Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ... ΚΑΘΑΡΣΗΣ Ο «ΚΟΛΛΗΤΟΣ» ΤΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΟΤ, ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΠΙΤΑΓΩΝ...!!!

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ «ΑΛΛΟΘΙ» ΣΤΗ... ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΝΑ...!!!

Πρωταγωνιστής της «κάθαρσης» στον ΕΟΤ εμφανιζόταν ο 39χρονος Κώστας Βασιλάκος, ειδικός σύμβουλος του   Νίκου Καραχάλιου, ο οποίος συνελήφθη μαζί με άλλα τέσσερα άτομα γιατί προσπάθησαν να εισπράξουν περίπου 147.000 ευρώ, 
που υποτίθεται ότι οφείλονταν σε ξενοδοχειακή μονάδα της Σύρου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες από την  ΕΛ.ΑΣ., ο πρωταγωνιστης της κάθαρσης και «κολλητός» του Καραχάλιου  είχε... μεγάλα χρέη...!!!   
 *********
Είχε με σπουδές σε μεγάλο βρετανικό πανεπιστήμιο, είχε προϋπηρεσία σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία με βασική έδρα στην Δανία, σε μεγάλη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που είναι και ιδιοκτήτρια ΠΑΕ, αλλά και στην «Αποστολή» της Εκκλησίας. 
*********
Προσελήφθη στον ΕΟΤ ύστερα από πρόταση του  Καραχάλιου, ο οποίος επεσήμανε ότι τον είχε γνωρίσει σε κοινωνική εκδήλωση και του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. 
 *********
Ο  Βασιλάκος επικαλείτο πόρισμα ορκωτών λογιστών για αναφερόμενες «ατασθαλίες» στον Οργανισμό και μια «μαύρη τρύπα» της τάξης των 12 εκατ. ευρώ.
*********
Για αυτόν τον λόγο ο κ. Βασιλάκος φέρεται να απαίτησε από τους ταμίες να του παραδώσουν τα μπλοκ επιταγών που χειρίζονταν, χωρίς ωστόσο μια τέτοια πράξη να είναι στις αρμοδιότητές του αλλά και χωρίς να ενημερώσει κανέναν.
*********
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αμέσως μόλις πήρε δύο μπλοκ επιταγών από τους ταμίες του ΕΟΤ, έκοψε το τελευταίο στέλεχος ενός από αυτά - τα υπόλοιπα στελέχη ήταν λευκές σελίδες ή είχαν κοπεί κανονικά από τους ταμίες - και το παρέδωσε προκειμένου να εισπραχθεί το προαναφερόμενο ποσό της κομπίνας με το ξενοδοχείο.
*********
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι έκοψε το τελευταίο στέλεχος του μπλοκ προκειμένου η παράνομη αυτή πράξη του να μην γίνει γρήγορα αντιληπτή ενώ φαίνεται να έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή του  Καραχάλιου.
*********
Σύμφωνα με την έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., ο κ. Βασιλάκος αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα σοβαρά οικονομικά προβλήματα και είχε πολλά χρέη. 
*********
Για να εισπραχθούν τα 147.000 ευρώ χρησιμοποίησε σαν μεσάζοντα έναν παλιό γνωστό του, που είχε εταιρεία που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο και με τον οποίο είχαν επαγγελματική συνεργασία το 2004, στην περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.
*********
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην ειδικός σύμβουλος έχει υποστηρίξει σε συνεργάτες του ότι «η κατηγορία εναντίον του είναι στημένη λόγω των παρεμβάσεων που είχε στον ΕΟΤ».
Βημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου