Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΤΗΣ... «ΠΛΑΚΑΣ» ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡ, ΤΟΥΣ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ--ΒΟΥΔΟΥΡΗ...!!! ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ καί ΤΕΛΙΚΑ «ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ» ΣΤΗΝ...ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ...!!!

ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ καί ΤΕΛΙΚΑ «ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ» ΣΤΗΝ...ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ...!!!

Διεκδικεί βραβείο Γκίνες ή τουλάχιστον «βραβείο πρωτοτυπίας» στις διαδικασίες κομματικών οργάνων στη σύγχρονη Eλληνική Ιστορία.
Ο Bουλευτής της ΔΗΜΑΡ -μέχρι πρόσφατα- Γ. Μιχελογιαννάκης πρότεινε στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος να συμμετάσχει η ΔΗΜΑΡ στην αυριανή πορεία διαμαρτυρίας προς τη Γερμανική Πρεσβεία. 
Η πρόταση τέθηκε σε ψηφοφορία και έλαβε... δύο (2) λευκά..!!!

Για να μη νομίζετε ότι ούτε ο ίδιος ο Μιχελογιαννάκης ψήφισε την πρότασή του, σας ενημερώνουμε ότι συμμετείχε στη συνεδρίαση της ΚΕ μόνο με δικαίωμα λόγου...

-- *********--
Απών από τη συνεδρίαση της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ ήταν ο έτερος διαφωνών Βουλευτής Οδ. Βουδούρης.
 -- *********--
Πληροφορίες -που ελέγχονται- αναφέρουν ότι ο συνεργαζόμενος Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ βρισκόταν στο Παρίσι για προσωπικούς λόγους. 
-- *********--
Οπως σημείωσε στέλεχος του κόμματος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης:
 -- *********--
«Ο Οδυσσέας μάς κάνει πλάκα. 
Εχει πάρει τη Βουλευτική έδρα του κόμματος και περιφέρεται για να βρει την Ιθάκη του, αλλά όλοι οι δρόμοι τον οδηγούν στην Κουμουνδούρου...».

Εθνος

1 σχόλιο:

  1. Ενώ -να υποθέσω- εσείς σαν blog θα θέλατε τον Μιχελογιαννάκη, τον Βουδούρη και τους άλλους της ΔΗΜΑΡ να βγάζουν, ας πούμε, ψήφισμα να πάνε αύριο κι αυτοί στο Ελ. Βενιζέλος για την υποδοχή και γονυκλισία προς την (εθνοσωτήρα...) Μέρκελ, όπως ο Σαμαρούκος σας και ο Τούρκογλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή