Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΖΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ... «ΗΣΥΧΟ» ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ.... ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...!!!

«ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ... Δ.Ν.Τ»...!!!

Ένας από τους συνταξιδιώτες τού Τσίπρα στις πολυδάπανες οικογενειακές διακοπές του στη Λατινική Αμερική, ονόματι Κ.Ησυχος με δηλώσεις του στο Ρ/Σ του Συριζα («Στο Κόκκινο») είπε ότι:
 «Η Βραζιλία δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει να χρηματοδοτεί ένα πρόγραμμα που βυθίζει στη φτώχεια τον Ελληνικό λαό»...

Ως γνωστόν, το ΔΝΤ ακόμη δεν έχει αποφασίσει για την εκταμίευση της δόσης που του αναλογεί --το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει μετά τις γιορτές--, ενώ γνωστές είναι οι θέσεις του περί βιωσιμότητας του χρέους και διαγραφής του. 
                   -------------------
Ωστόσο, το ερώτημα είναι αν η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ πληροφορήθηκε όντως, μετά τις συναντήσεις του Τσίπρα, ότι η Βραζιλία έχει αποφασίσει να «μπλοκάρει» την απόφαση ή ό ίδιος ο Τσίπρας... συνηγόρησε σε αυτή τη στάση της Βραζιλίας...!!!
                 ---------------------
Δηλ. να μη πάρει η Ελλάδα τα λεφτά της δόσης από το ΔΝΤ, γιά να μειώσει την επιτυχία Σαμαρά από τη δόση μαμούθ της Ευρώπης και σε τελική ανάλυση να χάσει η Ελλάδα το ποσόν που αναλογεί απο το ΔΝΤ.
                  ----------------------------
Τέτοιοι είναι οι Συριζαίοι και ο «συρφετός» με την  αναίδεια των «κιτς» στελεχών του, πού για τα στενά και πρόσκαιρα κομματικά τους συμφέροντα, ας πάει η Ελλάδα  στην εξαθλίωση της δραχμής, όπως είναι άλλωστε η κεντρική πολιτική τους θέση...!!! 

1 σχόλιο:

  1. Μπορεί κανείς να ησυχάσει με τους Ήσυχους;;;;
    Βρε δεν πάνε στο διάολο κι ακόμα παραπέρα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή