Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ...!!!

ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ...ΕΚΡΥΨΕ...!!!

«Από τις εφημερίδες έμαθα για την ύπαρξη του CD, δηλώνει στην εφημερίδα Financial Times ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας για το περίφημο CD με τα περίπου 2.000 ονόματα Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία.

Η υπόθεση αφορά στην περίφημη λίστα Φαλτσιάνι, η οποία περιέχει 1.991 Έλληνες μεγαλοκαταθέτες της Γενεύης, την οποία (όπως αποκάλυψε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»), αλλά  εδώ και 18 μήνες δεν την έχει δει... κανένας...!!!
                        -- *********--
Με εντολή της Κριστίν Λαγκάρντ (υπό την προηγούμενη ιδιότητά της ως υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας), το συγκεκριμένο CD είχε δοθεί επισήμως (μέσω της διπλωματικής οδού) στον συναυτουργό του μνημονίου, τότε υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας, τον ανεκδιήγητο Γ.Παπακωνσταντίνου, (πού δυστυχώς κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος)  καί αυτό το πολιτικό «κνώδαλο» δήλωσε ότι την...έχασε...!!! 
                        -- *********--
«Εάν το ΣΔΟΕ δεν μπορέσε να το εντοπίσει, τότε θα ζητήσουμε ένα νέο αντίγραφο από τους Ευρωπαίους εταίρους μας» τόνισε ο κ. Στουρνάρας. 
                    -- *********--
Στη δήλωσή του η οποία δημοσιεύεται στους Financial Times ο υπουργός Οικονομικών χαρακτηρίζει «προτεραιότητα» την υπόθεση του χαμένου CD και δηλώνει αποφασισμένος να ανακαλύψει τι έγινε η λίστα με τους Ελληνες καταθέτες Γενεύης που η Κριστίν Λαγκάρντ παρέδωσε στον... «τιποτένιο» π. υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου

2 σχόλια:

  1. "Κνώδαλο", χαχα!
    Αν "χάσει" το CD και ο Στουρνάρας τότε αυτή λίστα πρέπει να είναι τόσο καυτή που με το που βάζεις το CD στον υπολογιστή αυτός να κλατάρει από υπερθέρμανση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή