Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

«ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΜΑΓΚΕΨΕΣ--ΜΑΓΚΕΨΕΣ»...;;;

ΣΟΟΥ ΑΠΟ «ΓΥΦΤΟ-ΚΛΑΡΙΝΟ»... ΜΑΓΚΙΕΣ...!!!

Αμέσως μετά την απόφαση  της μη προφυλάκισης τους, οί Κασιδιάρης-Παναγιώταρος-Μίχος, --προφανώς από πλήρη άγνοια--, νόμισαν ότι απαλλάχτηκαν της κατηγορίας γιά την συμμετοχή τους σε... εγκληματική οργάνωση...!!!
Έτσι διακατεχόμενοι από την «κλαρινομαγκιά» πού χαρακτηρίζει κάθε εκδήλωση και τον προφορικό τους λόγο,

προέβησαν σε βιαιότητες κατά πάντων καί πέραν των δημοσιογράφων και τεχνικών τηλεόρασης, επετέθησαν  λεκτικά και σε Αστυνομικούς.
************
Ο Παναγιώταρος με το γνωστό εριστικό του ύφος, επιχείρησε, να μπει στον προαύλιο χώρο των Δικαστηρίων με το αυτοκίνητό του και διαπληκτίστηκε με τον αστυνομικό φρουρό, όταν εκείνος τον σταμάτησε στην πύλη και  του εξηγούσε πως σε κανέναν δεν επιτρεπόταν η είσοδος με το...αυτοκίνητο...!!!
************
Καί ο «πατέρας» τού Έθνους με κατώγιο ύφος υποκόσμου και λεξιλόγιο, απάντησε:
************
«Τι έγινε; Μάγκεψες, μάγκεψες;»...
************
Μέσα και έξω από τα Δικαστήρια ήσαν μαζεμένοι και 150--200 υποστηριχτές της Χ.Α. κυρίως πιτσιρικάδες, οι οποίοι υποδέχθηκαν τον Αρχηγό με συνθήματα, όπως: 
 ************
«Ακου Αρχηγέ και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά».
                  -------------------------------

20 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά μεγάλο το λάθος του Σαμαρά και της δικαιοσύνης να νομίζουν ότι βάζουν φυλακή το αρχηγό κόμματος της χ.α.. Βάλανε τον αρχηγό της «οικογενειακής» επιχείρησης του Μιχαλολιάκου. Πατέρας, μητέρα (Ζαρούλια), η συμπαθέστατη κόρη, η Ουρανία, ο συντροφός της Βουλευτής Σερρων Αρτέμης Ματθαιόπουλος, πού βγήκε αναπληρωματικός και γιά πάρτι του ο πατριάρχης της οικογένειας παραίτησε τον Σιώη πού εκλέχτηκε, γιά να δώσει τη θέση του στον μέλλοντα γαμπρό του, ήσαν τα έντιμα μέλη της Αγίας οικογένειας. Τώρα θέλει και η Ουρανία να διαδεχθεί στη αρχηγία τον υπόδικο πατέρα της μήπως και χαθούν οι απολαβές μέσω των Άγιων ιδεών τού ναζιστικού κόμματος.
    Αρτέμη να το πάρεις το κορίτσι μπορείς! Μπορείς και αρχηγός να γίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ!!!!
    ΡΕ ΟΡΝΙΟ , ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΓΚΙΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!
    ΤΣΕΓΓΕΝΕ , Ε ΤΣΕΓΓΕΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρεσει που καρφωνετε ο ενας τον αλλον. Δινει ενα στιγμα για το ποιον σας. Μπραβο αξια παλικαρια της χουντοδεξιας. Του Σαμαρα και της Χρυσης Αυγης. Και μην στεναχωριεστε. Καποια στιγμη θα αδερφωθειτε εναντια στο κοινο κινδυνο. Την Λογικη. Ειναι ο κομμουνισμος της συγχρονης εποχης μας, το κοκκινο θεριο με αλλα χρωματα. Και μη σας νοιαζει για εμας που καταλαβαινουμε. Θα μας τσακισετε, κατω θα μας πατησετε, ρε. Ετσι για να μαθουμε.

      Θανατο στην Λογικη
      Σαμαρας-Χρυση Αυγη

      Διαγραφή
  3. Eγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι Σαμαρακης και Μπένυ έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας τους, διότι η Μοσαντ τους ενημέρωσε ότι κινδυνεύουν από τους Έλληνες που αγωνίζονται για την αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας τους και την τρωθείσα τιμή του Έθνους. Ελπίζω, ως αφοσιωμένος δημοκρατης, οι Ισραηλινοί να εξασφαλισουν την ζωή των μεγάλων μας ηγετών και αριχιδημοκρατών Σαμαρβενιζέλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eγκω απο Σουνταν. Τσεγγενε τι ειναι; To μουνακι της μπαμπας σου;

      Διαγραφή
  4. ΩΧ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ...

    Ο ΠΑΠΑΣ (ο θεος να τον κανει) ΦΥΛΑΚΗ...

    ΩΧΟΥ ΖΑΓΚΛΟ ΜΟΥ, Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΠΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

    ΤΩΡΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΘΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ
    ΑΝΤΕ, ΜΕ ΤΟΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kάποιοι άλλοι και μάλιστα που γίνανε τρανοί στη ΝΔ σας "εξομολογούνταν" κατ' ιδίαν με γυναίκες και με άντρες εναλλάξ, όταν ήταν νέοι και μάλιστα χωρίς να είναι κλεισμένοι μέσα... σε γυναικείες φυλακές,υποχρεωτικά όπως ο αγωνιστής Παπάς!
      Ρώτα και κανένα Καρατζαφέρη ή κανένα Ζαχόπουλο, να σου πουν σχετικά. Αυτοί ξέρουν περισσότερα για κάτι.... "Σαλώμες", "Ανέμες" και "Αρηδες" - από τον πλανήτη (του "λαμπρού" αστερισμού της ΝΔ) εννοείται.... μην με παρεξηγήσετε έτσι;

      Διαγραφή
  5. Μουρουτάκια, άντητε να σας εξομολογείσει ο Ιερώνυμος Λιάπης και, ο πως τον λένε , ανίερος τραγοπαπας Πειραιώς και Τρούμπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε, με προσβαλετε.
      Μουρουτακι εγω; Καποιο λαθος κυριε καμετε. Γαμω την Χρυση Αυγη σας κυριε. Με κλειστα ματια γιατι ειστε ασχημοι, αλλα το κανω το καθηκον μου. Και δεν το λεω ουτε του Παπα...

      Διαγραφή
  6. "Κλαρινάτες" υποκύψεις και "γύφτικες" επιδαψιλεύσεις δουλικότατων φιλοφρονήσεων έκανε και κάνει ο αρχηγός σας Σαμαρούκος στους εβραιοσιωνιστές εκεί στο αμέρικα που πήγε, εννοείται τζάμπα ταξιδάκι, με δαπάνες χιλιάδων Ευρώ και μηδέν αποτέλεσμα για τα ελληνικά συμφέροντα ή για περιορισμό του μνημονίου
    Ενα τζάμπα μάγκα δηλαδή ψηφίσατε νεοδημοκοπάκια, να κάνει ταξιδάκια abroad και να επισκέπτεται δωρεάν το αμερικανοσπουδαζον τεκνίο του, oεo
    Προς το παρόν αρκεστείτε σε αυτά, νεοδημοκράτες μπαγλαμάδες -εσείς που τον ψηφίσατε για να γλείφει τους εβραιοσιωνιστές. Τώρα το βράδι φάτε πάλι λίγο δείπνο από μνημόνιο τρόϊκα, με μεζέ από.... ΦΑΠ 2013, χαράτσι ΔΕΗ 2014 και κατάσχεση της πρώτης κατοικίας σας από 1-1-2014 που θα σας σερβίρει ο Στουρνάρας (του Σημίτη) και άντε.... Κ-Α-Λ-Η-Ν-Υ-Χ-Τ-Α ΣΑΣ και σας εύχομαι ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mην κλαις, η φυλακη ειναι γνωστη στον αρχηγο. Εκει αλλωστε γνωρισε και τον πρωτο του ερωτα, εναν απο το Σουδαν που τοτε τον ισιωσε. Απο τοτε εναγωνιως ψαχνει να ξαναβρει με λαθος τροπο αυτο τη γλυκια αισθηση. Τους μισει γιατι δεν μπορει να τους εχει. Υπομονη και κουραγιο, θα τον ξαναφαει...

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ , ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ............

      Διαγραφή
  7. Ένα ταξιδάκι στον άλλο κόσμο θα σου κάνει καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανον, αλλα λεω να παρω παρεα κανα δυο να μην βαριεμαι στον δρομο.

      Διαγραφή
    2. Πἀρε τους σαμαροβενιζέλους και τον σταλινικό πάστορα Κουβέλη.
      Ο Γιαχβέ να σας προστεύει.

      Διαγραφή
  8. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ- ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ
    http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4%CE%91%CE%9B1%CE%99-%CE%94

    http://cretanmedia.wordpress.com/2013/06/08/ti-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81-4/

    http://www.youtube.com/watch?v=d2l7CPTGGD0&noredirect=1



    http://xa-kriti.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5007.html

    Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ Π.Υ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΥΠΕΥΘΗΜΟΣ ΣΤΗΝ Τ.Ο Χ Α ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ










    YouTube - Βίντεο από

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το ασμα του μυλωνοπουλου:"..και πινω μπυρες πινω μπυρες πινωωωω μπυυυρες" (κι αμα μου τη δωσει χτυπαω και κανα ποσταρισμα μη χασω το χιλιαρικο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή