Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΤOP SECRET: ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ (36,5) ΔΙΣ, ΑΝΤΙ ΤΩΝ...(31,5)...!!!

ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΥΣ «ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ»... ΣΑΜΑΡΑ...!!!

Η μεγάλη έκπληξη βρίσκεται προ των πυλών, καθώς στο Eurogroup, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποφασιστεί πέραν των 31,5 δισ. ευρώ (δόση που είχε προγραμματιστεί να χορηγηθεί τον Ιούνιο) να δοθεί στην Ελλάδα και η δόση Σεπτεμβρίου ύψους 5 δισ. ευρώ, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό που θα λάβει η Χώρα μας να ανέλθει στα 36,5 δισ. ευρώ.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα και τους χειρισμούς του Πρωθυπουργού, καθώς, δίχως να χρειαστεί νέος έλεγχος, λαμβάνουμε και την επόμενη δόση, και παραμένει σε εκκρεμότητα η δόση του Δεκεμβρίου ύψους 7,2 δισ. ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται ότι και αυτή θα ληφθεί χωρίς εξοντωτικούς ελέγχους και απαιτήσεις για λήψη νέων μέτρων.
 -- *********--  
Ταυτόχρονα, στο τραπέζι των συζητήσεων της Συνόδου Κορυφής αλλά και στην κατʼ ιδίαν συνάντηση Σαμαρά - Μέρκελ βρέθηκε η συζήτηση για οριστική λύση του προβλήματος χρέους και της εξασφάλισης παραμονής της χώρας στο ευρώ.
 -- *********--  
 Υπʼ αυτές τις συνθήκες, αναζητούνται λύσεις που θα καθιστούν χωρίς αμφιβολία το χρέος βιώσιμο και θα διευκολύνουν την παράταση στην υλοποίηση των μέτρων του μνημονίου κατά δύο χρόνια.
Απο axia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου