Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΤΑ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ» ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΤΟΥ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ» ΤΗΝ «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» και ΤΟ «ΜΛ-ΚΚΕ», ΤΟ... ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ...!!!

«ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ» ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ και ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ...!!!

Ναί, μετά τον επίσης υπόδικο συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκο Φωτόπουλο πού κατηγορείται γιά συνέργεια και  ηθική αυτουργία σε απιστία και  απάτη και μετά την απολογία του στον Ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος  με εγγύηση 60.000 ευρώ και με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, πού μετακόμισε από το Πασοκ στον ΣΥΡΙΖΑ, το άλλο συνδικαλιστικό «φρούτο», ο πολύς Καλφαγιάννης,  πρόεδρος των εργαζομένων στην ΕΡΤ,  επίσης κατηγορούμενος για τα ίδια ακριβώς κακουργήματα,
αφού   με πλαστές βεβαιώσεις, έπαιρνε για χρόνια αυτός και η γυναίκα του (που και εκείνη που εργάζεται στην ΕΡΤ)... επίδομα λευχαιμίας για την υγιέστατη κόρη του και επίδομα τέκνου για την παντρεμένη κόρη του, ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ και αυτός, αρνείται τώρα με τα υπόλοιπα τρωκτικά της ΕΡΤ να  εκκενώσουν το κτίριο της Αγίας Παρασκευής  και να αποζημιωθούν. 
***********************
 Έχουν κάνει κατάληψη στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής λες και είναι δικό τους και το παραδίδουν σε στελέχη των ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ  από το Αριστερό Ρεύμα, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΜΛ-ΚΚΕ, που βεβαίως δεν έχουν καμία σχέση με τους απολυμένους της ΕΡΤ.
***********************
Έτσι είχαν μάθει, να τα παίρνουν τα κομματόσκυλα και τα βιζιτόσκυλα από το Δημόσιο και με το χαράτσι της ΔΕΗ, πού πληρώνουμε εμείς γιά να κάνουν πάρτυ αιώνιας απόλαυσης εις υγείαν των... κορόϊδων...!!!
--------------------------

3 σχόλια:

  1. χαχα

    ας το καλό... με έκανες να γελάσω βρε παιδί μου

    πάντα να γράφεις τόσο ενδιαφέροντα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάχας και Τσιπρσυριζαίος είσαι, χαχά θα κάνεις.
    Μιά χαρά χάχας είσαι εκεί που ανήκεις...
    Κοίτα μη σε...χάσουμε.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. akrat Χαχα :όσα λέει και λίγα λέει είναι αλήθεια μας είχατε ρουφήξει την ψυχή εκεί μέσα οι διαπλεκόμενοι. Ξεπουλήθηκαν οι έντιμοι-εργατικοί καιι με προσόντα υπάλληλοι για να συγκαληφθούν όσοι δεν είχαν πτυχία αλλά είχαν θέσεις , όσοι προσλήφθηκαν παράνομα με το Προεδρικό και όσοι βλέπουν καρέκλες στο ΣΥΡΙΖΑ Αν δε γινόσουν παπαγαλάκι της ΠΟΣΠΕΡΤ άσπρη μέρα δεν έβλεπες .. αλλά εσύ φαίνεται καλά πέρναγες έ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή