Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ο «ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ --ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΣΟΡΟΣ-- ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!!

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΑΠΕΦΕΥΧΘΗ ΤΟ...ΜΟΙΡΑΙΟ...!!!

Ο Παπαχρήστου στα ΝΕΑ προχωρεί ακάθεκτος κατά Τσίπρα...
Με νέο δημοσίευμα τον προκαλεί να απαντήσει σε προηγούμενο γιά τις σχέσεις του με τον Σόρος, αφού επιγραμματικά αναφέρει στο δημοσίευμά του,  ότι: 
«Ό Σόρος είναι σπόνσορας του Τσίπρα».
Επισημαίνει τη απόλυτη σιωπή του Τσίπρα στο δημοσίευμα καί επεκτείνεται στις δραστηριοτητες του κερδοσκόπου Σόρος με καινούργια αποκάλυψη:
*******************
Ο Σόρος, ο «φιλοσκοπιανός», προκειμένου να επεκταθεί και στην Ελληνική αγορά με την αδηφάγο μανία του, επιχείρησε να αναλάβει την κατασκυεή «ασφαλών σπιτιών»   γιά τους... λαθρομετανάστες...!!!
*******************
Το εκπληκτικό είναι ότι δεν τα κατάφερε διότι τον εμπόδισε η Ντόρα Μπακογιάννη....

*******************
Η «μούγκα» του Τσίπρα, έστω και διά της δικαιολογημένα υστερικιάς Ζωής Κωνσταντοπούλου και κατά κόσμο (Ελένης Λουκά του Συριζα), είναι...«εύγλωττη»
                    -------------------------------------

1 σχόλιο:

  1. O Σόρος είναι Εβραίος από Ουγγαρία. Το πραγματικό του επώνυμο είναι Σβάρτς, το οποίο άλλαξε ο πατέρας του το 1934, για να μήν καταλαβαίνουν οι Ουγγροι την ιουδαϊκἠ τους καταγωγή.
    Σπούδασε μεταπολεμικώς στο London School of Economics, με την βοήθεια των Ρότσιλντ έγινε χρηματιστής στην Ν.Υόρκη.

    Συνεργάτη του έχει στην Ελλάδα, ο σιωνιστής Σόρος, τον Μίλτο Καμπουρίδη, γαμπρό του νεοταξίτη εφοπλιστή Γιώργου Βερνίκου. Η αδελφή του Καμπουρίδη έχει παντρευτεί τον γυιό της Μπακογιάννη, Κώστα δήμαρχο Καρπενισίου.

    Ο Καμπουρίδης, ο Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της Μπακογιάννη, και ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος (εκδότης πλέον της εθνοπροδοτικής Ελευθεροτυπίας),προσπάθησαν να κερδοσκοπήσουν πάνω σε γη της μητροπόλεως Δημητριάδος εν όψει των Μεσογειακών Αγώνων, που τελικά δεν έγιναν και την «πάτησαν» κατά το δη λεγόμενον.

    Έτερος βραχίων του Σόρος στην Ελλάδα είναι και ο Ζερβός με το fund ZEUS, που έχει στόχο ακριβώς την κατασκευή κατοικιών για εισβολείς Αφροασιάτες.

    Ο Σόρος μαζί με άλλους Εβραίους απατεώνες χρηματοδοτούν διάφορες «αντιρατσιστικές» και φιλοκιναιδικές οργανώσεις με σκοπό να αποδιοργανώσουν τις εθνικές εθνικές κοινωνίες των Λευκών Εθνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή