Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Ο «ΚΑΙΑΔΑΣ» τού «ΕΓΕΡΘΗΤΩΩΩ» ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ καί ΚΤΥΠΗΣΕ... 12ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...!!!

«ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ "ΓΟΗΤΕΥΕ" ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ...ΠΝΕΥΜΑ»...!!!

Η μισανθρωπία των black metal συγκροτημάτων, στα οποία ήταν επί χρόνια σημαίνον μέλος ο κ. Γ. Γερμενής, εκδηλώθηκε σε ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών. 
Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε με γροθιές στον κ. Γ. Καμίνη, την ώρα που ο δήμαρχος μοίραζε λαμπάδες στα παιδιά, αλλά... χτύπησε στο πρόσωπο το ανυποψίαστο κοριτσάκι,
που έτυχε να βρισκόταν στο παλαιό φρουραρχείο στην οδό Λιοσίων, εκεί όπου στεγάζεται το Κέντρο Αλληλοβοηθείας του Δήμου Αθηναίων. 
***********************
Και δεν του έφτανε το κακό που προκάλεσε στο κοριτσάκι, θέλησε ο παλικαράς μπασίστας του σκληροπυρηνικού συγκροτήματος black & death metal να βγάλει και πιστόλι, με το οποίο συνεχώς κυκλοφορούσε σε όλη τη διάρκεια της ρατσιστικής φιέστας που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή μοιράζοντας αρνιά μόνο σε Ελληνες.
***********************
Οι περισσότεροι ίσως να γνώρισαν τον κ. Γερμενή (που σήμερα οπλοφορεί ως βουλευτής νομίμως με άδεια της Αστυνομίας και ψυχιάτρων) με το περιβόητο πλέον... «εγέρθητωωω» που φώναξε στους δημοσιογράφους στη θέα του κ. Ν. Μιχαλολιάκου την ημέρα των εκλογών. 
***********************
Αλλά ο κ. Γερμενής ήταν γνωστός εδώ και χρόνια ως «Καιάδας», ιδρυτικό μέλος του ελληνονορβηγικού συγκροτήματος Naer Mataron που η μουσική και οι στίχοι των τραγουδιών τους εμπνέονται από τον παγανισμό (με ιδιαίτερες αναφορές στην ελληνική μυθολογία) και τα μηνύματά τους είναι φανατικά προσανατολισμένα εναντίον του χριστιανισμού.
***********************
Είναι αλήθεια ότι δεν ήθελα τούτες τις άγιες ημέρες να ασχοληθώ με τέτοιου είδους πρόσωπα, αλλά με αναγκάζει το γεγονός ότι τα «λεβεντόπαιδα», κατά τα άλλα, «με τα μαύρα μπλουζάκια» επέλεξαν Μ. Πέμπτη να εκδηλώσουν τον τραμπουκισμό τους. 
***********************
Και όμως, αυτός ο κύριος που γρονθοκόπησε ένα κοριτσάκι και ήταν έτοιμος να τραβήξει το πιστόλι του διορίστηκε στην Κεντρική Επιτροπή του εθνικιστικού αυτού μορφώματος με προσωπική απόφαση του κ. Ν. Μιχαλολιάκου, στο πρόσφατο 7ο συνέδριο του κόμματος, τραγούδησε με το συγκρότημά του τραγούδια με τίτλο «Ζήτω ο θάνατος» και σε δηλώσεις του είπε: 
***********************
«Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και η Αρχαιότητα, όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας».
       ---------------------------------
Βηματοδοτης

31 σχόλια:

  1. Το ότι είναι αν είναι κατά του εβραιουχριστιανισμού και υπέρ
    του Ολυμπιακού Πανθέου είναι προς τιμήν του.

    Η Χρυσή Αυγή δεν επέλεξε αυτή την μέρα να κάνει προβοκάτσια,
    αλλα να μοιράσει τρόφιμα στον δεινοπαθούντα Ελληνικό λαό.

    Ενόχλησε τον διεστραμμένο λαθρολάγνο κομμουνιστή καμίνη η διανομή τροφίμων,
    αλλά δεν τον ενοχλεί όταν λαθραίοι ισλαμιστές κλείνουν δρόμους και πλατείες
    για τις προσευχές τους!

    Μιλάτε για γροθιές σε κοριτσάκι, για πιστόλι κλπ, αναπαράγεται την προπαγάνδα
    των ανθελλήνων συμμοριτών, αλλά ΔΕΝ έχετε ένα βίντεο να δείξετε?

    Δείξτε μας το βίντεο, αλλιώς σκάστε βρομόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το οτι ειναι εναντιων του χριστιανισμου ειναι ντροπη του και ονεισος για αυτον και οποιον το στηριζει.
      τσαμπα μαγκλες ειναι οι χρυσαγητε ςτελικα .τους εχουμε δει και απο κοντα ασε....κατσ εστα αυγα σου

      Διαγραφή
  2. "Όμοιος όμοίω αεί πελάζει".
    Χαιρετίσματα στον Δία και τον... ψυχοθεραπευτή σας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aναφέρσου στην ανάρτηση και βγάλε τον δονητή από τον ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην αναρτηση πρωτο ςεσυ αναφερθηκε βλακα για ιουδαιο χριστιανισμο κλπ.εσυ πρωτο ςεφυγες απο το θεμα.οποτε βγαλε εσυ το δονητη απο το δικο σου τον κ..

      Διαγραφή
  4. Είσαι "μη εγέρθητω" καί "ουλουνού" τού κόμματος...
    Είσαστε περιθώρια πολιτικά και κοινωνικά όπως και αντικείμενα ψυχοπαθολογικής ερεύνης και αναλύσεως.
    Διάλογος με "φυτά" πού δεν μπορούν να ολοκληρώσουν μία Ελληνική πρόταση δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ποιος δεν μπορεί να ολοκληρώσει μια πρόταση και δεν έχει ούτε κανένα επιχείρημα απλός βελάζει σαν προβατίνα, αυτό είναι οφθαλμοφανές και μπορεί να το δει ο καθένας, αν δεν έχει πράσινομπλε τσίμπλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. που ειναι εστω μια φωτογραφια απο οσα λες οεεοοο...αν υπηρχε θα την ειχατε κανει σημαια σας και θα την δειχνατε 24 ωρες το 24ωρο...ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ...κατσε στο μπλε κουτακι σου και οταν σου χτυπησουν βγαλε το κεφαλακι σου να σε ταισουν τα μπλε σκουπιδια που σας ταιζουν τοσα χρονια....ειστε για τα μπαζα στην κυριολεξια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τη φυλακη και το ψυχιατρειο ειναι ολοι αυτοι
    Φαινονται απο τα μουτρα τους τι προβληματικα ατομα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΒΓΑΛΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΝΔ Σ.ΚΕΔΙΚΟΚΛΟΥ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ

    Η ΝΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EXΟΥΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΘΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ....

    ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
    ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..........

    ΡΕ ΜΗΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20% ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν συνεχίσουν έτσι φίλε με αυτές τις προβοκάτσιες και σκευωρίες, σε λίγο θα χτυπήσουμε για κυβέρνηση, όχι βέβαια που θα μας αφήσουν, ήδη οι αρχιτέκτονες της απάτης εβραίοι προετοιμάζουν αυτή την μέρα, σίγουρα θα μας βάλουν να φαγωθούμε μεταξύ μας.

    Να σου πω κάτι, ας έρθει αυτή η μέρα να αναμετρηθούμε μια και καλή, ας φάω δέκα από αυτά τα λυσσασμένα ανθελληνικά σκυλιά και ας με φάνε μετά.

    Άλλη λύση δεν βλέπω, οι συμμορίτες έχουν αποθρασυνθεί, όσο αισθάνονται ότι η ώρα της θείας δικης πλησιάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι οι αγράμματοι και ακαμάτηδες της Χρυσής Αυγούλας ονειρεύονται "καρβέλια"...εξουσίας.!
    Δε βλέπουν ότι, ενω παριστάνουν τούς Έλληνες, ούτε η φάτσα τους είναι Ελληνική ούτε γνωρίζουν την Ελληνική γλώσσα.
    Ποιός ρε φουκαράδες από την κοινοβουλευτική σας ομάδα έχει τελειώσει Λύκειο και μπορεί να διατυπώσει μία Ελληνική πρόταση;
    Με θρασύδειλα υποκείμενα και μπρατσωμένες αδελφάρες θα κυβερνήσετε;
    Όλοι οι προβληματικοί και ελαττωματικοί πού δεν μπορούν να ανταποκριθούν σαν άντρες, είναι μαζεμένοι εκεί καί ξεσπάνε την ανικανοτητά τους επάνω σε αδύναμους ανθρωπάκους και γυναίκες όπως κάθε "δράκος" του Σειχ Σού.
    Μέχρι εκεί φθάνει ο ανδρισμός τους, είναι κοινό μυστικό.
    Είναι γιά λύπηση, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο σου όπως πάντα, δεν αναφέρεται στην ανάρτηση καί το θέμα, αλλα γύρω από το πρόβλημα της τσαπούς που δεν έχεις.
      Ρε ερίφιο, έτσι το έχεις δη εσύ το Εθνικιστικό κίνημα? Δεν έχει ιδεολόγους?
      Άλλο ρε χλεχλέ οι μπροστάρηδες και άλλο οι ιδεολόγοι στα μετόπισθεν, βλάκα, ε βλάκα.
      Περίμενε μετά τις εκλογές όταν θα πάρει η Χρυσή Αυγή 20% να δεις προφεσόροι που θα ξεπιδηξουν, ασβέ!

      Διαγραφή
  12. Αγαπητό πολιτικό σαφάρι. Νομίζω ότι ενσυνείδητα ενσπείρεις διχόνια με το να δημοσιεύεις ανύπαρκτα πράγματα. Παρακαολουθώ σχεδόν κάθε ανακοίνωση και πουθενά δεν είδα επίθεση κατά του Καμίνη και κατά του μικρού κοριτσιού. Αν η φαντασία σας είναι τόση μεγάλη καλό θα είναι να την συγκρτήσετε, εκτός και αν και σεις κουβαλάτε νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής. Ο Καμίνης θα έπρεπε να ντρέπεται και αν είχε λίγη τσίπα έπρεπε να βγεί και να διαψεύσει όλα αυτά τα ανύπαρκτα που κυκλοφορούν. Ζητήστε μια συγνώμη από όλους που ανεύθυνα δηλητηριάζεται με τα ψέματά σας και ψράψτε μόνο αλήθειες. Τα ψέματα γίνονται μπούμεραγκ και δίνουν την δυνατότητα σε φασιστοειδή και αριστερούς να γράφουν ότι μπούρδες του έρχονται στο ακατοίκητό τους. Έλεος. Φτάνει πια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καί άλλος Χρυσαυγίτης,πού δεν μπορεί να αποδείξει τον ανδρισμό του σε γυναίκα ξέσπασε σε βία και σκότωσε την όμορφη Φαίη στη Ν.Μάκρη.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ανδρισμός είναι τεστοστερόνη και ”aggressive”,
      οι κατίνες σαν του λόγου σου είναι αχ καλέ!”

      Διαγραφή
  14. Τώρα κατάλαβα τι επιδιώκει ο Καμίνης και σήκωσε τόση φασαρία για το τίποτα. Κατεβαίνει λέι πάλι για δήμαρχος της Αθήνας! Άντε να τον χαίρεστε το ξεφτιλισμένο τουρκοανθρωπάκι. Μαζί με τη Χρυσή Αυγή η Αθήνα θα μεγαλουργήσει. Αθηναίοι και σε άλλα με υγεία. Καλά τα πάθατε εφού δεν μάθατε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/omologhsan-oi-astunomikoi-tou-lathro-kaminh-apo-tis-kinhseis-mas-chtuphthhk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ομολόγησαν οι αστυνομικοί του λαθρο-Καμίνη: “Από τις κινήσεις μας χτυπήθηκε το κοριτσάκι”


    Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013 - 17:34
    Share on facebookShare on twitterShare on emailShare on printMore Sharing Services42



    Ούτε μισή μέρα δεν άντεξαν τα ψέμματα και οι σκευωρίες του κατεστημένου. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στον Τύπο, οι αστυνομικοί (χωρίς στολή) του λαθροδημάρχου ομολόγησαν την ευθύνη τους για το χτύπημα που δέχθηκε ένα 12χρονο κορίτσι. Αντιγράφουμε το κείμενο από τα καθεστωτικά μέσα:

    "Κατέθεσαν για το επεισόδιο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής οι δύο αστυνομικοί της φρουράς του δημάρχου Αθηναίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξαν ότι επάνω στη συμπλοκή χτυπήθηκε το κορίτσι. Είπαν δηλαδή ότι στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν τον Γερμενή, χτυπήθηκε το κορίτσι".

    Ξεκάθαρα προκύπτει ότι ο συναγωνιστής Γερμενής ούτε τον Καμίνη χτύπησε, ούτε φυσικά κανένα παιδί. Επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την καταδίκη από την Δικαιοσύνη των ατόμων αυτών που βιαιοπράγησαν κατά εκλεγμένου βουλευτή. Όπως ομολόγησαν και οι ίδιοι, εξαιτίας της παράνομης επίθεσής τους στον βουλευτή χτυπήθηκε ένα 12χρονο παιδί. Για να δούμε τι θα πουν τώρα τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής, που εδώ και 24 ώρες έχουν φλομώσει στο ψέμα τον ελληνικό λαό. Θα πουν επιτέλους την αλήθεια ή θα κάνουν γαργάρα αυτή τη βαρυσήμαντη εξέλιξη;


    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/omologhsan-oi-astunomikoi-tou-lathro-kaminh-apo-tis-kinhseis-mas-chtuphthhk#ixzz2SFrlLRYc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το σαπιο πολιτικο ανθελληνικο συστημα
    ενωμενο
    απο την ΝΔ μεχρι την Ανταρcia ,
    κατα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...............

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ....
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στον "καιάδα" οι γενίτσαροι της "φυλής" των Χρυσαυγιτών και των συμπεθέρων τους, των Συριζαίων, πού όλοι μαζί αποτελούν το μόρφωμα... "ΖΩΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ".!
    Ούστ, αγράμματοι και προβληματικοί- δράκοι του Σειχ Σού- πού ξεσπάτε την ανδρική σας ανικανότητα σε βία επάνω σε ανυπεράσπιστα ανθρωπάκια και γυναίκες.
    Έτσι ρε φέρονται οι άντρες και οι Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΡΕ ΑΟΜΑΤΕ!ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΕΝΟΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ;ΤΑ ΤΡΟΦΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΙΑ;ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑΙΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΤΕΙΜΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΛΛΑΣ!!! Κολλημενα ανθελληνικα γουρουνια επειδη ειστε σκατολαμογια το βρωμομπατσονι επιτηδες φωναζε στον βουλευτη για το οπλο που ειχε μαζι του (ενω ο Γερμενης ειπε μην το ακουμπας) για να φανει στις καμερες σαν ενα φασιστικο γουρουνι που πηγε να χυσει αιμα χωρις λογο ξεκινωντας απο ενα μικρο κοριτσακι. Αν ηθελε θα ειχε τραβηξει το οπλο κ θα γινοταν μακελιο δεν ηταν ομως αυτη η προθεση αυτες οι κωλοειδησεις εχουν ξεπερασει σε φαντασια κ την ΛΑΜΨΗ του Φωσκολου. Περαστικα σας. Ενα 5% ακομη στην Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑΛΟ ΡΕΕΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΟΛΙΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΜΑΣ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΗ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΑΙ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΙΣΤΑΙ ΕΠΑΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άντε ρε αγράμματε Γιδοχρυσαυγίτη να μάθεις Ελληνικά, πού θα μιλήσεις υπανθρωπάκι, εσύ γιά μυαλό...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ενώ εσύ ε? Άμα λάχει ναούμ…
    Από την πολύ μόρφωση παραμορφώθηκες,
    αλλα τις τσίμπλες καψερέ δεν μπόρεσες να τις βγάλεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε συ Ζαγκλος τελικα θα μας πεις τι ειστε?

    Αν ειστε ελληνες πες μου γιατι οι βουλευτες σας εχουν ναζιστικα συμβολα στα τατουαζ τους?
    (εχω λινκ με φωτο αν δεν το ξερεις)

    Αν ειστε χριστιανοι τοτε γιατι εχετε τον καιαδα και αλλους βλαμμενους παγανιστες στο κομμα σας?

    Και μη μου πεις οτι ο χριστιανισμος και ο παγανισμος ειναι το ιδιο γιατι τοτε θα φανει η ασχετοσυνη και η αμορφωσια σου ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ φιλε προσωπικά είμαι Ναζιστής με την έννοια Εθνικός Σοσιαλιστής, και φανατικός αντιεβραιοχριστιανός, δεν πιστεύω σε θεούς και πράσινα άλογα, αλλά σέβομαι τα σεβάσματα των προγόνων μας.
      Δεν έχω πρόβλημα με τους χριστιανούς που είναι οι φίλοι και συγγενείς μου, αλλά με την επίσημη εκκλησία που είναι το δεκανίκι του σιωνισμού.

      Στο λαϊκό κίνημα Χρυσή Αυγή, οι περισσότεροι πιστεύω είναι χριστιανοί

      Διαγραφή
  25. σκατοπουστα ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΣΟΥ ΤΟ ΔΕΝΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΟΥ . ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή