Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

«ΞΗΛΩΝΕΙ» ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και ΥΠΟ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, Η...ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...!!!

ΤΟΝ «ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝ» και ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ...Ε.Ε...!!!

Κάτι ξέρουν γιά το πόσο «λίγος»-- έως ανύπαρκτος είναι--, ο ομοϊδεάτης τους Πρόεδρος του Συριζα, γιά έστω και υπό αναμονή πρωθυπουργός, στην Ευρωπαϊκή Αριστερά καί φροντίζουν από τώρα να τον συνταξιοδοτήσουν «χρυσώνοντάς του το χάπι», αφού τού προσφέρουν την θέση τού... Μπαρόζο...!!!
Βέβαια οι Τσιπροσυριζαίοι καί ο προσωρινός Πρόεδρος Τσίπρας, αιφνιδιάστηκαν από την πρόταση, κατάλαβαν ότι πρόκειται περί συνταξιοδοτήσεως, όμως γιά να μην το ομολογήσουν λένε ότι πρόκειται περί... τιμητικής προτάσεως...!!! 
***********************
Πού ακούστηκε να προτείνεις γιά πρόεδρο της Ε.Ε., ένα μέλος σου πού φιλοδοξεί να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος, άν δεν τον θεωρείς ανίκανο και αποτυχημένη την εκλογική του προσπάθεια να διεκδικήσει την... Πρωθυπουργία.;;;
***********************
Τον πήραν χαμπάρι και οι... δικοί του...!!!
***********************
Πρόταση υποτιμητική και άκρως εξευτελιστική...
       ---------------------------------

2 σχόλια:

  1. Τώρα γιατί ένα άτομο που δεν κάνει για το κόμμα τον προτείνουν οι αριστεροσιοσιαλιστές για πρόεδρο της ΕΕ μόνο αριστερά αρρωστημένα μυαλά μπορεί να το σκεφτούν. Ή είναι ανίκανος και τον στέλνεις στο σπίτι του, ή είναι κλόουν και τον στέλνεις στο τσίρκο. Αν τον βάλεις πάνω από σένα σαν πρόεδρο της ΕΕ τότε μάλλον ο ανόητος είσαι συ. Και οι αριστεροσιοσιαλιστές μάλλον αυτό είναι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε σεις εχετε πολυ πλακα εκει περα!! Δεν μας δινετε λιγο απ'αυτο που πινετε να την βγαλουμε κι εμεις? γιατι μ'αυτα που κανει ο καραγκιοζης ο αρχηγος σας μας εχει εξοντωσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή