Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

«ΑΝΟΙΞΕ» Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ... ΠΑΜΕ και ΞΑΝΑΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...!!!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Άνοιξε τα ξημερώματα το εργοστάσιο Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο, μετά από εντολή της εισαγγελίας και την παρέμβαση της αστυνομίας.
Αισίως η διοίκηση της Χαλυβουργίας Ελλάδος αποφάσισε να δώσει πίστωση χρόνου  στον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, προκειμένου να υποβάλει τις προτάσεις της Κυβέρνησης και να μην μπει λουκέτο,

στη μονάδα του Ασπροπύργου με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην ανεργία 240 εργαζόμενοι.
Οι υπάλληλοι προσέρχονται από το πρωί στην εργασία τους, ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας. 
Κλειστή είναι αυτή την ώρα η έξοδος της Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της Χαλυβουργίας, καθώς μέλη του ΠΑΜΕ, βρίσκονται στο οδόστρωμα και.. εμποδίζουν την είσοδο εργαζομένων στο εργοστάσιο...!!! 

4 σχόλια:

  1. ΔΙΟΧΤΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΠΜΟΥΣ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παπαγαλάκια μη γράφετε μαλακίες!!

    Ακόμα και τώρα αυτοί που υποστηρίζουν την απεργία είναι πλειοψηφία, η όλη επέμβαση είναι παράνομη, και η δικαστική απόφαση αντισυνταγματική !!!

    Αποδεικνύεται δυστυχώς ότι η χούντα δεν έφυγε το 73!!

    Οι εργαζόμενοι δεν είναι ούτε υποστηρικτές του ΚΚΕ ούτε του ΠΑΜΕ, απλώς αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους απέναντι στον τσιφλικά επιχειρηματία που θέλει να τους μετατρέψει σε εκ περιτροπής σκλάβους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΆΝΕ ΡΕ "ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ" ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΧΩΝΕΥΤΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...
    ΚΑΛΗ...ΧΩΝΕΨΗ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άκου εσύ ρε!βουτιά στη θάλασσα θα κάνω, και θα βγω κολυμπώντας! τους χιλιάδες που έκαναν βουτιά από τα μπαλκόνια , ποιος θα τους φέρι πίσω "μακακα",το ευρώ η η "κοσμοπιισι" ? e ξυπνα για τι αύριο θα ρθει η "σιρασου" να πηδήξεις από το μπαλκόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή