Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, (ΕΙΔΕ ΜΥΓΕΣ και ΜΥΓΙΑΣΤΗΚΕ) και ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...!!!

ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ  ΕΙΝΑΙ Ο... «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ», ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ...!!! 

Ε, όχι και Στρος Καν ο ...Καρατζαφέρης...!!!
Τίς ίδιες... γνώσεις έχουν;
Έτσι απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων πού κατέθεσε ο ίδιος, άρον-άρον προχθές Παρασκευή γιά να σταματήσει η προδημοσίευση αποσπασμάτων στην εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ του υπό έκδοση βιβλίου από τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο  και έχει ως μυθοπλαστικο ήρωα τον...  «Γιώργο Καραφέρη»...!!!

Αξίζει να σημειωθεί κάτω από ποιές συνθήκες και διαδικασίες έγινε η διεξαγωγή της δίκης, δεδομένου ότι υπήρχε η απεργία των δικηγόρων.
-- *********-- 
 Βέβαια η επείγουσα διαδικασία προβλέπεται από το νόμο.
-- *********-- 
Όμως:
-- *********-- 
Επειδή ο Καρατζαφέρης με νύχια και με δόντια δεν ήθελε τη δημοσίευση και με τη βοήθεια των πολύ καλών δικηγόρων του Σαλαβράκου και Ραγκούση, σκοπό είχε:
-- *********-- 
Να υφαρπάσει την απόφαση αφού μέσα σε μιάμισυ ώρα ήταν αμφίβολο άν θα ανευρίσκετο ο αντίδικος Άρης Σπίνος να παραστεί στη δίκη και πέραν πάσης αμφιβολίας βέβαιον .οτι λόγω της απεργίας των δικηγόρων δεν θα ανεύρισκε συνήγορο υπεράπσισης ή σε περίπτωση πού θα τον ανεύρισκε , δεν θα προλάβαινε ο δικηγόρος να πάρει άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο για να παραστεί.
-- *********-- 
Έτσι υπερασπίστηκε τον εαυτόν του μόνος του ο Σπινος  και μετά από τρίωρη διαδικασία, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα Καρατζαφέρη και απεφάνθη, ουσιαστικά.  
-- *********-- 
Ένας είναι ο «Γιώργος Καραφέρης»  του Ελληνικού Κοινοβουλίου και όπoιος έχει «μύγες και μυγιάζεται» και τον ταυτοποιεί με τον εαυτόν του... δικό του πρόβλημα...!!!
-- *********-- 
Πράγματι από σήμερα η εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ξεκινάει την προδημοσίευση του βιβλίου, ή παρουσίαση του οποίου θα γίνει  «εν χορδαίς και οργάνοις»  τον επόμενο μήνα...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου