Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ: «Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ "ΙΩΣΗ" και ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟΝ... ΣΥΡΙΖΑ...!!!

ΑΛΛΑΛΟΥΜ και ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ και ΝΑ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ...!!!

«Εξωκυκλική δήλωση του Μανώλη Γλέζου», πού θυμίζοντας την φράση του Ευάγγελου Αβέρωφ: 
«Όποιος βγαίνει από το μαντρί, τον τρώει ο λύκος», λοιδορεί την λογική των κομμάτων του δικομματισμού «που ήθελε τους βουλευτές, άφωνους, χωρίς άποψη, υποταγμένους στην εκάστοτε ηγεσία».

Ο Μανώλης Γλέζος απείχε από την ψηφοφορία της Τρίτης, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου ψήφισε παρούσα, γεγονός που σχολιάστηκε δυσμενώς από «κύκλους» του κόμματος προσκείμενους στον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. 
********
Με τη σημερινή δήλωσή του, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς επιχειρηματολογεί γιατί η «ομογενοποίηση» που προσπαθεί να επιβάλει η ηγεσία του κ. Τσίπρα είναι λάθος.  
********
«Στη "δική μας Αριστερά" δεν υπήρχε μαντρί. 
********
Ιδιαίτερα καυστικός απέναντι στους συνεργάτες του κ. Τσίπρα που τον επέκριναν επειδή τόλμησε να διαφοροποιηθεί από την επίσημη γραμμή, ο κ. Γλέζος χαρακτηρίζει την λογική της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ «σαν ίωση» που τον τελευταίο καιρό έχει εξαπλωθεί. 
********
Καταγγέλοντας την λογική της ομογενοποίησης που για ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει με προσπάθεια πολιτικής «κατάπνιξης» των διαφορετικών απόψεων ο κ. Γλέζος εκφράζει την έντονη δυσφορία του για την στρατηγική και τις επιλογές της ηγεσίας του κόμματος. 
********
Μάλιστα, ο κ. Γλέζος προειδοποιεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με το να αφομοιώνει «συνήθειες και πρακτικές που οδήγησαν την Ελλάδα στην άκρη του γκρεμού» απλά διαψεύδει τς πολίτες που στήριξαν τις ελπίδες τους για αλλαγή, στον ΣΥΡΙΖΑ
            --------------------------------------- 

1 σχόλιο:

  1. O σύριζας κατάγεται κατ΄ευθείαν από το προδοτικό ΚΚΕ. Ο Γλέζος παληό μέλος καταδικασμένος εις θάνατον για την συμμετοχή στα εγκλήματα του ΚΚΕ.
    Λαφαζάνης και Τσίπρας αντιπροσωπεύουν δύο νεώτερες γενιές κομμουνιστικών καθαρμάτων, το ίδιο προδότες, το ίδιο μισέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή