Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ και ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ...ΣΥΡΙΖΑ...!!!

«ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΡΟΛΟ «ΠΡΟΣΤΑΤΗ» ΣΤΗΝ... ΠΕΡΙΟΧΗ»...!!!

Διχάζει ακόμα και τον ΣΥΡΙΖΑ η στάση των δύο μειονοτικών Βουλευτών του, στη Ροδόπη και την Ξάνθη, Α. Καραγιουσούφ και Χ. Ζεϊμπέκ αντίστοιχα, που μαζί με τον Βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Α. Χατζηοσμάν συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Α. Νταβούτογλου. 

Στη συνάντηση αυτή πήραν μέρος και άλλοι παράγοντες της μειονότητας, ανάμεσά τους οι ψευδομουφτήδες της Κομοτηνής και της Ξάνθης.
-- *********-- 
Για τη συνάντηση αυτή, λοιπόν, αντέδρασε και ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, που με δημόσια ανακοίνωσή του στράφηκε, (χωρίς να τους κατονομάζει), εναντίον των δύο Βουλευτών του κόμματος, επισημαίνοντας ότι:
-- *********-- 
«Τέτοιου είδους συναντήσεις δεν υπηρετούν την προώθηση των πραγματικών συμφερόντων της μειονότητας, αλλά, αντιθέτως, αξιοποιούνται από την Τουρκική διπλωματία για να εμφανιστεί σε ρόλο προστάτη και ρυθμιστή των εξελίξεων στην περιοχή, λόγω και της έλλειψης μιας σοβαρής πολιτικής των μέχρι σήμερα Κυβερνήσεων για τη μειονότητα αλλά και ευρύτερα για την περιοχή».
                    --------------------------------------------
Υ.Γ.
Σημειώνουμε ότι:
Αυτοί οι τύποι στη προεκλογική τους αφίσα  καί  στην Τουρκική γλώσσα έγραφαν:
«Turkler bati thtakya'yi fetihe ciclilar» 
Δηλαδή:
 «Οι Τούρκοι κατακτούν την Θράκη».
````````````````````````````````````````````````
Άντε και πήγαινε, στον... «περιστερώνα» σου ρε Αλέξη...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου