Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΑΣΟΚ «ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ» ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ καί «ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ»....ΔΙΩΤΗ...!!!

«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ «ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ» ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ... «ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ»...!!!

Το ΠΑΣΟΚ, το οποίο βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα», με  ανακοίνωση, πέρασε στην αντεπίθεση, επικρίνοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά, ταυτοχρόνως, «διαγράφει» τον πρώην υπουργό Οικονομικών  Γιώργο Παπακωνσταντίνου, καταλογίζοντας του ευθύνες για την «εξαφάνιση» της αρχικής λίστας.
«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτός που έθεσε αμέσως στη διάθεση των αρχών το άτυπο αντίγραφο που είχε διατηρηθεί άθικτο στο γραφείο του, όταν άλλοι έλεγαν ότι αυτό δεν διατηρήθηκε στο αρχείο του ΣΔΟΕ και άλλοι ότι χάθηκε το αρχικό CD», αναφέρει η Ιπποκράτους.
*********
 Επαναλαμβάνει δε ότι ο κ. Βενιζέλος «ενημερώθηκε απλώς από το ΣΔΟΕ για την ύπαρξη του υλικού αυτού, δύο ολόκληρους μήνες μετά την περιέλευσή του στο ΣΔΟΕ και αφού το υλικό αξιολογήθηκε από αυτό», επικρίνοντας, εμμέσως, πλην του  Παπακωνσταντίνου και τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ  Γιάννη Διώτη.
   *********      
Το ΠΑΣΟΚ εμμέσως πλην σαφώς  ενοχοποιεί καί τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη ότι διοχέτευσε τη λίστα Λαγκάρντ στο περιοδικό «HotDoc» με την ενθουσιώδη στήριξη του... ΣΥΡΙΖΑ...!!!
   -------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου