Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟ (Δ.Π.Δ.Χ.) ΩΣ...«ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ»...!!!

«ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΟ»:
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ και ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΔΥΟ... ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ...!!!

Έ, μα πιά...
Όλα έχουν τα οριά τους.
Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού κ. Γιαννάκης Αλαφούζος γνωστός και ως «μονοπύθμενος», μετά τον χθεσινό σφαγιασμό του ΠΑΟ, στον αγώνα του με τον Λεβαδειακό, όπου έχασε με 2-1 μέσα στο γηπεδό του, αποφάσισε να αντιδράσει άμεσα προκειμένου να διασώσει το κύρος του ιστορικού συλλόγου,
τον οποίον διοίκησαν άνθρωποι (αείμνηστοι και μή), πού δεν θα είχαν τον «μονοπύθμενο» ούτε γιά... φυλαρούχα...!!!
*********
Έτσι αποφάσισε γιά την κάθαρση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου να καταθέσει προσφυγή κατά τού Προέδρου της ΠΑΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλη Μαρινάκη ως «εγκληματία του ποδοσφαίρου», στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, αναφέροντας στη προσφυγή ότι υπαίτιος για την ακύρωση 3 γκολ και των δύο πέναλτι πού δεν έδωσε ο διαιτητής στον αγώνα με τον Λεβαδειακό είναι αποκλειστικά καί  αναμφισβήτητα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τον οποίον μάλιστα κατήγγειλε ο απελθών Πανίκας, ως φίλο του  Αντώνη Σαμαρά.    
*********
Δεν γνωρίζουμε αν του ΔΠΔΧ, προεδρεύσει η Κάρλα Πόντε, πάντως μάθαμε ότι ως μάρτυρας κατηγορίας θα καταθέσει ο Αυτιάς και ας είναι Ολυμπιακός (αυτός γιά  το «κάτι τι», πάει όπου τού πούνε).
*********
Επίσης ως δικηγόροι θα παραστούν οι:
*********
Ζωή Κωνσταντοπούλου, πού έκανε άσκηση επαγγέλματος στο γραφείο της Κάρλα Πόντε, όπως και οι έγκριτοι Νομοδιδάσκαλοι του Πανεπιστημίου της «Βίλα Αμαλία» Γιάννης Μπαλάφας καί ίδιαίτερα ο Νίκος Βούτσης, τού οποίου η κατάθεση στο Δικαστήριο πού δικαζόταν ο γιός του γιά ληστεία Τραπέζης, ότι: 
*********
«Στο σπίτι του την ληστεία την λένε... απαλλοτρίωση», έγινε δεδικασμένο και πάγια νομολογία,  υποχρεωτική για όλα τα Δικαστήρια του... κόσμου...!!!
*********
Έτσι άν και «μονοπύθμενος» ο Γιαννάκης έδεσε την υπόθεση και δεν «μπατάρει» απο... πουθενά...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου