Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ., ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ «ΑΠΟΔΕΧΘΕΊ» ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ... ΙΜΙΩΝ...!!!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ (ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ) ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ «ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ...!!!

Τό κόμμα «ΧΑΟΣ» τού Συριζα, όπου έχει βρεί καταφύγιο «κάθε καρυδιάς καρύδι» αδέσποτων- αυτόνομων αναρχοομάδων και 13 συνιστωσών με φιλοαλβανικά--φιλοσκοπιανά και φιλοτουρκικά αισθήματα ( πέραν της αμέριστης στήριξης στην τρομοκρατία), γίνεται καθημερινά... Εθνικά επικίνδυνο...!!!
Έτσι αναγκάστηκε μετά τις καταγγελίες της Ν.Δ., ο Τσίπρας να «παραιτήσει» τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τού κομματός του, γιά τις Ανθελληνικές του δηλώσεις, αφού έγραφε ότι τα Ιμια ανήκουν στην Τουρκία.
*****************
Βέβαια δεν πιστεύει κανείς ότι με την αποπομπή του  Ν.Θεοδωρίδη ο Συριζα, απέκτησε ξαφνικά... Εθνική υπόσταση...!!! 
*****************
Θα το πιστεύαμε άν ο Τσίπρας αυτογενώς και με δική του πρωτοβουλία απέπεμπε τον Θεοδωρίδη από την πρώτη μέρα πού αποκάλεσε τα Ίμια «Καρντάκ», όπως δηλαδή τα λένε οι Τούρκοι, με ανάρτησή του στο Facebook, που έγινε μάλιστα την ημέρα εκείνης της θλιβερής επετείου του 1996, δηλ. εδώ και... 6μέρες...!!!
*****************
Άν δεν υπήρχε η αποκάλυψη --καταγγελία της Ν.Δ., ο Θεοδωρίδης ακόμη θα ήταν στη θέση του και θα απολάμβανε ο Τσίπρας τις φιλοτουρκικές--ανθελληνικές του θέσεις.
*****************
Άλλο αναγκάζεσαι και άλλο με δική σου πρωτοβουλία να αποπέμπεις κάποιον, τη στιγμή πού το ήξερες και ήταν αναρτημένο επί...6 ημέρες...!!!
*****************
Εκείνος ο γίγαντας ο Σκουρλέτης δεν το έβλεπε;;;
*****************
Άν στέλεχος άλλου κόμματος είχε κάνει τέτοιες δηλώσεις ΜΜΕ και δημοσιογράφοι θα είχαν στήσει τηλεοπτικά στρατοδικεία, γιά το «αμερικανάκι» όμως τον Τσίπρα γίνεται μόνο, μία... απλή αναφορά...!!!

*****************
Οι επικοινωνιολόγοι της Πρεσβείας τους το... υπέδειξαν.;;;

2 σχόλια:

  1. Ο σύρριζα αποτελείται από 2% ανθέλληνες και 2% δυσαρεστημένους κουκουέδες, βάλε τώρα και 4% τρωκτικά του πασοκ μας κάνουν 8%, οι άλλοι 12% τι τα καρύδια μου θέλουν εκεί μέσα στην λυκοφωλιά?
    Μα τόση τυφλα έχει ο Ελληνικός λαός? E ναι, βέβαια, γιατί όχι? Εδώ πιστεύουν στον κηφήνα άγιο παστίτσιο και στο τζάμι που δακρύζει!
    E ρε Ελλάδα, λίκνο της επιστήμης και του πολιτισμού πως κατάντησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποια νουδου ρε μπαγλαμα; εχεσε ο μερμηγκας και πλημμυρισε το συμπαν,,,χρυση αυγη ακουν ολοι και ΤΡΕΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή