Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΣΤΑΘΑΚΗΣ: «ΕΥΦΥΗΣ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ... ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΟΖ»...!!!

«ΤΟ' ΠΑΝΕ ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ  ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ή ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΦΗ ΤΟΥ... ΤΣΑΒΕΣ»...;;;

Αναπάντεχο σύμμαχο και μάλιστα από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ --στο θέμα της ΑΟΖ--, απόκτησε ξαφνικά ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς...!!!
Σχολιάζοντας σήμερα Παρασκευή την κίνηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρα, να θέσει θέμα Ευρωπαϊκής ΑΟΖ, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης με δηλώσεις του στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου είπε: 
«Οπως ξέρετε, εγώ αποφεύγω την εύκολη κριτική. 
Θεωρώ ότι μπορεί να αποδειχθεί καλή η κίνηση και η επιλογή αυτή. 
Λέω λοιπόν ότι μπορεί να αποδειχθεί μια ευφυής κίνηση διότι απεμπλέκει την αξιοποίηση των πηγών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή από το εθνικό επίπεδο και σε γεωπολιτικό επίπεδο μπορεί να αποδειχθεί ευφυής αυτή η κίνηση».
*******************
Και πρόσθεσε: 
*******************
«Εχω διάφορες φοβίες, οι οποίες επίσης είναι δικαιολογημένες, περί ευρωπαϊκών, συμμετοχής στην αξιοποίηση, κ.ο.κ., αλλά στο γεωπολιτικό στοιχείο νομίζω ότι είναι μια ευφυής κίνηση ακριβώς γιατί επιτρέπει στο Ελληνικό κράτος να το απεμπλέξει από την προφανή σύγκρουση, η οποία θα το συνοδεύσει πολύ γρήγορα και πολύ άμεσα. 
Και βάζει την Ευρώπη εντός ενός πλαισίου αναγκαστικού το οποίο πρέπει να οριοθετήσει, προκειμένου να αξιοποιηθούν στη Μεσόγειο, αυτές και άλλες πιθανές πηγές που θα εμφανιστούν στο μέλλον».
                      ----------------------------------------------------
Τωρα άν συμφωνεί ο Τσίπρας και οί άλλες 12 συνιστώσες του Συριζα με τον Σταθάκη δεν γνωρίζουμε ακόμη.
*******************
Πάντως με εντολή της Δούρου αποφάσισαν να μην ενημερώσουν τον πρόεδρο Αλέξη πρίν ταφεί ο Τσαβες μπάς και αφ'ενός μεν δεν μπορέσει να τού ψελίσει το ύστατο χαίρε και αφ' έτέρου τού χαλάσει τις συναντήσεις με τους Ηγέτες των Χωρών της Λατινικής Αμερικής , από τούς οποίους "τα πάντα" περιμένει η Ελλάδα προκειμένου να βγεί απο την... οικονομική κρίση...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου