Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

«ΟΡΓΙΟ» ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΝΕΕΣ «ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΕΙΣ»... ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ...!!!

ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ...ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ...!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται να γίνει... κόμμα...!!! 
Κάποιοι από αυτούς που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως, μάλλον βαρέθηκαν να είναι ενταγμένοι σε κόμμα και θέλουν να γίνουν συνιστώσες. 

Τα Πασοκογενή στοιχεία που έχουν μεταπηδήσει στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε διχόνοια μεταξύ τους και έχουν ήδη χωριστεί σε ομάδες.
                     -- *********--
Η ΠΡΩΤΗ είχε αρκετά λεπτά δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα, με αφορμή την οργάνωση της αντιεκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ για την 3η Σεπτέμβρη. Αναφέρομαι στα στελέχη του «Νέου Αγωνιστή» (Νίνα Κασιμάτη, Δημήτρης Ασημακόπουλος) που μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ. 
                     -- *********--
Η ΔΕΥΤΕΡΗ είναι η Ενωτική Κίνηση, στην οποία ανήκουν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Αλέξης Μητρόπουλος. Από αυτήν πάντως έχει εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Κοτζιάς. Φαντάζομαι ότι θα έχει τους λόγους του που κρατά αποστάσεις... 
                      -- *********--     
Η ΤΡΙΤΗ ΟΜΑΔΑ είναι η Κοινωνική Αριστερά του παλαιού προέδρου της ΓΣΕΕ Γιώργου Ραυτόπουλου και στελεχών που προέρχονται από συνδικαλιστικές κινήσεις. 
                     -- *********--
ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ δεν νιώθουν καθόλου άνετα με αυτόν τον κατακερματισμό. 
                         -- *********--
Δεν τους αρέσει που τα πασοκικά στοιχεία διαφοροποιούνται αντί να ομογενοποιούνται, καθώς θα ήθελαν να τα δουν όλα μαζί σε μία συνιστώσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου