Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

«ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ» ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ...ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ...!!!

καί...«ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ Ν.Δ.»...!!!

Είναι κοινό μυστικό ότι πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με τις απόψεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη - απόψεις που συνοψίζονται στη φράση «η χρεοκοπία δεν είναι κατ' ανάγκην κάτι καταστροφικό».

 Χθες, ας πούμε, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι τα όσα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος αποδείχθηκαν «βούτυρο στο ψωμί της Νέας Δημοκρατίας»!
Τους είχε προειδοποιήσει...
Το εν λόγω στέλεχος προφανώς διαφωνεί με τον τρόπο που ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της παράταξης εκφέρει δημόσια τις απόψεις του. 
Θυμήθηκε μάλιστα και ένα ενδιαφέρον περιστατικό: 
Πριν από μερικούς μήνες είχε έρθει στην Αθήνα, κατόπιν πρόσκλησης του Συνασπισμού, ο Γκρεγκόρ Γκίζι, πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του γερμανικού Κόμματος της Αριστεράς (Ντι Λίνκε). Στελέχη του ΣΥΝ συναντήθηκαν λοιπόν με τον «γερόλυκο» της γερμανικής Αριστεράς προκειμένου να συζητήσουν «εφ' όλης της ύλης». 
Σε εκείνη τη συνάντηση ο Γκίζι είχε επισημάνει στους συνομιλητές του ότι στη Γερμανία αναπτύσσονται θέσεις και απόψεις περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Συνδύασε τα σενάρια αυτά και με τις εκλογές στη χώρα του και διεμήνυσε πως πρέπει τα στελέχη του ΣΥΝ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, ώστε να μη ρίχνουν νερό στον μύλο όσων Γερμανών θέλουν να δουν την Ελλάδα εκτός ευρώ. 
Φαίνεται όμως πως η έγκαιρη προειδοποίηση του Γκίζι δεν εισακούστηκε απ' όλους...
Στη συνάντηση με τον Γκίζι, κάποιοι από τους παρευρισκομένους, μεταξύ των οποίων και ο Π. Λαφαζάνης, κοιτούσαν... καχύποπτα τον Γερμανό, ο οποίος όμως επιβεβαιώθηκε τελικά, όπως αποδεικνύουν οι αλλεπάλληλες δηλώσεις Γερμανών 
Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου