Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΛΕΙΨΑΝΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ... ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ», Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ...!!!

«ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ-ΓΡΑΦΙΚΟΣ-ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ»...!!! 

Αυταρχικός και αυτάρεσκος αρχηγίσκος, λαϊκιστής, ευρισκόμενος σε άλλο κόσμο, πολιτικά απαίδευτος, γραφικός, αυτοθαυμαζόμενος, λείψανο λαϊκισμού, πολιτικώς απαίδευτος, εξουσιολάγνος και ανεπάγγελτος.

Είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς και τις ιδιότητες που προσάπτει ή επισυνάπτει εμμέσως στον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ο πρώην υπουργός και πρόσφατα αποχωρήσας από το κόμμα του, Κ. Μαρκόπουλος.
-- *********--
Σε συνέντευξή του στο Βήμα ο Κ.Μαρκόπουλος αφήνει ανοιχτό για ύστερο χρόνο το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματιος που θα εκφράζει «την παραδοσιακή λαϊκή δεξιά και τη μεσαία τάξη», ενώ αποποιείται τον χαρακτηρισμό του «αποστάτη» λέγοντας:
-- *********-- 
«Οταν παρακαλούσε γονατιστός ( Ο Π. Καμμένος) να πείσω τους 10 βουλευτές που διεγράφησαν από τη ΝΔ να πάνε μαζί του, ήμουν ισοδύναμα Θεός, τώρα αποστάτης». 
-- *********-- 
Αρνείται δε ότι πίσω από τις αποσκιρτήσεις στεκλεχών των ΑΝ.ΕΛ βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία, στην οποία καταλογίζει ότι έχει προσχωρήσει στον «άγριο φιλελευθερισμό».
                 ----------------------------
Είπαμε πιό ήρεμα, δεν είναι και...Καρατζαφέρης...

4 σχόλια:

  1. Οσο τον βριζετε τοσο θα ανεβαινει ο Καμενος
    Αινσταιν Σαμαροφυλακες οσο τον βριζετε τοσο τον ανεβαζετε
    Αλλωστε ολοι ξερουν οτι πηγατε μαζι του μονο για να τσιμπησετε την εδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xΔΗΛ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΜΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο την πολύ μεγάλη άνοδο ζαλίστηκε και πέφτει.
    Αντε και Καρατζφέρης ο οποίος με πολύ λιγότερες δόσεις λαϊκισμού και ανοησίας καταποντίσθηκε. Αλλωστε ο Καμμένος δεν χρειάζεται βοήθεια απο κανένα , το διαλύει το μαγαζί και απο μόνος του. Είναι εξαιρετικά ικανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ τελευταίες δημοσκοπήσεις που βρίσκουν τους Έλληνες σε ποσοστό κοντά στο 70% να είναι εναντίων των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων, και παράλληλα να έχουν αποσύρει την εμπιστοσύνη τους από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, έχουν σημάνει συναγερμό στο διεφθαρμένο σύστημα.
    Οι τοκογλύφοι που στοχεύουν την δημόσια και ιδιωτική περιουσία της χώρας μας με την συνεργασία των εγχώριων υποτακτικών που αποφάσισαν να εξαθλιώσουν τον Ελληνικό λαό πιστεύοντας ότι με τη στήριξη των αφεντικών θα τον διαφεντεύουν, καταστρώνουν το μεγάλο κόλπο για να παγιδεύσουν για μια ακόμα φορά τους Έλληνες.
    Οι μεγάλοι δολοπλόκοι λοιπόν, θεώρησαν ότι είναι απαραίτητος ένας πολιτικός φορέας που θα δηλώνει ότι είναι αντίθετος με τα μνημόνια, και μόλις χρειασθεί, πρόθυμα να υπηρετήσει τις ίδιες πολιτικές προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντά τους.
    Αυτό το ρόλο λοιπόν ανέθεσαν σε κάποιους «πολιτικά εκπαιδευμένους», οι οποίοι συνδιαλέγονται για την ώρα, και εν ευθέτω χρόνο θα μας ανακοινώσουν την μεγάλη απόφασή τους. Δεν γνωρίζω αν την όλη κίνηση θα τη χρηματοδοτήσει ο κ. Βουλγαράκης.
    Ξεχνούν ότι: «Δεν μπορεί να σταθεί η εξουσία, όταν στηρίζεται στην αδικία, στην επιορκία και στην προδοσία.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή