Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ... «ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ»...!!!

ΝΕΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟΥΣ «ΚΟΛΠΟΥΣ» ΤΟΥ... ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Εσωκομματική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το άρθρο του Βουλευτή  Παναγιώτη Λαφαζάνη στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «Αυγή» που σχολίασε αρνητικά τη συνάντηση του προέδρου  του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα με ευρωπαίους αξιωματούχους τους οποίους μάλιστα αποκάλεσε «μανδαρίνους των Βρυξελλών».

Ο Π.Λαφαζάνης χαρακτηριστικά δήλωσε για τη συνάντηση πως:
                     -- *********--
«Δεν θεωρώ ότι η συνάντηση με τον Ράιχενμπαχ ήταν στο ελάχιστο χρήσιμη και πολύ περισσότερο αναγκαία. Δεν νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται κάποια αναγνώριση από τη γραφειοκρατία και τους μανδαρίνους των Βρυξελών».
                    -- *********--
Οι δηλώσεις αυτές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθαν να προστεθούν και να επιτείνουν ακόμη περισσότερο το γενικότερο κλίμα δυσαρέσκειας που φαίνεται να επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης για το «ευρωπαικό» άνοιγμα του ΑλέξηΤσίπρα, αλλά και για το άνοιγμα που φιλοδοξεί να κάνει σε πιο μετριοπαθείς ψηφοφόρους της κεντροαριστεράς.
                           -- *********--
Συγκεκριμένα πάντως για τις δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη , η αντίδραση της Κουμουνδούρου ήταν άμεση καθώς από το ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης «άδειασε» τον κ.Λαφαζάνη για τις δηλώσεις του. 

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρω για κάποια νεοδημοκρατάκια, εδώ, πώς σχολιάζουν τον Λαφαζάνη, αλλά εμένα (που δεν είμαι ΝΔ) ο κύριος μου φαίνεται αρκετά συμπαθής. Ελεύθερο μυαλό, μετριοπαθής και συνάμα αγωνιστικός υπέρ των πτωχών, δεν προκαλεί με τη ζωή του και έχει πολλά γνωρίσματα "καλού Ελληνα" σε πολλές θέσεις που εκφράζει, μη άθρησκος ούτε αντιεκκλησιαστικός, αρκετά δηλαδή μακριά από τις κατά καιρούς ακρότητες των αναρχοσυριζαίων, των κουνέληδων και των συνιστωσών τους.... Μακάρι να του έμοιαζαν πολύ μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά φοβάμαι είναι πλέον ΕΝΑΣ.
    Δεν ξέρω, αλλά ότι του κάνουν τέτοιο "ανοικτό" πόλεμο μέσα στο κόμμα του οι τσιπροσυριζαίοι και οι κατ' όνομα σταλινιστές της νέας τάξης πραγμάτων, δείχνει ότι ακολουθεί -μάλλον συνειδητά- τον αποστασιοποιημένο δρόμο και τη μεμονωμένη σύνεση των πολιτικώς μετριοπαθών μεντόρων του (τουλάχιστον από το 1990 και μετά) Λεωνίδα Κύρκου και Αντώνη Μπριλλάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή