Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΒΑΖΕΙ και ΤΗΝ ΕΥΠ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΑΠΟ... «ΞΕΝΟΥΣ»...!!!

282 ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ...3 ΗΜΕΡΕΣ...!!!

«Σε πολλές περιπτώσεις έχουμε ενδείξεις, αν όχι αποδείξεις, εμπρησμού εκ προθέσεως» δήλωσε ο κ. Δένδιας, προσθέτοντας ότι για το λόγο αυτό έχει ζητηθεί η βοήθεια των ειδικών υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).

«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να προστατέψουμε τη ζωή και την προστασία των Ελλήνων πολιτών», τόνισε ο κ. Δένδιας.
Ο υπουργός ευχαρίστησε, επίσης, τους πυροσβέστες για τις υπεράνθρωπες, όπως είπε, προσπάθειες που καταβάλλουν για την κατάσβεση των πυρκαγιών.
Πυροσβεστική: 
282 πυρκαγιές το τελευταίο τριήμερο
«Τιτάνιο» χαρακτήρισε νωρίτερα το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Νίκος Τσόγκας, καθώς -όπως είπε – μόνο το τελευταίο τριήμερο εκδηλώθηκαν συνολικά 282 πυρκαγιές σε όλη την επικράτεια, ενώ οι πολύ ισχυροί άνεμοι καθιστούν απαγορευτική την από αέρος επιχείρηση.
Βέβαια η ΕΥΠ μπαίνει σε έρευνες μόνο όταν διαπιστωθεί ότι υπάρχει «ξένος δάκτυλος» και είναι ευχής έργο η ανάληψη των ερευνών από την συγκεκριμένη υπηρεσία για πρώτη φορά, αφού και στο παρελθόν είχαμε χιλιάδες ενδείξεις και δεν... τολμούσε όλως περιέργως όχι μόνο να προσφύγει Κυβέρνηση στην ΕΥΠ, αλλά ούτε καν να αναφέρει το όνομά της...!!!

1 σχόλιο:

  1. ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ + ΣΥΛΛΗΨΗ ΘΕΟΦΙΛΟΥ + ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ = ΦΩΤΙΕΣ

    ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ + ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ + ΤΟΥΡΚΙΑ = ΦΩΤΙΕΣ

    *Με την ευγενικη χορηγια μυστικων υπηρεσιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή