήμερος».
********
Να θυμίσουμε ότι ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ έκανε γνωστό ότι θα κινηθεί νομικά κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της ιδιοκτησίας του, έπειτα από ρεπορτάζ, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο σπιλώνει την υπόληψη της προσωπικότητάς του.
********
Η είδηση ανέβηκε σε ιστοσελίδα συμφερόντων Γιαννακόπουλου και είναι χαρακτηριστικά αποσπάσματα, στα οποία γίνεται λόγος για «Τηλεοπτικό σταθμό ιδιοκτησίας ανθρώπων που είτε είναι φυγόδικοι είτε έχουν αντιμετωπίσει κατηγορίες για λαθρεμπόριο εις βάρος της χώρας, εξαπέλυσε -μέσω γνωστής για την αφερεγγυότητά της τηλεοπτικής εκπομπής που έχει αυτοανακηρυχθεί σε θεματοφύλακα της κάθαρσης του ελληνικού αθλητισμού- πρωτοφανή και καθ’ όλα αήθη επίθεση προς το πρόσωπο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με ανυπόστατους ισχυρισμούς και δυσφημιστικά σχόλια».
********
Μάλιστα, στη συνέχεια τονίζεται: 
«Και όταν ένα τέτοιο «ρεπορτάζ» φιλοξενείται και προβάλλεται από έναν υποτίθεται «φιλοπαναθηναϊκό» τηλεοπτικό σταθμό, εύλογα γεννάται η απορία στις τάξεις των οπαδών του τριφυλλιού. 
********
“Μήπως αυτή η αήθης επίθεση έρχεται ως… απάντηση στην πρόσφατη εξαγγελία του Δ. Γιαννακόπουλου για προσφορά βοηθείας, από το καλοκαίρι, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός;”». 
                ---------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου