Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝ και Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ «ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ» ΤΟΝ ΝΤΙΜΗ, ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΣ... ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ...!!!

«Η ΜΙΞΗ  ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΟΣ και ΚΟΥΤΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ»...!!!

Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για σχόλιο του Υπ. Βουλευτή των (ΑΕ Καμμένος) Ντίμη Αργυρόπουλου διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου.
Η ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook γράφτηκε με αφορμή τη σφαίρα, που ταχυδρομήθηκε στο γραφείο του υπουργού Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα και ανέφερε επί λέξει: 
*********
«Μα την άλλη φορά θα του τις φυτεύσουν. 
Ο κόσμος εξαγριώθηκε και δεν το έχουν καταλάβει τα ζώα». 
*********
Η κ. Φάκου ανέθεσε την έρευνα στην Κρατική Ασφάλεια, η οποία υπό την εποπτεία εισαγγελέα, θα διερευνήσει αν έχει διαπραχθεί από τον Υπ. Βουλευτή το αδίκημα της πρόκλησης τελέσεως εγκλήματος.
*********
Ο ίδιος, πάντως, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε «κατέβασε» την επίμαχη ανάρτηση από τη σελίδα του, δικαιολογούμενος σε επόμενο post του ότι έκανε πλάκα και άλλωστε στο Facebook γράφονται ένα σωρό (μη σοβαρά προφανώς) πράγματα...
*********
Πάντως ο Ι. Στουρνάρας  δεν πήρε στα σοβαρά την ανάρτηση του Ντίμη και δήλωσε:
*********
 «Αρνούμαι να πάρω στα σοβαρά την σφαίρα. 
Και συνεχίζω τη δουλειά μου». 
*********
Εμείς και δεδομένου ότι  ανέκαθεν και παιδιόθεν έχουμε σε μεγάλη υπόληψη τον Ντίμη καταγράφουμε την δήλωση Στουρνάρα,  προκειμένου ο φίλος μας, να την χρησιμοποιήσει γιά την υπερασπισή του,  κόντρα στούς έγκυρους νομικούς κύκλους πού αυθαίρετα αποφαίνονται ότι:
*********
«Η μίξη γραφικότητος και κουταμάρας είναι...επικίνδυνη»....!!!

2 σχόλια:

  1. Ο Στουρνάρας δεν ήταν κνίτης στα νειάτα του;

    Δεν ήταν επικεφαλής των οικονομικών συμβούλων του αρχιλαμόγιου Σημίτη; Μαζί δεν δημιούργησαν τη φούσκα του χρηματιστήριου με αποτέλεμα να φτωχύνουν τους απλούς Έλληνες και να καταστήσουν πλουσιότερους τους Λάτσηδες, Βαρδινογιανναίους, Μπομπολαίους καί όλα τα καθάρματα που ληστεύουν καθημερινά τους Έλληνες;

    Ο Στουρνάρας προσφάτως εδήλωσε ότι δεν υπάρχει παγκοσμιοποίηση αλά κάρτ, γι΄αυτό μπορούν να πωληθούν τα ελληνικά νησιά σε Τούρκους « επιχειρηματίες».

    Για να καταλάβουν μερικοί τι σημαίνει
    παγκοσμιοποίηση. Ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ντίμης είναι ότι καλύτερο έχει το κόμμα του Καμμένου,είναι η αφρόκρεμα της πολιτικής και έχει όλο το Κωλονάκι στα πόδια του. Πολύ πιο μπροστα και απο τον... Δαραβίγκα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή