Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ και ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-- «ΕΜΠΟΡΟΙ» ΤΟΥ (1,5%), ΚΡΑΤΙΚΗ... ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ.;;;

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ «ΛΕΗΛΑΣΙΑ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΩ καί ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.;;;

Είναι χρόνια τώρα γνωστό το  κόλπο των «εμπόρων»  της πολιτικής πού φτιάχνουν κόμματα και συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία με κύριο σκοπό να πάρουν το περιζήτητο 1,5% του εκλογικού σώματος προκειμένου να εξασφαλίσουν Κρατική επιδότηση άνω των... 700.000 ευρώ...!!!

Στις τελευταίες εκλογές δύο κόμματα ( δημιουργία ξανά-φιλελευθερη συμμαχία) των Τζήμερου- Μάνου  καί (ΛΑΟΣ) του Καρατζαφέρη, ξεπέρασαν οριακά τό έσχατο όριο του 1,5%  είναι εκτός Βουλής και περιμένουν καρτερικά από στιγμή σε στιγμή την καταβολή της Κρατικής επιδότησης γιά να παριστάνουν τους αρχηγούς κομμάτων σε κόμματα...σφραγίδα...!!!
Ένα από τα βασικά επιχειρήματα γιά επιτυχή επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου είναι η «εκ των ων ουκ άνευ» περιστολή των δημοσίων δαπανών στις οποίες συμμετέχουν οι Έλληνες με αιματηρές θυσίες του οικογενειακού τους προυπολογισμού.
Ερώτηση:
Είναι δυνατόν από το υστέρημα του Ελληνικού λαού που ματώνει καθημερινά να δοθεί η παράλογη και ανήθικη επιδότηση στά ως άνω δύο κόμματα, του... 1,5%.;;;
Τί μήνυμα θα δοθεί στον σπαρασόμενο οικονομικά λαό μας με την οικονομική «επιβράβευση» των εμπόρων--επαγγελματιών της πολιτικής;;;


Υ.Γ.
Δεν περιμένει βέβαια κανείς-- έστω και κάτω από τις δυσμενέστατες οικονομικές συνθήκες-- πολιτική και κοινωνική ευθιξία από τα δύο προαναφερόμενα κόμματα, ώστε να αρνηθούν... οικειοθελώς την επιχορήσηση...!!!
Τουναντίον, την περιμένουν... «πώς και πώς»...!!!

1 σχόλιο:

  1. δε θα παρουν δε προλαβαινουν απο τις ΜΚΟ και τα ιδρυματα.Α και να μη ξεχνιεμαστε οι κοπριτες της νδ και του πασοκ να γυρισουν πισω τις επιχορηγησεις τα ποσοστα επεσαν κατα πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή