Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ» ΕΊΝΑΙ...ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...!!!

ΝΙΚΟΣ και ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΡΩΜΑΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ... ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ...!!!

Ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό στοχείο προκύπτει από την σύλληψη των τεσσάρων νεαρών, πού είναι οι δράστες της διπλής ληστείας που έγινε  σε Τράπεζες, στο Βελβενδό, εκ των οποίων οι δύο καταζητούνταν για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
 Ένας από τους συλληφθέντες και συγκεκριμένα ο Ρωμανός Νικόλαος του Γεωργίου και της Παυλίνας - Μαρίας, ήταν φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου που μάλιστα ήταν μαζί του και παρών το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του.
**********
Καί βέβαια  ο συλληφθείς αφού ήταν παρών, είχε κληθεί  στη δίκη των δύο Αστυνομικών για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου ως βασικός μάρτυρας, αλλά τελικά δεν ΤΌΛΜΗΣΕ να πάει να καταθέσει υπέρ του φίλου...!!!! 
*********
Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν, μέχρι την Παρασκεύη που συνελήφθη στο Βελβεντό.
*********
Προσέξτε όμως τι συνέβη στη δίκη των δύο Αστυνομικών γιά την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου:
Διαβάζουμε από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 
           -------------------------
Δεν προσήλθε στο δικαστήριο της Άμφισσας ο ανήλικος βασικός μάρτυρας στη δίκη για τη δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου. 
Ο πατέρας του δήλωσε ότι ο ανήλικος έφυγε από το σπίτι τις βραδυνές ώρες χθες και έκτοτε δεν είχε καμιά επαφή μαζί του.
 *********
Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας της έδρας επιβεβαίωσε ότι επιδεικνύει απείθεια προς το δικαστήριο και ζήτησε τη βίαιη προσαγωγή του. 
*********
Χαρακτήρισε δε, τη συμμετοχή του στην αποδεικτική διαδικασία τόσο σημαντική "που δεν νοείται περάτωση χωρίς να καταθέσει".
*********
Το δικαστήριο διέταξε τη βίαιη προσαγωγή του μάρτυρα και διαβιβάζει τα αντίγραφα των πρακτικών στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθήνας για να διερευνήσει εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα για τα οποία ζήτησε την ποινική του δίωξη η υπεράσπιση.
*********
Η πολιτική αγωγή που αποτελείται από τους (Νίκο και Ζωή Κωνσταντοπούλου) ανέφερε ότι "όλοι επιθυμούμε να προσέλθει" ενώ απηύθυνε έκκληση να μην διαταραχθεί η διαδικασία με τη βίαιη προσαγωγή του εάν υπάρχει η δυνατότητα να προσέλθει οικειοθελώς.
*********
Στην αντίπερα όχθη, ο συνήγορος Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του "επικίνδυνου εφήβου που χρησιμοποιεί βόμβες και μολότοφ". 
*********
Όπως τόνισε, πρέπει "όχι μόνο να προσαχθεί βιαίως" αλλά και να "ασκηθεί δίωξη για απείθεια στο μάρτυρα και στους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου".
*********
Οι αναφορές του Αλέξη Κούγια προκάλεσαν την έκρηξη του Νίκου Κωνσταντόπουλου.
*********
 "Τι ειναι αυτά που λέγονται; Πρέπει να κρεμάσουμε στο Σύνταγμα τους γονείς τους;" είπε ο Ν. Κωνσταντόπουλος σε μια αποστροφή του λόγου του.
*********
Τόνισε επίσης ότι είναι τακτική της υπεράσπισης να... τρομοκρατεί μάρτυρες εξαπολύοντας κατηγορίες σε βάρος τους...!!!
*********
Επιπλέον, στηλίτευσε τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης ότι ο ανήλικος επιτέθηκε στους κατηγορούμενους - οι οποίοι αρχικά δεν είχαν ισχυριστεί κάτι τέτοιο αλλά το πράττουν τώρα - και ζήτησε από το δικαστήριο.... "να μην ανεχθεί άλλο τέτοιου είδους απόπειρες χειραγώγησης"...!!!
*********
Περισσότερα Εδώ:
----------------------

Μπας και έχει δίκαιο ο Άδωνις πού ζητάει Εξεταστική γιά τα επεισόδια του Δεκεμβρίου να μάθουμε ποιοί τα προκάλεσαν και στο κάτω-κάτω της γραφής να πληρώσουν τις καταστροφές των καταστημάτων είτε οι φυσικοί είτε οι ηθικοί αυτουργοί γιά να μη τις πληρώναμε εμείς;
Άν βέβαια συμφωνεί και η Ζωή  Κωσταντοπούλου διαφορετικά άστο, «στάχτη και μπούρμπερη», καλύτερα....!!!
*********
Όλοι οι αναρχοαυτόνομοι-αντιεξουσιαστές- τρομοκράτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, εκείνο πού δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι πως συμβαίνει συγχρόνως όλοι αυτοί να παίρνουν δικηγόρους και δή όλως περιέργως από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Καί μάλιστα στα ανώτατα κλιμάκια του κόμματος π.χ. Νίκος Κωσταντόπουλος π. Πρόεδρος του Σύριζα και η κόρη του η Ζωή Βουλευτής...
 *********
Μπάς και ξέρει η Ζωή να μας απαντήσει.;;;

Υ.Γ.
Όχι-όχι ο γιός του Βούτση δεν είχε συμμετοχή σε αυτή τη ληστεία της Τράπεζας...!!!

9 σχόλια:

  1. Να τους χώσουν σε ένα θάλαμο με δέκα πακιστανούς, και όταν γίνει ο πρωκτός τους φινιστρίνι, θα έχουν και τον χρόνο να αναλογισθούν τον καταστρεπτικό του ρολο κατά της Ελλάδας. Όσο για το σύριζα, κάποτε θα πρέπει να μηνύσουν τα σκυλιά που προτρέπουν στην βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ν.Ρωμανός δεν ευρίσκετο τυχαίως δίπλα στον Γρηγορόπουλο. Ήταν μαζί με άλλους εφήβους των βορείων προαστείων και γύρευαν τσαμπουκά.
    Η ευκαιρία τους δόθηκε όταν όχημα 4χ4 της αστυνομίας διήλθε από μπροστά τους, τότε το πετροβόλησαν. Οι δύο αστυνομικοί εστάθμευσαν το όχημα κοντά σε μία διμοιρία των ΜΑΤ, που φρουρούσε τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, επί της Χαριλάου Τρικούπη.
    Κατέβηκαν για να ελέγξουν την κατάσταση. Οι μικροί αλήτες είχαν παραμείνει στην θέση του, στην γωνία Τζαβέλλα και Ζωοδόχου Πηγής, υποδεχόμενοι τα όργανα της τάξεως με ύβρεις, κάποια στιγμή ο Γρηγορόπουλο πετάει προς τους αστυφύλακες μία φιάλη με νερό, ακολουθούν δύο πυροβολισμοί...
    Ο Ρωμανός θα μπορούσε να ήταν ο νεκρός και όχι ο γυιός της Αρμένιας Τσαλικιάν, που διατηρεί κοσμηματοπωλείο στην Βουκουρεστίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eισαι τελειως βλαμμενος. Οτι και να εκανε, ηταν ενα 15χρονο παιδι. Ας σαπισει τωρα ο Κορκωνεας στη φυλακη για να μαθει να τσαμπουκαλευεται σε 15χρονα. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ

      Διαγραφή
    2. Έτσι έγινε φίλε μου, μόνο που ο πετροβολισμός ήταν το δόλωμα και στην Τζαβέλλα τους την είχαν στημένη. Τώρα οι μάρτυρες και τα λοιπά, καταλαβαίνουμε τι είδους ήταν. Πάντως οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η μητέρα και οι φίλοι της έχουν κάνει υπεράνθρωπο αγώνα τόσα χρόνια για να διαστρεβλώσουν εντελώς την πραγματικότητα

      Διαγραφή
  3. Θα μπορούσε επίσης ο Ρωμανός να είναι νεκρός και στη θέση του Γρηγορόπουλου.
    Πλήρωσε τη συμμετοχή του στίς επιθέσεις αστυνομικών μαζί με τον Γρηγορόπουλο τώρα πού τον συνέλαβαν. Καιρός ήτανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι αλλος βλαμμενος. Ειστε πολλοι τελικα ε;;;
    Πληρωσε τη συμμετοχη του σε επιθεση 15ΧΡΟΝΩΝ σε μπατσους; ΜΠΑΤΣΟΣΚΥΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΟΡΘΙΑ ΖΩΑ. ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ. Καλυτερα αναρχικος παρα μπατσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΈΡΩ ΚΑΤΙ 16-ΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΧΡΕΙΩΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?
    Ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕ Ο ΠΟΛ ΠΟΤ......΄...ΖΗΤΩ Ο ΠΟΛ ΠΟΤ Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωλόπαιδα απο σάπιες οικογένειες, και ένας ηλίθιος λαός που τρέχει και πορώνεται με ότι αρρώστεια του πουλήσουν τα κανάλια.
    Αντι να τα μαζεψουν οι μαναδες τους τα ξαμολάνε να πετουν μολοτοφ δεξια κι αριστερα, ε αει σιχτιρ απο δω περα πια, ποτε θα ελευθερωθουμε απο ολη αυτη τη τσογλαναρία ηθελα να ξερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναρχικοι των βορειων προαστειων , οπως οι επαναστατες του Κολωνακιου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή