Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ--ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ «ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ, ΑΦΟΥ και Η (Δ.Τ) ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ... ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ...!!!

Ο ΕΝΑΣ «ΠΛΗΡΩΝΕΙ» ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ και Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ  «ΑΠΟΛΙΦΑΔΙ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Στό «πάτο» της τηλεθέασης βρίσκεται ο μέγας σχολιαστής του «δελτίου των 8» στο Star Ν. Χατζηνικολάου και συναγωνίζεται γιά την... τελευταία θέση με τον Ν. Ευαγγελάτο του Skai...!!!
Είναι χαρακτηριστικό ότι η νεοσύστατη Δημόσια Τηλεόραση σημειώνει διπλάσια ποσοστα τηλεθέασης και από τους δύο και δίνει έτσι αποστομωτική απάντηση στη ξεπερασμένη ΕΡΤ και τους κρατικοδίαιτους συνδικαλισταράδες,

πού την είχαν  απαξιωμένη στη συνείδηση του Ελληνικού λαού και τελευταία στη τηλεθέαση.


********
Η κωλοτούμπα του Χατζηνικολάου, από σφόδρα μνημονιακός καί ένθερμος υποστηριχτής του Πρωθυπουργού Γιωργάκη ( θυμάσθε τούς καυγάδες στο Alter με τον αντιμνημονιακό Τράγκα) με ένα «αντριλίκι» πού θέλει σώνει και καλά να βγάλει, πλήν όμως είναι παντελώς ξένο με την ιδιοσυγκρασία  του, τον έχουν κάνει παντελώς αναξιόπιστο.
********
Απο την άλλη ο Ευαγγελάτος πού σαφώς παρουσιάζει πιό ενδιαφέρον δελτίο και πιό ισορροπημένο τού έχουν φορτώσει εκείνο το «απολιφάδι» του Συριζα πού έχει... ανθρωποδιώχτη...!!!
********
Η πλάκα είναι ότι όταν φεύγει αυτή έρχεται ένα άλλο πράμα ομοειδές, πού με τη μπάσα φωνη του, μπερδεύσαι να ξεχωρίσεις τη «φυσική» του υπόσταση...  
********
Την είδηση πήραμε από 
http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/11/blog-post_9161.html#more
                  --------------------------------------

4 σχόλια:

  1. εσεις οι δυο εκει πέρα.... Με τις σαχλαμάρες ότι το παραμμύθι είχε δήθεν πεθαμένους κι ότι δήθεν τώρα που τρώμε από τα σκουπίδια και μας παίρνουν οι τραπεζίτες τα σπίτια περνάμε καλύτερα, θα στείλετε όλο τον κόσμο στην ΧΑ. .......... ακόμα και η Ελευθεροτυπία έχει γράψει: Η πλειοψηφία (59%) θεωρεί πως σε θέματα ασφαλείας η κατάσταση επί Χούντας ήταν καλύτερη, 56% θεωρεί ότι είχε καλύτερη διαβίωση... http://www.topontiki.gr/article/52061/Ta-skatose-i-Eleutherotupia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O κνίτης Ευαγγελάτος είχε διορισθεί μαζί με τον οννεδίτη Χατζηνικολάου στο δημοτικό ραδιόφωνο του Έβερτ το 1987. Εκεί άρχισαν την σταδιοδριμία τους κνίτες σαν τον Θέμο Αναστασιάδη ή την Όλγα Τρέμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αριστερόστροφοι με δεξιές τσέπες ...

    Προστάτες της φτωχολογιάς ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TAIZOYN KOYTOXOΡTO ΣΤΟ ΛΑΟ.........
    Ποιος τους δινει σημασια????????

    ΟΙ ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΕς ΤΗς ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ.......

    ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ......
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή