Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

«ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ » Η ΑΘΗΝΑ, ΧΩΡΙΣ... ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!!

«ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ»...!!!

Μια ασυνήθιστη εικόνα αντικρίζουν οι οδηγοί που κυκλοφορούν από το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας, καθώς δεν συναντούν τις συνήθεις «ορδές» μεταναστών στα φανάρια, που προσφέρουν λουλούδια ή «ορμάνε» να πλύνουν τα τζάμια...

Η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς», η οποία πλέον καθιερώνεται σε καθημερινή βάση, όπως ανακοίνωσε και ο Νίκος Δένδιας, είχε ήδη τα πρώτα ορατά αποτελέσματα, καθώς έγιναν πάνω από 7.000 προσαγωγές και 1.500 συλλήψεις, ενώ ξεκίνησε ήδη η επαναπροώθηση των αλλοδαπών εκείνων, που δεν είχαν νόμιμα χαρτιά.

Από την πλευρά του, «βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας και του κράτους» χαρακτήρισε το μεταναστευτικό ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του Σκάι.

Ο κ. Δένδιας προειδοποίησε ότι «αν δεν δημιουργήσουμε δομές για το μεταναστευτικό, τότε θα καταρρεύσουμε» και ζήτησε την στήριξη της ελληνικής κοινωνίας, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος αυτός.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τη «μεταναστευτική εισβολή» ως τη μεγαλύτερη που δέχθηκε ποτέ η χώρα και απηύθυνε έκκληση στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης να συνεργαστούν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «απειλείται η Ελλάδα και η ύπαρξή μας».

Αναφορικά με τις αντιδράσεις για τα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών, όπως στην Κομοτηνή, διαβεβαίωσε ότι «δεν θα αδικηθεί καμία περιφέρεια, καμία πόλη, κανένα χωριό» και ότι η Αθήνα θα επωμιστεί το βάρος που της αναλογεί.

«Δεν είμαι μάγος και γνωρίζω ότι κάθομαι σε ηλεκτρική καρέκλα» παραδέχθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, ενώ απέρριψε το χαρακτηρισμό ότι πρόκειται «για επιχείρηση σκούπας, αλλά για μια οργανωμένη επιχείρηση, για να αντιμετωπιστεί καλύτερα το θέμα της λαθρομετανάστευσης». 

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ... ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...!!!

Την Κυριακή, σκληρή ήταν η απάντηση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» στο κέντρο της Αθήνας και στις κατηγορίες του βουλευτή Επικρατείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρη Τσουκαλά ότι η εν λόγω επιχείρηση προσβάλλει τον πολιτισμό μας.

        ΣΚΛΗΡΗ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝΔΙΑ

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υπουργείου, τονίζεται ότι προκαλεί κατάπληξή το γεγονός ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «προσβολή για τον πολιτισμό μας» μια επιχείρηση κατά την οποία συλλαμβάνονται παράνομοι μετανάστες, «οι οποίοι έχουν μετατραπεί, σε σημαντικό ποσοστό τους, σε όργανα συμμοριών και συμμετέχουν σε κάθε είδους παραβατικές πράξεις».

«Πραγματικά προσβολή για τον πολιτισμό μας όμως είναι να ανέχεσαι να διαβιούν ανθρώπινες ψυχές σε συνθήκες απαράδεκτες υγειονομικά (και όχι μόνο) και να στοιβάζονται κατά δεκάδες σε άθλια διαμερίσματα, που στερούνται τις στοιχειώδεις υποδομές» επισημαίνει το υπουργείο και συνεχίζει στον ίδιο τόνο:

«Προσβολή για τον πολιτισμό μας είναι να θυμάσαι τα 'ανθρώπινα δικαιώματα' μόνο όταν πρόκειται για τους παράνομους μετανάστες, αλλά να μην θυμάσαι το δικαίωμα στη ζωή δεκάδων θυμάτων που βρήκαν τραγικό θάνατο, ακόμη και για λίγα ευρώ. 
proto thema

4 σχόλια:

  1. και που τους πηγαν αφουν δεν απελαθησαν???????????
    καλα ρε ποιον δουλευετε????????
    τα σκουπιδια απο το σαλονι τα πηγαν στο παιδικο δωματιο...........
    γιαυτο και σκοτωσε το 15 χρονο κοριτσι ο πακιστανος....γεμισε η ελλαδα λαθρο εποικους...
    στο νομο Ηλειας οι λαθρομεταναστες ειναι περισσοτεροι απο τους ελληνες...........
    Η ψοφια δεξια δεν μπορει να λυσει το προβλημα.

    ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..... δεν παει αλλο

    πανος
    πρωην αριστερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΝΟΥΔΟΥ-SAMARAS.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΩΜΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο παιδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δείξτε το πνευματικο και κοινωνικό σας επίπεδο.!

    πού κουρευόσαστε ρε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @10:35π.μ.


    ειδαμε και το δικο σας επιπεδο νεοδημοκρατακο σαμαρογλυφτη.το ειδαμε σε πρακτικη βαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή