Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΩΡΑ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ και ΤΟΝ... ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...!!!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ 
ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ  και Ο ΙΔΙΟΣ...!!!

Μέσα στα τόσα αυτονόητα πού είπε ο Τσίπρας με στυλ και ύφος... κήνσορα στις οικογενειακές του διακοπές σε Βραζιλία-Αργεντινή, ή τα τετριμμένα του τύπου να «τιθασεύσουμε τις αγορές», δύο στοιχεία χαρακτηρίζουν τις φρούδες προδοκίες του:
 *-- Η έμπνευσή του γιά το οικογενειακό του ταξίδι με την συζυγό του Περιστέρα μπορεί σε «προσωπική» ευτυχία  να πέτυχε, όμως σε πολιτικό επίπεδο απέτυχε παταγωδώς.
Εκεί αντί για σοσιαλιστές συμμάχους, βρήκε σοσιαλιστές να τον προσγειώνουν στη... φιλελευθερη πραγματικότητα και την παγκοσμιοποιημένη ελεύθερη αγορά...!!!
*********
Ήλπιζε να βρει εκεί το άλλο μοντέλο, ώστε να το αντιπαραθέσει σε εκείνο της «Γερμανικής» Ευρώπης... 
*********
Μόνο που ο Λούλα ήταν ψυχρός μαζί του, η Ρούσεφ το ίδιο και η Βραζιλία από τις εχθρικότερες απέναντί μας στις συνεδριάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου .
*********
Για κακή του τύχη και στον δεύτερο σταθμό του ταξιδιού του, στην Αργεντινή, τα πράγματα  ήταν... χειρότερα...!!! 
*********
Συνέπεσε η παραμονή του εκεί με κοινωνικές εντάσεις, συγκρούσεις και λεηλασίες καταστημάτων, οι οποίες επανέφεραν μνήμες της πτώχευσης του 2001. 
Και χρειάσθηκε ο Τσίπρας να ανασκευάσει και να δηλώσει ότι πρέπει να αποφευχθεί μια Ελληνική πτώχευση
*********
*-- Τέτοια ήταν η αυτόματη κωλοτούμπα του, πού θέλοντας να δείξει ότι είναι υπεύθυνος πολιτικός πού μιμούμενος τον Σαμαρά μίλησε γιά «Ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή», πού αδιάκοπα επαναλαμβάνει ο Πρωθυπουργός από το Ζάππειο1.
*********
Έλάχιστος ως παρουσία και χωρίς το DNA τού ηγέτη, μιμείται όταν θέλει να ξεγελάσει τον κοσμάκη με παροχές, τον Ανδρέα, καί όταν τον υπεύθυνο πολιτικό, τον Αντώνη Σαμαρά, πού του ζηλεύει τη πολιτική υπεροχή και διεθνή αναγνώριση...!!! 
                --------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου