Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ «ΚΑΤΗΦΟΡΑ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ... ΑΝΩΜΑΛΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ...!!!

ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΤΟ ΕΥΡΩ και ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ... ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΝ...!!!

 Σε περίοδο αναγκαστικής εσωστρέφειας εισέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αμέσως μετά την ανάπαυλα του Πάσχα, πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι το συνέδριο για την μετάλλαξη του σχήματος των συνιστωσών σε ενιαίο κόμμα.
Την ίδια στιγμή, στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αισθητός ο προβληματισμός από την στασιμότητα στις δημοσκοπήσεις, ενώ διαρκής και έντονη είναι η προσπάθεια ακύρωσης της επιχείρησης που εκδηλώνεται από την κυβέρνηση για την καλλιέργεια ενός κλίματος αισιοδοξίας ότι «τα χειρότερα έχουν περάσει». 
***********************
Σε αυτό το φόντο, κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να αποδώσουν όλα τα προβληματικά στοιχεία και τις ελλείψεις στις πολιτικές θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην κυβερνητική προπαγάνδα, ενώ αισθητή είναι την ίδια στιγμή η αδυναμία να δώσουν μια πειστική απάντηση στο μείζον ζήτημα, που πιθανώς και να αποδειχθεί καθοριστικής σημασίας για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ: 
***********************
Δεν είναι άλλο από το ερώτημα με... ποιους θα συνεργαστεί...!!! 
***********************
Μείζον ζήτημα για την Κουμουνδούρου πάντως παραμένει η διευθέτηση της εσωκομματικής εκκρεμότητας, καθώς στην πορεία προς το συνέδριο τίποτε δεν δείχνει πως θα αμβλυνθούν οι εσωτερικές αντιθέσεις με επίκεντρο το θέμα του νομίσματος, όπου η πλευρά Τσίπρα δεν φαίνεται πλέον καν να συζητεί το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ. 
***********************

5 σχόλια:

  1. Ως αξιωματική αντιπολίτευση και σε καιρό κρίσης
    αποδείχθηκε πολύ λίγος, άτολμος, χωρίς καθαρές θέσεις και πάτησε και την μπανανόφλουδα που τού'στρωσε ο Παπαχελάς. Αποτέλεσμα, να πάρει την κάτω βόλτα- γιατί μπορεί οι Έλληνες να μη αντιδρούν, όχι γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται,
    αλλά γιατί δεν έχουν σε κανένα πολιτικόν εκτίμηση και εμπιστοσύνη- ο ΣΥΡΙΖΑ και θα συνεχίσει την καθοδική πορεία γιατί τα συγχωροχάρτια μας τέλειωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγος ο Τσίπρας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη γιά σοβαρή άλλη λύση.
    Μόλις χάσει τις εκλογές θα τον πετάξουν με τις κλωτσιές απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κατηφορα της ΝΔ θα ειναι μεγαλυτερη απο αυτη του ΣΥΡΙΖΑ και ετσι Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ειναι τυπικα πρωτος
    η νεα συγκυβερνηση θα ειναι ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ(αν μπει στη βουλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να, κάνουν πολιτικές προβλέψεις και τα υπανθρωπάκια της Χρυσαυγούλας και "συμπεθεράκια" της φυλής των Συριζαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απαντας μονο με copy pase
      τετοιο τουβλο που εισαι τι αλλο να πεις

      Διαγραφή