Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΕΣ...!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΒΑΛΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ...ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ...!!!

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα όσων παραιτήθηκαν απο το κόμμα του Καμμένου πέρασε απαρατήρητο...
Όλοι ανεξαιρέτως οι παραιτηθέντες, --πέραν των απαξιωτικών χαρακτηρισμών πού χρησιμοποίησαν γιά τον πρόεδρο--, δεν "καταδέχθηκαν" επιπροσθέτως τις παραιτήσεις τους να τις υποβάλουν στο ίδιο,

αλλά στους.. συναδέλφους τους-συναγωνιστές στο κόμμα...!!!
-- *********--
Είναι δείγμα περιφρόνησης και πλήρους απαξίας στο προσωπό του...
-- *********--
Έντάξει μπορεί να έχουν τις πολιτικές διαφορές μαζί του, όμως ο Καμμένος δεν είναι και...Καρατζαφέρης...!!!
              --------------

2 σχόλια:

  1. Μη σου πω και χειρότερος γιατί ο Καρατζαφέρης είναι μόνο λαϊκιστής και λαμόγιο. Ο αρχηγός Πάνος είναι και ημιπαράφρων και εν τέλει θα καταλήξει πολύ χειρότερα απο τον Καρατζαφέρη. Αλλά και αυτοί που φεύγουν απο το κόμμα τί θέλουν να μας πουν ; Τώρα κατάλαβαν τα προβλήματα του τέως αρχηγού τους; Ήθελε πολύ μυαλό για να το καταλάβουν απο πριν όταν μάλιστα οι περισσότεροι απο αυτούς ήταν στο ίδιο κόμμα; Και αυτοί για λόγους καιροσκοπισμού είχαν προσχωρήσει στους γλάρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Kαμμένος και τα στελέχη του κόμματος του προέρχονται από από την ΝΔ, είναι δηλαδή διεφθαρμένοι πολιτικάντες όπως και οι περισσότεροι πολιτευτές της ΝΔ.
    Μαζί με το κλεπτοκρατικό ΠΑΣΟΚ, χρέωσαν τους Έλληνες.
    Ο Καμμένος ελέγχεται για την επιθυμία του για συνεργασία με τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Πατριώτης και συνεργάτης των εξ ιδεολογίας προδοτών δεν νοείται.
    Ενέταξε στο κομματίδιο του τον κομμουνιστή μεγαλοδημοσιογράφο Γιάννη Δημαρά, πρώην βουλευτή της συμμορίας Πασοκ,τον αγγλόριζο Τέρενς Κουίκ. Πάλι καλά που δεν συνεργαστηκε με Χαρδαβέλλα,Λιάνη, Βαξεβάνη και άλλους κομμουνιστές δημοσιογράφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή