Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΠΗΡΕ ΤΗ «ΠΑΡΘΕΝΙΑ» ΤΗΣ ΖΩΗΣ, Ο... ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ...!!!

ΤΗΣ «ΒΟΥΛΩΣΕ» ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ...!!!

Το θηλυκό του Κωνσταντόπουλου, ή άλλως, η... Ελένη Λουκά τού Συριζα, ξέσπασε πάλι τούς ανεκπλήρωτους πόθους και επιθυμίες της --πού και πως αλλού-- στη προανακριτική.
Έτσι στη παρθενική της συνεδρίαση πρωταγωνίστησε πάλι σε υστερίες και  επιτέθηκε στον πρόεδρο της επιτροπής  Χρ. Μαρκογιαννάκη θέτοντας ζήτημα αμεροληψίας από πλευράς του με το εξής αιτιολογικό:
«Πώς μπορεί να θεωρηθεί αμερόληπτος πρόεδρος ο κ. Μαρκογιαννάκης ο οποίος εδώ και τόσες ημέρες δίνει μπαράζ συνεντεύξεων κατηγορώντας μας ότι θέλουμε να κάνουμε την επιτροπή ρινγκ ή αρένα».; 
********
Καί όπως «ερεθίζεται» εύκολα συνέχισε:
«Όλες οι επιτροπές της Βουλής έχουν αθωώσει τους πάντες». 
********
Εκεί της βούλωσε το στόμα, ο Αντ/δρος της Επιτροπής Μ. Βαρβιτσιώτης: 
********
 «Μιλάς εσύ που ο πατέρας σου το ’89 αθώωσε τον Ανδρέα Παπανδρέου;» 
********
(Υπενθυμίζεται ότι ο  Ν. Κωνσταντόπουλος, τότε Βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου, ήταν κατήγορος στο Ειδικό Δικαστήριο όπου είχε παραπεμφθεί ο ιδρυτής του ΠαΣοΚ Ανδρέας Παπανδρέου, γιά τα λεφτά σε κιβώτια ...pampers).
********
Όπου ως μεγαλοπρεπής, μεγαλοσχήμων και σοβαροφανής φαφλατάς καί τρίχας, ενω το περιεχόμενο της αγορευσής του ως κατηγόρου ήταν καταπέλτης εναντίον του Α.Παπανδρέου, στο «διά ταύτα», είπε ότι είναι...αθώος....!!!
********
«Ναί μεν αλλά» και «ολίγον έγκυος», όπως έχουν μάθει να μιλάνε, οι ταγαροφερμένοι Τσιπροσυριζαίοι...
                ---------------------------------

4 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά ακόμη και αν δεν συμφωνεί κάποιος μαζί σας παραδέχομαι ότι γράφετε όμορφα και σφάζετε με το βαμβάκι.
    τι ξέσκισμα είναι αυτό πού κάνετε στο "θηλυκό του Κωσταντόπουλου" όπως γράφετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΠΑΤΕ,Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ.......ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΟΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ BLOGS ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ;;;;;;ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΕΕΕΕ;;;;ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΦΕΤΕ........ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΑΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ...........ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ..........ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ......ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τό ότι η Ζωή φοράει παντελόνια όπως και ο Βουλευτής Ι. Λαγός της Χ.Α. το ξέρουμε και το τονίζουμε.
    Όπως και ότι συμφωνείτε και είσαστε το ίδιο... γενίτσαροι με τους Τσιπροσυριζαίους επίσης.!
    Κοινός εχθρός σας είναι ο Σαμαράς.
    Πάντως ότι γιά τα BLOGS θα πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία και να γράφουν επώνυμα, αν δεν ήταν εισήγηση από πορτιέρηδες παρκαδόρους, θα μπορούσε να γίνει μία σοβαρή συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα παραδεχτείς κάποιον είτε θυλυκού είτε αρσενικού γένους ,αν τιμα τη φούστα ή τα παντελόνια που φορά , μόνο όταν θα είναι υπεύθυνη υπουργός και οχι όταν είναι βουλευτής {ελέω πατρός} της αντιπολίτευσης στη Βουλή των Ελλήνων.

    Οταν είσαι έξω από το χορό πολλά , μα πάρα τραγούδια { κουβέντες του αέρα} λές.

    Στο σύνολό τους οι Βουλευτές του Σύριζα , νομίζουν ακόμη ότι έχουν ποσοστό λίγο πιο πάνω από το 3% και ο καθένας λέγει τις δικές θέσεις -απόψεις { φταίνε μάλλον οι συντιστώσες } και δεν ακολουθούν κάποια κοινή γραμμή . Λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά επιθυμούν να αναλάβει την διακυβέρνηση της Χώρας ο Σύριζα . Αρέσκονται να είναι πάντα στην αντιπολίτευση , γιατί έτσι του βολεύει .

    Από την μια μεριά κατηγορούν τον δικομματισμό και τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις και από την άλλη πλευρά προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση των τριών κομμάτων !!!!

    Ο Συριζα με κανένα άλλο κόμμα της Βουλής δεν μπορεί ή δεν θέλει να συμπράξει { εκτός από τους Καμμένους - αν και λίγο δύσκολο}. Θέλει αυτοδύναμη Κυβέρνηση Σύριζα !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή