Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ «ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ» ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΠΕΣ και ΟΧΙ ΟΙ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ...!!!

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΠΛΑ καί ΜΟΝΟ «ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ» ΤΗΝ... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...!!!

Τό λέει και ο κώδικας περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι Ανακριτικές Αρχές, όταν συλλαμβάνουν --ιδικά μετά από μάχη-- τρομοκράτες...
«Κύριε τρομοκράτη, συμμετείχες σε ληστείες Τραπεζών, εμπρησμούς καταστημάτων, στην δολοφονία των τεσσάρων της Marfin, εκ των οποίων  ένα αγέννητο μωρό, είχες σκοπεύσει κύριε Τοξοβόλε  με βέλη στην πλατεία Συντάγματος κατά την πορεία της 23ης Φεβρουαρίου του 2011».;;;
«Όχι, όλα έγιναν "συμβολικά",
 μπορεί να μπήκα στη Τράπεζα με όπλο αλλά ήταν ψεύτικο, και δεν πήγα να ληστέψω, αλλά να κάνω "απαλλοτρίωση"  τού ταμείου, σύμφωνα άλλωστε και με την γνωμάτευση του εμβριθέστατου νομομαθούς Ν.Βούτση Βουλευτή του Συριζα, "γνωμάτευση"   την οποίαν κατέθεσε στο Δικαστήριο όταν ο γιός του, δικάστηκε γιά.... ληστεία Τράπεζας»...!!!
*********
«Έ, άμα είναι έτσι, και επειδή εμπιστευόμαστε ότι είστε φιλαλήθης, τότε κύριε Τρομοκράτη είστε ελεύθερος και... συγνώμη γιά την ταλαιπωρία»...!!! 
              --------------------------------------------------
Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα, 3 Φεβρουαρίου, μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις φωτογραφίες των τεσσάρων συλληφθέντων για τη διπλή ένοπλη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, οι οποίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με την Κουμουνδούρου να καταγγέλλει κακοποίηση και να ζητά την «άμεση επέμβαση των δικαστικών αρχών για τη διερεύνηση του περιστατικού».
*********
Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με τίτλο: 
*********
«Οι βασανισμοί κρατουμένων αποτελούν ντροπή για την Ελληνική πολιτεία», στις φωτογραφίες «είναι εμφανή τα σημάδια της άγριας κακοποίησης. Τόσο εμφανή μάλιστα, που δεν μπόρεσε να τα κρύψει η προφανής  αλλοίωση των φωτογραφιών».
*********
«Είναι πια εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και για τον πλέον ευνοϊκά διακείμενο στην ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, να πιστέψει ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας» συνεχίζει η Κουμουνδούρου, σημειώνοντας πως, στον απόηχο ενός πολύκροτου δημοσιεύματος της εφημερίδας Guardian για βασανισμούς συλληφθέντων στη ΓΑΔΑ, υπάρχουν ενδείξεις «ότι έχουμε να κάνουμε με γενικευμένο φαινόμενο».
*********
Άμεση ήταν όμως η αντίδραση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το οποίο, με ανακοίνωσή του καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει στη Δικαιοσύνη ό,τι στοιχεία διαθέτει για «βασανισμούς συλληφθέντων και όχι για τραυματισμούς τρομοκρατών κατά τη συμπλοκή και την αντίστασή τους» με αστυνομικούς, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως οι συλληφθέντες ήταν «τρομοκράτες» που έφεραν «βαρύτατο οπλισμό και κρατούσαν όμηρο πολίτη».
*********
«Οι υπόλοιποι αφορισμοί, όπως και οι ισοπεδωτικές γενικεύσεις εις βάρος της Ελληνικής Αστυνομίας, με την επίκληση άσχετων με τις συγκεκριμένες συλλήψεις καταγγελιών, είναι εξωφρενικοί αλλά και επικίνδυνοι. 
*********
Ισχυρισμοί και γενικεύσεις που υιοθετούνται την ίδια ώρα που η ελληνική κοινωνία μάχεται την τρομοκρατία και τις καταστροφικές συνέπειες που μπορεί να έχει», καταλήγει η ανακοίνωση του Υπουργείου.
                  --------------------
Πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει να μιλήσει για τρομοκράτες και ΟΧΙ μόνο αυτό, αλλά βρίσκει αφορμές να τούς στηρίξει.
Ζήτω ο... Βούτσης...!!!

3 σχόλια:

  1. Είχα κάποια ενδόμυχη πρόθεση να ψηφίσω στις επόμενες εκλογές Συριζα . Μετά από αυτά , δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση . Δεν δέχομαι κάποιες συνιστώσες του Σύριζα , ακραίων πολιτικών πεποιθήσεων , να υποστηρίζουν αυτά τα καθάρματα δειλά ανθρωπάκια που δεν σέβανται την σωματική ακεραιότητα των συνανθρώπων τους , την ξένη περιουσία , τους Νόμους της Πολιτείας ,θεσμούς . νομιμότητα και δημοκρατία .

    Εξάλλου θεωρώ απαράδεκτο αυτοί που δεν υπολογίζουν τίποτε , τώρα να επικαλούνται Αρχές , Δικαιοσύνη και ανθρώπινα δικαιώματα μέσω βουλευτών του Σύριζα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς συνέλληνα, όλοι αισθανόμαστε ταπεινωμένοι και ζούμε στα πρόθυρα ή μέσα στην φτώχεια, αλλά εδώ έχουμε μια αντιπολίτευση, που για χάρη της καρέκλας, συνεργάζεται με κέντρα και συνιστώσες που σκοπός τους είναι η πλήρη διάλυση του Έθνους μας.
    Προσωπικά πιστεύω στην Χρυσή Αυγή σαν το μονο κόμμα που θέλει και μπορεί να βάλει τάξη στην αναρχία, αυτά περί ναζισμού κλπ. είναι για τους τυφλούς. Όσοι έχουν μάτια βλέπουν.
    Εχθές έγινε συγκέντρωση από 50 χιλ Έλληνες και καμιά εφημερίδα δεν έγραψε τίποτα! Αυτό για μένα τα λέει όλα, τρομοκρατία από το σύριζα, τρομοκρατία και από τα μμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την νεαρή αστυνομικό που τραυμάτισαν με τα καλάσνικωφ οι τρομοκράτες των Πυρήνων φωτιάς στην είσοδο του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής και είναι παράλυτη στο χέρι της , οι σύντροφοι του Σύριζα ,δεν εβγαλαν ούτε λένε λέξη για συμπαραστάση . Θα τους μαυρίσω στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή